Şimdi Ara

Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
16
Favori
41.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni modelimiz PRO X08 bugünden itibaren satıştadır. 1024 x768 doğal çözünürlüğü olan Türkiyedeki tek LED LCOS projeksiyondur. SD karttan ve flash belleğinizden direkt sunum yapabilir, film izleyebilirsiniz. TVnize, reciverınıza bağlanabilirsiniz. PS inize bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Teknoloji harikası bu ürün Donanım haber üyelerine verdiğimiz söz üzerine 11-26 temmuz 2011 tarihleri arasında satış fiyatı KDV dahil 875 TL olan ürünümüz KDV dahil 750 TL ye satılacaktır. Bu kampanya sadece Donanım form üyelerine yöneliktir.
    1- Her üye ancak bir ürün alabilir..
    2- Üyelik tarihi 11 temmuz ve sonrası olan üyeler bu kampayadan faydalanamazlar.
    3- Kampanya stoklarla sınırlıdır. ( 50 adet)
    4- Form üyesi öğretmen arkadaşlar KDV muafiyet belgesi getirmek şartıyla KDV istisnasından faydalanabilir.
    5- Fiyat KDV dahil 750 TL peşindir.

www.promacto.com
    0212- 210 45 21-22

• SELAM ARKADAŞLAR HANGİ ürünÜ alAYIM?ÇOOOK BÜYÜK EKRAN ve NET GÖRÜNTÜ HASTASIYIM GENELDE 1080P VE 3D FİLM İZLERİM HANGİ ÜRÜN BU DEDİKLERİMİ EN İYİ DESTEKLER NİtelİKTEDİR?

MS510 DLP benQ PROJEKSİYON 659 TL *
    PARLAKLIK: 2700 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 800x600 Çözünürlük
    KONTRAST: 4000:1 Kontrast

X1110 DLP ACER PROJEKSİYON 619 TL**
    PARLAKLIK: 2500 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 800x600 Çözünürlük
    KONTRAST: 4500:1 Kontrast

LG HS201 PROJEKSİYON 750 TL***
    200 Ansi Lumen
    800x600 Çözünürlük
  • Arkadaşlar,

Geçen gün film izlemek için projeksiyonumu açtığımda lambadan gelen patlama sesiyle adeta yıkıldım. Hem bir sürü masraf çıkacak hemde uzun bir süre cihazımı kullanamayacağım diye moralim baya bozulmuştu. Sabaha kadar internette araştırırken (teşekkürler donanım haber) sizlerin kıymetli yorum ve övgülerine mazhar olmuş İsmail Bey dikkatimi çekti. Ertesi gün cihazı aldığım yeri aradım, en az 500TL ye orjinal lamba getirtebileceklerini, onunda gelmesinin bir haftayı bulacağını söylediler. Canım tekrardan sıkıldı. Sonrasında forumdan numarasını bulduğum İsmail Bey'i aradım. Kendisi son derece ilgili ve profesyonel davrandı. Aynı akşam, kendi arabasıyla evimin kapısından cihazı teslim aldı. Ertesi akşam aynı saatte teslim etmek üzere evimin önüne kadar geldi. Sağolsun cihazın montajını bile eve kadar çıkıp kendisi yaptı. 15-20 dk kadar denedik cihazı, sonuç gerçekten muhteşemdi. En az 5 yıldır çeşitli projeksiyonlar kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki görüntüde eskisine nazaran hiç bir fark yok. İsmail Bey 2500 Ansilümen olan lambamın yerine 2700 Ansilümen bir lamba takmış. Cihaz pırıl pırıldı, üşenmemiş için de tertemiz temizlemiş.

Sonuç olarak bu işlem, (helal olsun) bana 250TL ye maloldu. Ayrıca İsmail Bey' le de tanışmış oldum. Artık hem benim cihazımın hemde arkadaşlarımın cihazlarının herhangi bir sorununda İsmail Bey' den başkasına cihaz emanet etmem.

