Şimdi Ara

Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
193
Cevap
16
Favori
41.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz elime geçmemiş, (birkaç gün içinde getirecek arkadaşım) 1960lardan Sekonic 8mm projektör var. Muhtemelen içindeki lamba çalışmıyor olacaktır. Üstündeki etikette 8V 50W yazıyormuş. Bu lambalardan bulmak kolay mıdır? Hangi fiyat aralığındadır. Birde 8mm film bulabilir miyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Şu videoda lambası gözüküyor;https://www.youtube.com/watch?v=H2RTal-6Gsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggkurt

ismail bey acil yardım rica ediyorum.

projeksiyonu tatil sebebiyle uzun süredir kullanmadım. zaten sizden geldikten sonra ancak 3-5 saat kullanmaya vaktim olmuştu. şimdi tatilden döndüm oturup birşeyler izleyeyim dedim ancak projeksiyon açılmıyor, lamba hatası veriyor (kırmızı ışık yanıp sönüyor). açıp bakayım temassızlık vardır belki dedim ancak sizin yapıştırdığınız garanti kağıdına zarar vermek istemedigim için vazgeçtim.

daha erken saat olsa mesaj atardım ama bu saatte atamayacağım için buraya yazıyorum. acil cevap verirseniz çok sevinirim.

Gereken yapıldı sorun çözüldü. Güle güle kullanın Gürkan bey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Henüz elime geçmemiş, (birkaç gün içinde getirecek arkadaşım) 1960lardan Sekonic 8mm projektör var. Muhtemelen içindeki lamba çalışmıyor olacaktır. Üstündeki etikette 8V 50W yazıyormuş. Bu lambalardan bulmak kolay mıdır? Hangi fiyat aralığındadır. Birde 8mm film bulabilir miyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Şu videoda lambası gözüküyor;https://www.youtube.com/watch?v=H2RTal-6Gsg

Cihazı ve bir adet denemem için sizin için önemli olmayan bir film yollarsanız çözmeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatkerem
    Gereken yapıldı sorun çözüldü. Güle güle kullanın Gürkan bey..

teşekkürler ismail bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkurt -- 29 Kasım 2015; 15:59:39 >
  • Merhaba arkadaşlar elimde nec ve infocus marka 2 adet projeksiyon var.Görüntüde sorun var benek benek ölü pixel gibi pixellenme var.acaba sorun nedir arıza nerededir.Bana kaca patlar acaba tamiri astarı yüzünü gecer mi ?
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi

• UnknownArtist17 kullanıcısına yanıt
    Selam, İki projeksiyonunda DLP çipi yanmış. Bu çip görüntüyü oluşturur. NEC ve Benq marka cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 22 Aralık 2015; 23:11:21 >
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    Merhaba; bu led pj ler hakkında ne düşünüyosunuz? bunlar da 30.000 saat ömrü var deniliyor ama şişirme saatlermidir? dikkat etmemiz gereken hususları varmıdır? bizim kullandıklarımız da dlp olarak geçiyor.
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Merhaba, led projeksiyonların lambaları uzun dayanıyor ama lamba önündeki plastik mercekler eriyor. Daha zor problemler çıkabiliyor. Ara ara hava deliklerinden aşırı başınçlı olmamak kaydıyla hava tutulmalı. Yanık çıkan merceklerin resmi LG HX301G model cihaza aittir. Yani her cihazın başka başka problemleri olabiliyor.
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 23 Aralık 2015; 19:53:02 >

• vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    Anladım fazla abanmamak lazım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamba değişimi için nec'in bayisi akademi bilişimi aradım komple lamba değişimi için 1 yıl garantili 120 $ garantisiz 80 $ ve bakım için 17 $ fiyat verdiler.fiyatlar uygun geldi.sizce pahalımı ?
  • rkocak03 R kullanıcısına yanıt
    iyi gibi.
  • Nec u250x in aynası lâzım nereden temin edebilirim? 3 boyutlu yazıcıdan üretebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rkocak03

Nec u250x in aynası lâzım nereden temin edebilirim? 3 boyutlu yazıcıdan üretebilirmiyim ?

Hemen objektifin önündeki aynamı? O ayna özeldir. parlak sır kısmı ön taraftadır. Camın arkasında değil o yüzden çok silmeye gelmez zarar görebilir. 3D yazıcıdan ayna pek iyi fikir değil gibi sanki.
  • En uygun ve en temiz nereden temin ederim ?

Servisten
  • Servis orjinal 0 aynanın 345€ + kdv 2. El aynanın ise 245€ + kdv olduğunu söyledi.bana pahalı geldi.acaba yurt dışından tenin edebilirmiyiz ?

Normal bi ayna kestirip bi denein bakalım ne olcak.? Olmazsa tepegözlerin bazılarında ayna oluyor onlara bakmanızı öneririm.
  • Abd de bi tanıdık var orada bulabilirse fiyat alacak pahalı gelirse,dediğiniz gibi yapalım.sağolun teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
    projeksiyon lambaları ile ilgili sormak istediğiniz konular var ise yardımcı olmaya çalışmak isteriz

BETAVİZYON PROJEKSİYON

Timur Avcı
  • Bende birçoğunuz gibi ismail beyi buradan öğrendim 2 yıldır kullandığım epson tw9100 ün lambasını 5100 saatler civarı mercek temizliği de dahil ismail bey tarafından bakım ve lamba değişimi yapıldı.80 saat oldu kullanalı lamba ve en önemlisi lcd hizalama (görüntüyü netleştirme) eskisinden çok daha iyi oldu,kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.