Bildirim
ucuz klima bulabilirmiyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eozkuzucu
arkadaşlar yaz geliyor malum havalar ısınacak. şuanda uygun fiyatlı klima bulabilirmiyim? yazın artacaktır fiyat ama şimdi en uygun nerden ürün bulabilirim? bu arada baymak samsung gibi markalar tercihimdir.
Her iki markada klima olarak iyi değildir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz Çinli, orta fiyata Çinli farkı işte burada
Çin li klimadan Çinli klimaya kalite farkını bu Video ile çok net göreceksiniz.Videoyu bizzat çektim,bizzat görmek isteyen arkadaşlar bir kaç gn içinde ziyaret edebilirler şahsen
http://www.facebook.com/photo.php?v=585470008147416&l=4153989633682523053 -
peki uygun fiyata alabileceğim bir yer biliyormusunuz? -
Sn.mbirol eklediğiniz videoyu izledim. Klima üzerinde günümüzün genel doğrusunu çok güzel özetlemişsiniz. Günümüzde herşey Çin malı. Bu nedenle herşeyi iyi çin malı, kötü çin malı olarak tasnif etmek zorundayız. Yıllardır AiExpress ve AliBaba'yı izliyorum. Aynı Çin firması aynı marka aynı model ürünü pazarlarken özellik ve kalite farklarını belirtirek atıyorum 10 ila 100$ arasında fiyat çekiyor. Bu durumda, en düşük fiyatlı siparişi verip yüksek fiyattan satarak kısa yoldan köşe dönme zihniyetindeki ithalatçıların işine geliyor. Bu nedenle, dış görünümü tamamen aynı olduğu halde içindeki devrenin kalitesini anlama imkanı olmayan biz tüketiciler için tek yol, ithalatçıları iyi ya da kötü olarak sınıflandırabilmek. -
quote:
peki uygun fiyata alabileceğim bir yer biliyormusunuz?
Genellikle buradan bakıyoruz:
http://www.akakce.com/klima.html -
quote:
Orijinalden alıntı: testereci
Sn.mbirol eklediğiniz videoyu izledim. Klima üzerinde günümüzün genel doğrusunu çok güzel özetlemişsiniz. Günümüzde herşey Çin malı. Bu nedenle herşeyi iyi çin malı, kötü çin malı olarak tasnif etmek zorundayız. Yıllardır AiExpress ve AliBaba'yı izliyorum. Aynı Çin firması aynı marka aynı model ürünü pazarlarken özellik ve kalite farklarını belirtirek atıyorum 10 ila 100$ arasında fiyat çekiyor. Bu durumda, en düşük fiyatlı siparişi verip yüksek fiyattan satarak kısa yoldan köşe dönme zihniyetindeki ithalatçıların işine geliyor. Bu nedenle, dış görünümü tamamen aynı olduğu halde içindeki devrenin kalitesini anlama imkanı olmayan biz tüketiciler için tek yol, ithalatçıları iyi ya da kötü olarak sınıflandırabilmek.
tamamen aynı görüşteyim gerçekte bu zaten.Bende bunu irdelemek istemiştim.İşte çok basit bir örnek daha Malezya üretim bir makinenin üzerindeki fan motoru.
Kimse yanlışta yorumlamasın bu resim buraya koyuş sebebimi.Bu çok normal bir şey zaten.başka türlüsü bence zaten mümkün değil.Ama beni sıkıyor artık şu konu.Çin malı değilmiş ,peki neymiş Thailand,Malezya....
-
aşağı yukarı aynı klima fiyatları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klima dan daha güzel bi önerim var daha sex i ve daha şık yer işgali yok bayılırım buna amannn klimada neymiş
https://www.istanbulunfirsati.com/firsat-tavan-vantilatorunde-1-numara-westinghouse,-armaturlu-tavan-vantilatoru-179-tl-bonus-kartlara-3-taksit--390.aspx -
herşeyi boş verip şuraya gitmek lazım ya uf pufur pufur yaz havası koktu ....
https://www.istanbulunfirsati.com/firsat-crn-turdan-ayvalik-cunda-adasi-turu-1-gece-konaklama-dahil-bonus-kartlara-3-taksit-89-tl-1536.aspx -
arkadaş ne çok teferruat var yaa az enerji çok iş derken fiyat hop yukarda :D -
quote:
arkadaşlar yaz geliyor malum havalar ısınacak. şuanda uygun fiyatlı klima bulabilirmiyim? yazın artacaktır fiyat ama şimdi en uygun nerden ürün bulabilirim? bu arada baymak samsung gibi markalar tercihimdir.
Samsung klima olarak tercih etme bence. -
geçen hafta Merter Real de Coolline marka(vestel) A sınıfı teşhir 9000btu klima satılıktı.Fiyatı 249tl idi.Şuan varmı bilemiyecegim. -
bende oturma odam için 10-12 (metrekare ) bakıyorum hem fiyat olarak hemde servis yoğunluğu olarak uygun zaman. 7 veya 9luk bir klima işimi görür zamanın da arçelik, beko 400 liraya satmıştı sanırım 2 sene kadar oldu. araştırıyorum bakalım uygun birşey bulabilecekmiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 4 Nisan 2013; 13:25:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X