Şimdi Ara

Ucuz Mazot Kullanmaya Başladım. Resimler Eklendi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
5
Favori
31.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan konuyu kim hortlattı. tarihe bakmadım 3.54 den mazot falan yazıyor dedim neresi burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Benim araba gazlı ama konuyu merak ediyorum ayda 2000 km yapıyorum.

Alıntıları Göster
    kardeşim opetten gaz almada nerden alırsan al gazda sıkıntı yok en fazla fıltresı tıkanır degıstırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calbor

kardeşim opetten gaz almada nerden alırsan al gazda sıkıntı yok en fazla fıltresı tıkanır degıstırırsın

Alıntıları Göster
    opetten pek almam zaten çok pahalı satıyor po bp total alıyorum.
  • Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Kasım 2018 tarihinde verdiği röportajda "Akaryakıtta vatandaşa önerimiz ucuz olanı tercih etsin." açıklamasında bulundu. Ayrıca Dizel ve euro dizel arasında bir fark olup olmadığıyla ilgili soru alan Mustafa Yılmaz, Standartlar açısından aynı ürünler olduğunu belirtti.

Türkiye akaryakıt pazarında tüm markalar yakıtı TÜPRAŞ’tan temin eder. TÜPRAŞ’tan alınan yakıta belirli oranlarda katılan katkı maddesi sonrasında satışa sunulur. Bu bağlamda yapılacak olan testlerde kurallara uymayan istasyonların lisanları askıya alınır.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıklamasında "NERESİ UCUZSA ORADAN ALIN" diyerek akaryakıtın kalitesine güvendiğini dile getirmiştir. Hali hazırda yapılan son AKİS raporuna göre Motorin numunelerinin %98,5’i, Kurşunsuz Benzin 95 Oktan numunelerinin ise %99,8’I teknik düzenlemelere uygun çıkmıştır.
    www.benzinlitre.com
    Ucuz Yakıt ile Pahalı Yakıt Arasında Kalite Farkı Var mı?
    https://www.benzinlitre.com/turkiye/blog/detay/ucuz-yakit-ile-pahali-yakit-arasinda-kalite-farki-var-mi
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201811211036250783-epdk-kredi-karti-farkli-fiyat/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT07 -- 11 Aralık 2019; 15:49:21 >

• Seat Leon tdı sahibi bir arkadasim var nerde en ucuz var mazot var ordan alırdı. Son 4 yılda 10bin tl kârda olduğunu söylüyordu şu an araç serviste yatıyor .Bu da böyle bir anım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 12 Aralık 2019; 11:19:59 >
  • ben 7 yıldır belirli yerlerden ucuz mazot kullanıyorum ve şu sıralar ilk defa lt nerdeyse 1tl oynar durumu geldi,depoda 40tl cebimde kalıyor.
  • Tatile giderken de gelirken de passatıma mazot heryerde 6,5’ken 5,80 e mazot aldım balıkesir civarından. Şimdi de yolum düştükçe merterdeki classtan 6 tlye mazot alıyorum. Bişi olmaz. Hepsi aynı yerden alıyo mazotu. Eskidendi o işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam markete yürüyerek giderken dizel araçlardan leş gibi duman kokusu neden geliyor diyordum tam da... sebebi belli oldu. Bu sinekten yağ çıkarıcı cimri uyanıklar yüzündenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Seat Leon tdı sahibi bir arkadasim var nerde en ucuz var mazot var ordan alırdı. Son 4 yılda 10bin tl kârda olduğunu söylüyordu şu an araç serviste yatıyor .Bu da böyle bir anım
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 yıl falan oldu, markasız istasyonlardan hem hdi,crdi,d4d araçlarıma 100 bin km den fazladır ucuz mazot alıyorum. Hiçbir sorun yok. Hatta 1-2 kez kuş uçmaz kervan geçmez yerlerden bile aldım. Bazen wc kullanmak için opetten aldığımda oluyor , en ufak fark yok.

Bunun yanında kullandığım fazer 800 , tracer 900 gibi 100 bg+ ve yüksek sıkıştırmalı 12-15 bin devir çeviren motorlarıma da ucuz benzin alıyorum, yine fark yok.

Şahsen bu saatten sonra pahalı yakıt almam imkansız gibi birşey.
    Markaların kampanya diye ayda 5 kere 150 lira yakıt al 20 lira vercez diye uğraştırmasındansa her depoda 20-30 lira direk cepte kalıyor.
  • 30bin km kullanılan ucuz mazot videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 13 Aralık 2019; 20:11:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5,60 tan sunpetten aldım bende ilk defa suan bir problem yok.
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Ben yazılarınızı yeni okuyorum. Ama yağ yakma ihtimali olabilir mi arabanın? Üzerinden zaman da geçmiş. Yağ yakan arabalarda performans artar çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle motorin fiyatlarına bakın nereden nereye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.