Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.008
Cevap
1.308
Favori
1.501.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtiçi-yurtdışı uçak biletlerinizi % 18 indieimli olarak alabilirim.

ilanım imzamda.
  • İngiltere için 5 ay kadar evvel vize alan birisi olarak bileti kesinlikle önceden almayın, sadece rezerve yapın ve o rezervi vize çıkana kadar sürekli uzatın. Vize kamu çalışanıysanız kolay çıkar, değilsenizde gereken tüm evrakları(opsiyonel olanlar dahil) fazlasıyla tamamlarsanız ve oraya sadece tatil için gidip geleceğinizin evraklardaki hikayesi net olursa sorun olmaz. Uçak konusunda eğer çalışmıyorsan ve zaman kaybı senin için mühim sayılmazsa tabii ki THY dışındaki alternatifleri iyi gözden geçir EasyJet, Pegasus hatta Bodrum, İzmir, Antalya merkezli uçuşlara gözat (tr.sykcheck.com yada skyscanner.com). Bunun dışında aile yanı konaklama tatil için denemedim yorum yapamayacağım. Ama Victoria'da söz gelimi Belgravia civarında kalsanız ben 22 ekim için daha önce gidip kaldığım ve memnun ayrıldığım bir otelden 115 £ 2 gece 2 kişi fiyatı buldum ama daha ucuzu mutlaka çıkar. Otel için Victoria, Soho, Hyde Park civarları en merkezi tercihler olur diyebilirim...

• Merhaba arkadaşlar,
    2012 yaz aylarında interrail yapmayı düşünüyorum.seyahate Roma dan başlayacağım için uöakla İstanbuldan Romaya gitmem gerekiyor.sehirfirsati.com kampanya yapmış.Avrupa'nın 25 şehrine gidiş dönüş 195 TL vergiler hariç.Sizce uygun bi fiyat mı?Almalı mıyım?

http://www.sehirfirsati.com/
  • gatwick ve luton'a var easy jet'ten.Anlattığınıza göre
    quote:

qscvqscv
    anladığım kadarı ile gatwick , luton'dan daha merkezi, bunun için oradan tren ile geçmek toplam 30 dk olduğu için daha pratik.Peki heathrow havaalanı daha merkezi ise, oraya hangi hava yolu uçuyor?Henüz condor'a bakmadım ama , bu konuda yardımcı olursanız, sanırım şehir merkezine ulaşım heathrow'dan daha kolay.
    Bunun dışında orada bir araba kiralamak mı yoksa, toplu ulaşım ile mi gezmek daha ekonomik olur, bu konuda bilginiz var mı?Ayrıca kalacak yer olarak gatwick ve heathrow'dan ulaşım ile nerede uygunca konaklayabiliriz?
    quote:

Otel için Victoria, Soho, Hyde Park civarları en merkezi tercihler olur diyebilirim
    cümlenize ek açıklama getirir misiniz aras, nerede kalabiliriz, booking.com'dan mı bakalım nasıl yapalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drift

gatwick ve luton'a var easy jet'ten.Anlattığınıza göre
    quote:

qscvqscv
    anladığım kadarı ile gatwick , luton'dan daha merkezi, bunun için oradan tren ile geçmek toplam 30 dk olduğu için daha pratik.Peki heathrow havaalanı daha merkezi ise, oraya hangi hava yolu uçuyor?Henüz condor'a bakmadım ama , bu konuda yardımcı olursanız, sanırım şehir merkezine ulaşım heathrow'dan daha kolay.
    Bunun dışında orada bir araba kiralamak mı yoksa, toplu ulaşım ile mi gezmek daha ekonomik olur, bu konuda bilginiz var mı?Ayrıca kalacak yer olarak gatwick ve heathrow'dan ulaşım ile nerede uygunca konaklayabiliriz?
    quote:

Otel için Victoria, Soho, Hyde Park civarları en merkezi tercihler olur diyebilirim
    cümlenize ek açıklama getirir misiniz aras, nerede kalabiliriz, booking.com'dan mı bakalım nasıl yapalım?

