Şimdi Ara

Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
16
Favori
41.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdilik yok ama ilerde sorun olursa güvenebileceğimiz birinin olması çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    ...diye dusunup takibe almistim konuyu:))o gun gelince her sey kolay hizli ve guzel oldu...

• İyi günler. Sınıfımda kullandığım projeksiyonlu tip akıllı tahtanın kısa mesafe projeksiyonu Panasonic PT-CW230 . Bu cihaz kullanım esnasında pat diye bir ses çıkarttı ve şu ana açılmıyor. Her Türlü ışığı yanıyor açmaya çalıştığımda ise projeksiyon lambası çalışmıyor cihaz açılıyor belli bir süre bekliyor ekran gelmiyor standby a atıyor direk.. Pat sesine neden olan lambanın patlaması mı dır nedir? ÇÖzüm önerisi nedir ? Ne kadar bir maliyeti vardır. Bilgilendirebilecek var ise sevinirim..
  • mc_delta_te kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihazınızın lambası patlamış bu yüzden çalışmıyor. Çözüm ise bakım temizlik yapılarak yeni lamba takmak. Fiyat için PM atıyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 13 Ocak 2018; 2:22:54 >
  • İsmail usta (vedatkerem) işinin ehli, güvenilir bir ustadır, ben de kendisine Benq w 1070 projeksiyonumu lambam patladığı için gönderdim, temizlik + lamba değişimini güzelce ve sorunsuzca gerçekleştirdi, ilgisine ve emeğine teşekkürü borç bilirim..
  • biber2006 B kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde ağız tadıyla kullanın.
  • Pm attım. Teşekkürler.
  • BETA PROJEKSİYON kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar profesyonel ve çok iyi 1 tane bile cihazım olmadı diye geri gelmedi

• mesajım bulunsun.
  • LG Bs275 projeksiyonum cihazının lambasından memnun değilim.Lamba değişim ücreti ne olur? Bilgi verebilir misiniz?
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi

• B
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesiu modelin fan değişimi ücretini de öğrenebilir miyim?

• vedatkerem V kullanıcısına yanıt

selam , hocam bende de arızalı bir projeksiyon cihazı var (sanyo plc xd2200) elektronik bölümünde de konu açtım fakat yardımda bulunan olmadı , bu konuyu görmüşken sizden yardım rica ediyorum

cihaz hiçbir şekilde çalışmıyor pwr butona basıyordum hiç tepki vermiyordu , cihaz birde susmuştu

cihazın beslemesinde sorun vardı şöyleki 3 optocuplorden biri aşırı ısınmış ve transistör kısmının lehimleri erimişti haliyle güç çıkışı yoktu onu lehimledim güç kartı çalıştı

daha sonra anakarta güç kartını bağlayıp kontrol ettim , bobinlerden voltaj ölçümü yaptım 3.3v 5v 1.8v bobinlerde gördüm fakat 2 bobin süren bir buck converterda -600mv vardı ve bu bobinleri süren pwm entegresinde vcc 16v yoktu , geriye doğru giderek sorunun 16v hattındaki transistörün 16v kollektöre aktarmadığını gördüm ve e-c arası ölçümde 639 değeri gördüm (b1204) onu söküp yerine bc308 taktım ve böylece bobinlerden birinden 1.2v diğerinde 400mv aldım fakat cihaz yine çalışmadı

şüphelendiğim 2 durum var

1. lamba kesik midir öyleyse bunu nasıl kontrol edebilirim
    2. pixelworks 190 (pw190) işlemci 50 derecelere kadar ısınıyor bu normal çalışma ısısı mıdır yoksa arızalı mı ?

tşk

• Arkadaş ile WhatsApp'tan yazıştık daha hızlı oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.