Yorum yazabilmek için siteye üye oldum, sizlere de işini iyi yapan bu insanlarla tanışma fırsatı sağlayan yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

bazı projektörler için üreticiler normalde 4000 saat, eco modda 6000 saat lamba ömrü biçiyor, sizler 3000 saat diyorsunuz galiba, doğrumudur?

Kusura bakma geç cevap yazdığım için. 6000 saat diyor üreticiler ama hiç 4000 yada 6000 saat yada yakın çalışmış cihaz görmedim. Ama 2000 yada 3000 saat çalışmış çokça cihazla karşılaşıyoruz. Yani bu lambalar ortam şartları ve kullanım hataları eklenince fabrika saatleri düşüyor. Selamlar.
  • Mesajım bulunsun. Eninde sonunda gerekli olacak. :)
    Cihazım : Sony HDMI VPL-EW5 LCD Projektör 2500 saatte ve parlaklıkta bariz bir düşme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 15 Ağustos 2011; 21:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

Mesajım bulunsun. Eninde sonunda gerekli olacak. :)
    Cihazım : Sony HDMI VPL-EW5 LCD Projektör 2500 saatte ve parlaklıkta bariz bir düşme var.

Bu mesajı yazdıktan bir zaman sonra benimde cihazımın lambası gitti. Cihazın ışığı iyice zayıflamıştı. Sonunda kendi kendine kapanmaya başladı. Bende cihazımı hiç tereddüt etmeden İsmail ÇINAR arkadaşıma kargo ile gönderdim. Cuma günü kargodan teslim aldığı cihaz SALI Günü kargoyla kapımdaydı. Paketlemesini Benden iyi yapmış. :)
    Cihazı salonda tavanıma geri taktım ve HDMI Kabloyla bağlı HTPC mi çalıştırdım. Cihaz direk çalıştı ve şu anda sorunsauz olarak çalışıyor.
    Bir şey dikkatimi çekti. Eskiden salon ışıklarını kısmak zorunda kalıyordum Şimdi salondaki tüm ışıkları açsam bile perdede çok net ve parlak bir şekilde izleyebiliyorum.

Kendisine Özellikle İlgisinden ve kibarlığından dolayıda Teşekkür ederim.

• Hayırlı olsun. :) Güle güle kullan.

Ben de bir seneden fazla bir süredir patlamasını bekliyordum ama maaşallah patlamadı gitti 4000 saate yaklaşmasına rağmen (Klavuzunda lamba ömrü 2000 saat eko kullanımda 3000 saat yazıyordu.) Bu yüzden artık patlamasını da beklemiyorum. :)

Merak ediyorsanız Epson marka 720p HD ev sinema projektörü. ( TWD10 )

Nazar değmez inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 23 Ağustos 2011; 23:22:32 >
  • Merhaba;

Gerçi yeri tam olarak bu başlık mı bilmiyorum ama eğer birileri yardımcı olabilirse sevinirim.

Bu aralar bi projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum ve sahibinden gibi sitelerde satılan yaklaşık 2 sene kullanılmış lens-shift gibi özellikleri olan ve 1080P görüntü verebilen cihazlar yaklaşık 1500TL'lik fiyatları ile ilgimi çekiyor.

Buradan gördüğüm kadarıyla lamba fiyatları makul seviyelerde ama yukarıda bahsettiğim cinsten bir cihazı seçmek, bu tip cihazların başka ne tip masraflar çıkarabileceğini bilmediğimden soruyorum, sizce ne kadar mantıklı?

Teşekkürlerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Merhaba;

Gerçi yeri tam olarak bu başlık mı bilmiyorum ama eğer birileri yardımcı olabilirse sevinirim.

Bu aralar bi projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum ve sahibinden gibi sitelerde satılan yaklaşık 2 sene kullanılmış lens-shift gibi özellikleri olan ve 1080P görüntü verebilen cihazlar yaklaşık 1500TL'lik fiyatları ile ilgimi çekiyor.

Buradan gördüğüm kadarıyla lamba fiyatları makul seviyelerde ama yukarıda bahsettiğim cinsten bir cihazı seçmek, bu tip cihazların başka ne tip masraflar çıkarabileceğini bilmediğimden soruyorum, sizce ne kadar mantıklı?