Ulaşım için önerim kesinlikle Underground zira şehrin her yerine çok hızlı ulaşım mümkün (http://www.tfl.gov.uk/tickets/default.aspx) buradan detaylı bilgiye ve fiyatlara ulaşabilirsin.

Oteller içinhttp://www.lastminute.com/
    Booking.com
    Booking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentals
    http://www.booking.com
    Agoda.com
    Agoda
    http://www.agoda.com
    yönlendirici olacaktır, keza bu sitelerde kullanıcı yorumlarına göre ortalama puanlarda var zaten, benim kaldığım oteli soracak olursanız >
    http://www.discounted-hotels-london.co.uk/en/hotels/london/belgravia/the_tophams_hotel/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras -- 30 Eylül 2011; 13:46:00 >

• 15 aralık hongkong ve çin düşünüyorum en ucuz nereden alabiliriz acaba thy ile uçuyorum genelde ama çok pahalı (%25) farkediyor. Emirates de arada sırada indirim oluyor 100 euroluk kaçırıyorum. bilgi veren olrsa sevinirim şu anda 600 euronun altında bilet yok hongkong
  • akadaşlar konuyu karıştırmayın sadece yurtdışı ulaşım ve konaklama konusu burası @gokhan1500
  • quote:

gatwick ve luton'a var easy jet'ten.Anlattığınıza göre
    quote:

qscvqscv
    quote:

evet öyle gatwick lutondan daha kolay. yalnız tren seferleri sabah 7 akşam 12 arası gibi öbür türlü ya otobüs yada beklersiniz. kusura bakmayın istanbulda oturduğum için hep istanbul merkezli düşünüyorum. istanbuldan british airways de heathrowa gidiyo bunun dışında pgasusun stanstede seferleri var. evet heathrowda ulaşım olarak gayet kolay fakat metronun yine saatlerini bilmeiycem ama 12den önce kapanmaz. yine de siz beklemek istiyosanız uaktan inince sınır geçişi kontrol sıra bekleme bavul olarak baya bi vakit kaybedeeğinizi unutmayın. londrada toplu ulaşım baya pahalıdır şöyle söyliyim haftalık sınırsız heralde 30 pound civarı şehir merkezinde kalırsanız birazcık daha ucuz. araba kiralama hakkında bilgim yok ama daha zor olucağını düşünüyorum çünkü şehir merkezine giriş çıkış ücretli diye duydum. ha bi de trafik ters o sıkıntı olabilir. zaten metro ağı şehir merkezinde hemen heryerde var şehir çevresinde bile pek sıkıntı çıkarmıyo çok fazla otobüs seferi de var. şimdi baktım skyscannerdan british airways thy pgs ve easyjet dışında da sefer yok istanbul-londra

belki bu harita size yardımcı olabilir
    www.mylondonmap.com
    London Map - Interactive London Tube Map
    http://www.mylondonmap.com/tube-map.php

• Peki ziyaret için nereleri önerirsiniz.Hadi ulaştık, hadi bulduk bir hostel düzgünce kaldık.Peki nereleri gezeceğiz?Londra dışındaki yerlerde nerelere gidebiliriz ayrıca?Yani bir tatil turu için nereleye gideceğiz.
  • kasım başı newyork'a ya da florida'ya ucuz uçuş bulabilen var mı? (bayramdan sonra da olur ) önemli olan 1 aydan fazla kalacağım için 1 aylık kama sınırlı bilet olmaması.
  • quote:

Peki ziyaret için nereleri önerirsiniz.Hadi ulaştık, hadi bulduk bir hostel düzgünce kaldık.Peki nereleri gezeceğiz?Londra dışındaki yerlerde nerelere gidebiliriz ayrıca?Yani bir tatil turu için nereleye gideceğiz.

