Şimdi Ara

Ucuz Çin Arabaları Geliyorr...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
117.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu konu Hakkındaki Görüşleriniz Ne?

İki yıldır tarihinin satış rekorlarını kıran Türk otomotiv pazarı, Çinli markaların ilgi odağı oldu. Geçen yıl Avrupa pazarına giren Çin malı otomobiller, şimdi de Türkiye için hazırlık yapıyor.

Son iki yıldır tarihinin en parlak dönemini yaşayan üst üste büyüme rekorları kıran Türk otomotiv pazarı, otomotivde hızla büyüyen Çin'in de dikkatini çekiyor. Çinli otomobil markaları, Türk otomobil severlerle tanışmaya hazırlanıyor. Türk ekonomisini ve Türk otomotiv pazarını yakından gözlem altına alan Çinli markalar, Türkiye'ye gelebilmenin yollarını araştırıyor. Çinliler, Türkiye'yi araştırma şirketleri aracılığıyla tanımaya çalışırken, bazı Türk girişimciler de, temsilcilik alabilmek için Çinlilerle temas halindeler. Bazı girişimcilerin şimdiden birkaç Çinli markanın Türkiye temsilciliğini aldığı belirtiliyor.

BÜYÜK GRUPLARIN İLGİSİ
    Ancak, Çinli markalarla sadece küçük girişimciler ilgilenmiyor. Aralarında otomotiv sektöründe faaliyette bulunanların da olduğu bazı büyük gruplar Çinli markaların temsilciliğini almak için çalışıyor.

FİYATLARI DÜŞÜK
    Çinli otomobil markalarına olan ilginin bu denli büyük olmasının en önemli nedeni olarak, Çin ürünlerinin fiyatının düşük olması gösteriliyor. Çinli otomobil markalarının Türkiye'de satışa sunulması halinde, diğer otomobil markalarının olumsuz etkileneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak, yüksek vergiler nedeniyle, Çin malı otomobillerin Türkiye satış fiyatlarının Avrupa'daki gibi düşük olmayacağı konuşuluyor. Çin malı otomobiller geçen yıl Frankfurt Otomobil Fuarı'nda Avrupalı otomobil severlerin karşısına çıktı. İlk Çinli otomotiv markası ise 2005 yılında Hollanda'da satışa sunuldu. Landwind markasıyla Avrupalı otomobil severlerin beğenisine sunulan Çin malı 4x4 SUV araç, diğer SUV'lara göre düşük fiyatıyla dikkat çekmişti. Landwind'in, Almanya'da Opel bayilerinde satışa sunulması bekleniyor.

(Haber 7 Alıntı)

• binilmez çin işi otomobile
  • buda otomobilin fotoları.

http://www.jmclandwind.nl/en/modellen.php
  • 10 MİLYARA 0 km de satsınlar alırım
  • Resimleri göremedim, bulamadım ama...
  • resimdeki cipi EURO NCAP testine sokmuşlardı.sonuç bu testte alınan en kötü sonuç. çok önce autoshow dergisinden okumuştum.gerçektende arabanın beli ikiye bükülmüş
  • e gelmeyecek diyolardı bi kaç hafta önce vergilerden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 8 Ekim 2006; 4:09:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

10 MİLYARA 0 km de satsınlar alırım

cheryy qq modelinin bugünki fiyatlandırmasının 7 milyardan başladığı yazılıyor.
    Kuş Serisinden kurtulacaz artık arkadaşlar...
  • quote:

Resimleri göremedim, bulamadım ama...

Bunlar Chery modelleri...Türkiyeyle anlaşmaya en yakın şirket.Lüks arabalarda var.

• quote:

binilmez çin işi otomobile

Kuş Serisinden iyidir...
  •  Ucuz Çin Arabaları Geliyorr...

Bu tigra&Grande Punto karışımı copue Türkiyede genç nesil tarafından kapışılır gibi geliyor.

Türkiyede önemli olan Aracın Konforu-Emniyeti ve statüsü değil ne kadar yaktığı geçerli bir görüş olduğu sürece bu araçlara daha çok para verir ve daha çok can kaybetmeye devam ederiz.

Türkiyede 2000 cc kalburüstü konforlu ve emniyetli araçların bir şahin doğan fiyatına satılmasının nedenide budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 8 Ekim 2006; 10:40:13 >

• Bu cherry markasının ülkemizde DODGE adı altında satılacağını duydum, chevrolet'nin yaptığının bir benzerini de dodge yapacak galiba ama bu sefer çinli araçlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripleSix

Bu cherry markasının ülkemizde DODGE adı altında satılacağını duydum, chevrolet'nin yaptığının bir benzerini de dodge yapacak galiba ama bu sefer çinli araçlarla

baya bı sallamıslar onu solıyenler
  • geliyo diyolar, gelmiyo diyolar...

ne ooluyor ben bişi anlamadım.

• Haber gazetedenmiş, ama tabii gazeteler dedikodu olarak çıkmış şeyleri de yazıyorlar bol bol.

Umarım dodge adı altında o garip çinlileri görmeyiz...

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: TripleSix

Bu cherry markasının ülkemizde DODGE adı altında satılacağını duydum, chevrolet'nin yaptığının bir benzerini de dodge yapacak galiba ama bu sefer çinli araçlarla

baya bı sallamıslar onu solıyenler

Bu araç için fiyat aralığı sizce ne olur?

Bu arada resimler için teşekkürler.

Bu model için gazetede 4000euro yazıyodu.
  • bu ve benzerlikte en az 10 tane konu açıldı

bilmeyen adam alır veya memur kesim arabam olsun diyen dar bütçeli insanlar için uygun ama tabi güvenliği çok vasat bir otomobil olur orası ayrı
  • Abi merak ediyorum 4000 euro ve 2007 model.

Kasayı sağlam yapsalar ancak donanımını şöyle 96-95 yapsalar daha iyi olurdu.
  • biz bu ülkede neyi ucuz kullanabiliyoruz ki...
    araba ucuz gelecektir ama benim sevgili (!) hükümetim bize onu yedirmeyecektir. çünkü pazar payından çok o arabalar diğer markalarında fiyatlarını aşağı çekmesine sebep olacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.