Teşekkürlerimle...

Kurcalanmamış bir cihaz ise sadece lambası eskimiş veya bozulmuş olur. Onun dışında karıştırılmadığı müddetçe kolay kolay arızalı çıkmaz bu tür cihazlarda. Birde filtreleri düzenli temizlenmemişse lcd lerin soğumasını sağlayan havayı filtrelediği için kirli filtre uzun süre kullanıldığında lcd lerin iyi soğumaması kavrulmasına yada yanmasına sebep olabilmektedir. Bazende çok nadirde olsa lambanın hemen önünde fresnel merceklerden sonraki ısı alıcı yanabilmektedir.. Umarım fikir verebilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatkerem

quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Merhaba;

Teşekkürlerimle...

Kurcalanmamış bir cihaz ise sadece lambası eskimiş veya bozulmuş olur. Onun dışında karıştırılmadığı müddetçe kolay kolay arızalı çıkmaz bu tür cihazlarda. Birde filtreleri düzenli temizlenmemişse lcd lerin soğumasını sağlayan havayı filtrelediği için kirli filtre uzun süre kullanıldığında lcd lerin iyi soğumaması kavrulmasına yada yanmasına sebep olabilmektedir. Bazende çok nadirde olsa lambanın hemen önünde fresnel merceklerden sonraki ısı alıcı yanabilmektedir.. Umarım fikir verebilmişimdir.

Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

• Ben de burada yazılanları okuduktan sonra toplam 8400 (evet 8400) saat kullanmış olduğum projeksiyon cihazımı İsmail Çınar arkadaşa götürdüm. Kendisi gece gündüz çalışıyor, son derecede ilgili. Ben de Ankarada olduğum için cihazı bana 1 günde teslim etti. Görüntü pırıl pırıl, bir 8000 saat daha kullanarak projeksiyon tarihine geçmeyi planlıyorum :)
    Cihazının lamba ömrü bittiği için yeni lamba veya projeksiyon cihazı almayı düşünen arkadaşlara mutlaka İsmail arkadaşımla bi konuşmalarını tavsiye ederim.
  • pm
  • bence ucuza kaçma derim
  • http://www.projektorcu.com 1 kere lamba yenileme yaptırın kalite ve farklı gürünüz. Beğenmesseniz paranızı iade alınız.
  • Selamlar,

Bende vedatkerem (İsmail Çınar) adlı arkadaşa telefon ederek bilgi aldım. Sağolsun forum indirimi de yaptı. Evime geldi, cihazı aldı lambasını değiştirip evime kadar geri getirdi. Sanırım Aynı şehirde olmanın avantajı. 6 Ocak ta değişti lamba, 27 saat oldu gayet güzel pırıl pırıl seyrediyorum.
    Cihazım Hitachi PJ-TX100 720p, 1200 ansi lümen gücünde. Cihazı başka bir arkadaştan aldım o nedenle lambasının gerçek parlaklığı ile kıyas yapamıyorum ama akşam lambalar (toplam 60X6, 360 watt halojen lambalı bir avize) dimmerle yarı yarıya açıkken seyredilebiliyor. Başka marka modellere göre kıyasladığımda gayet tatmin edici oldu. Perdem yok duvarı beyaz mat boyadım bu şekilde kullanıyorum.
    İlgisine teşekkür ederim. Hemen yazamadım biraz kullanayım bakayım dedim sorun yok.
  • 12 YILLIK TECRÜBE İLE PROJEKSİYONCENTER LAMBA YENİLEME MERKEZİ

PROJEKSİYON LAMBA
    Projeksiyon lamba değişimi genel olarak sadece ark yani ortadaki ışık veren kısmın değişmesi olarak yapılmaktadır.

BİZİM FARKIMIZ NEDİR

Bizim farkımızı lambaların ark kısmı yani ışık kısmını değil komple
    Çanak(ışık veren kısmın yansıtıcısı)
    Kablo aksamı(uzun süre ısıya maruz kaldığı için değiştirilmektedir.)
    Soket aksamı
    Lambalarımız tamamen fabrikasyon üründür.
    Kesinlikle el yapımı piyasada düşük fiyatlara satılan lamba cinslerinden değildir.
    Lambalarınız komple sadece dış kısımda bulunan plastik aksam hariç değiştirilmektedir.