Thames Irmağı kenarındaki London Eye, British Museum, Oxford Street, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Soho ilk aklıma gelenler ancak ufak bir tarama yaparsan google'dan birçok alternatif bulabilirsin Londra için. Gezmek için yakın destinasyonlar ise Cambridge, Oxford, Stonehenge aklıma gelenler... Ama detaylar için mutlaka tarama yapın google'da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

yurtiçi-yurtdışı uçak biletlerinizi % 18 indieimli olarak alabilirim.

ilanım imzamda.

Arkadaşlar pm ile çok soru geliyor o yuzden yazayım.

Uygun fiyata bulduğunuz biletin fiyatı üzerinden %18 indirimli olarak alıyorum.

Mesela diyelim ki new york'a xx ekim gününde en ucuz thy 1000 tl'ya uçuyor. Siz de bu bileti alacaksınız ben size bu bileti 1000TL yerine 820 TL'ya alabilirim.
  • quote:

quote:

ilanım imzamda.

Mesela diyelim ki new york'a xx ekim gününde en ucuz thy 1000 tl'ya uçuyor. Siz de bu bileti alacaksınız ben size bu bileti 1000TL yerine 820 TL'ya alabilirim.

Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz? peşin veya havale ilemi yoksa kredi kartımızı kullanabiliyormuyuz? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

Peki ziyaret için nereleri önerirsiniz.Hadi ulaştık, hadi bulduk bir hostel düzgünce kaldık.Peki nereleri gezeceğiz?Londra dışındaki yerlerde nerelere gidebiliriz ayrıca?Yani bir tatil turu için nereleye gideceğiz.

Thames Irmağı kenarındaki London Eye, British Museum, Oxford Street, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Soho ilk aklıma gelenler ancak ufak bir tarama yaparsan google'dan birçok alternatif bulabilirsin Londra için. Gezmek için yakın destinasyonlar ise Cambridge, Oxford, Stonehenge aklıma gelenler... Ama detaylar için mutlaka tarama yapın google'da...

Londra gezmesi çok kolay ve zevkli bir şehir. Günlük veya haftalık metro kartıda alırsanız neredeyse yürümeden her yere ulaşırsınız. ancak benim tavsiyem yürümek olacaktır. Eğer hava güneşliyse çok keyifli olur. Ben şubatta gitmiştim havada şansıma günlük güneşlikti.

Yakın çevrede Oxford bence görmek isteyebileceğiniz bir şehir. Orada 2 hafta kaldım ve çok beğendim. Gitmeden oxford cinayetleri filmini izleyin. hep filmde gödüğünüz yerlerde dolaşacaksınız. ufak bir şehirdir bir tam günde yetebilir. londradan gidiş dönüş 20-25 pound otobüs ile ve yol 1.5 saat kadar sürüyor. oxfordda üniversitesinin haricinde onlarca kolejde var. tam bir öğrenci şehri.. özledim şimdi

• 15 aralık ta hongkong a gideceğim en uygun kaç tl ye bilet alabilirim bana bir fiyat gönderen olursa memnun olurum özelden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

quote:

ilanım imzamda.

Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz? peşin veya havale ilemi yoksa kredi kartımızı kullanabiliyormuyuz? Teşekkürler

Ödemeyi havale ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile malesef olmuyor. Gebze yakinlarindaysaniz nakit olarak da yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

quote:

ilanım imzamda.

Ödemeyi havale ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile malesef olmuyor. Gebze yakinlarindaysaniz nakit olarak da yapabilirsiniz.

Tesadüfe bakınki tam olarak gebzedeyim.. peki bileti alınca faturada alabiliyormuyuz? bu sayede fatura ile masraf gösterebilirim. cevap için teşekkürler

• quote:

konuyu dağıtıyorsunuz. lütfen bu tip sorular için başka başlık seçin veya yeni başlık açın. ayrıca zaten google'a yazarsanız istemediğiniz kadar çok seyahat sitesi ve tavsiye bulursunuz.
  • yok hayır konuyu filan dağıttığımı düşünmüyorum.ucuz havayolu fırsatları ve konaklama konumuz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.