GARANTİ SÜRESİ NEDİR?
    Lambalarımız 90 gün garanti kapsamındadır.

LAMBAYI NASIL ALABİLİRİM

Lambalarımızı firmamıza gelerek teknik servisimizde görebilir
    İnceleyebilirsiniz.
    Cihazınızı getirerek lamba değişimi esnasında bekleyerek yapılan işlemleri görebilirsiniz.
    Cihaz lens ayna bakımları lamb değişimi fiyatına dahildir
    Temizlik ve bakım için herhangi bir üçret talep edilmemektedir.

0535 331 31 79
    0312 436 99 54

• Bir başkasının başlığı yerine kendi başlığınızı açsanız daha etik olmaz mı!
    Şahsım adına ben bu tip başkalarının mesajlarında kendi reklemını yapan firmalardan alışveriş yapmam.
  • efendim etik başkasının haklarına saygısızlıktır
    bir bu konu bir forumda açılmış bilgilendirme
    iki konuyu açan arkadaş ucuz projeksiyon lambası olarak açmış
    ve firma reklam bildirimi yok
    aynı konu bir başlık altında toplanması hem kullanıcıların daha kolay ulaşmasını ve forumda konu kalabalığını engeller
    artı dikkat edilirse bu konu altında farklı firmaların tanıtımları da var

yanlışsam lütfen düzeltin
  • Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Buraya herkes yorum yazabilir iyi yada kötü. Saygı çerçevesi dışına çıkılmadığı müddetçe tabiki. Bizde eksiğimiz varsa düzeltmeye çalışırız. Amacımız memnun olmanız. Sizden gelen olumlu yorumlar ve yaptığımız işlerden memnun olmanız bizim mutlu olmamız için yeterlidir. İyi forumlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozum06

efendim etik başkasının haklarına saygısızlıktır
    bir bu konu bir forumda açılmış bilgilendirme
    iki konuyu açan arkadaş ucuz projeksiyon lambası olarak açmış
    ve firma reklam bildirimi yok
    aynı konu bir başlık altında toplanması hem kullanıcıların daha kolay ulaşmasını ve forumda konu kalabalığını engeller
    artı dikkat edilirse bu konu altında farklı firmaların tanıtımları da var

yanlışsam lütfen düzeltin

Evet firma yok çünkü firma adı alenen ilan edilirse farklı uygulamalar söz konusu olur. Başlığı açan arkadaş ki kendisi ile çok iyi bir alışverişimiz olmuştur bir kez daha teşekkür ederim, bu işi yapan bir arkadaş ve alenen de bunu mesajlarında belirtmiş. Yaptığı işlerle de çok olumlu yorumlar almış bir arkadaş. Konusu popülerse bu yaptığı iyi çalışmaların sonucu sizde bence bu konuyu popüler hale getiren arkadaşımız gibi kendi adınıza başlık açın ve başkalarının pişirdiğini yemek yerine kendiniz pişirin. Eğer herkes kendi konusunu açar ise başarılı olan popüler olur. Öte yandan konuyu çok iyi bilmeyen birisi mesajları okuduğunda belkide konuyu açan kişi olarak sizi sanacak. Neyse gayet iyi anladığınıza eminim. Yazdığınız gibi bu konuyu açıp başarılı çalışmaları ile popüler olan bu arkadaşın çalışmalarından faydalanarak haksızlık etmiş oluyorsunuz. Ayn Şekilde diğer bir firma da buradan yazdı. Bence yine de ve her şekilde hoş değil. Hergün aynı konularda birsürü başlık açılıyor. Doğru düzgün olanlar yaşıyor diğerleri yok oluyor. Sizde kendi başlığınızı açın işinizi iyi yaparsanız siz de popüler olursunuz. Ama başkalarının konusundan devam etmemelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.