Şimdi Ara

Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
16
Favori
41.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OoZ..

Bende birçoğunuz gibi ismail beyi buradan öğrendim 2 yıldır kullandığım epson tw9100 ün lambasını 5100 saatler civarı mercek temizliği de dahil ismail bey tarafından bakım ve lamba değişimi yapıldı.80 saat oldu kullanalı lamba ve en önemlisi lcd hizalama (görüntüyü netleştirme) eskisinden çok daha iyi oldu,kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Güzel bir projeksiyon cihazınız var. Güle güle ağız tadıyla kullanın.
  • slm ismail bey sony vplhw55es 3500 saatten sonra kapandı lamp/cover ışığı 3 defa yanıp sönüyor bununla ilgili fiyat alabilirmiyim
  • ismail bey halen forumda bulunuyo musunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexumt

ismail bey halen forumda bulunuyo musunuz???

Tabiki forumdayım buyrun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snz

slm ismail bey sony vplhw55es 3500 saatten sonra kapandı lamp/cover ışığı 3 defa yanıp sönüyor bununla ilgili fiyat alabilirmiyim

Nihat beyin projeksiyonu en güzel şekilde yapıldı.
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,
    ben bi okulda öğretmenim ve projeksiyon cihazımızın ampulü çok zayıf durumda. bunu değiştirebilir  Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesimiyiz...
  • PM atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkerem

PM atıldı

S.a. kardeşim benim de lamba ile ve Projeksiyon bakımı ile alakalı problemim var.

Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projeksiyona birkaç model ust bir cihazın lambası takılır mı?

Yapısı tipi aynı. Watt değeri de aynı.

Sadece ansilumen olarak biraz daha yüksek değerde.

Biri 3500 ust model 4300 ansilumen

• capslocksmith C kullanıcısına yanıt
    Vealeykümselam. Takılır, zaten aynı lamba. Ansılümen sadece lamba gücü ile değişmez cihazın ışık geçirgenliği artınca objektiften çıkan ışığın gücü atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 15 Temmuz 2017; 1:1:15 >
  • quote:

Vealeykümselam. Takılır, zaten aynı lamba. Ansılümen sadece lamba gücü ile değişmez cihazın ışık geçirgenliği artınca objektiften çıkan ışığın gücü atar.

Yani cihazın bir kapasitesi var.

Daha güçlü lamba takmakla ışık gücü artmaz değil mi?

• quote:

S.a. kardeş tekrar merhaba.

Ben öğretmenim.kullandığım cihaz dell 4210x.3500 ansilumen ışık gücü var.

Yaklaşık 6 yıldır derslerde kullanıyorum. Matematik dersi olduğu için günlük ortalama 5-6 saat açık cihaz.

6 yıl kullandım bir kere lambası patladı ve değişim için netten bulduğum bir yere gönderdim.

İyi bir fiyatla değişim yaptılar ve cihaz geldiğinde güzeldi.

Daha sonra yaklaşık 1600 saat kullanmısım.

Son birkaç ay icinde yaklaşık 13-15 adet beyaz nokta belirdi ekranda. Ama sayısı artmadı sabit aynı yerlerde beyaz noktalar var.

Bu sanırım chiple alakalı bir durummus. Bu arada okulum degisti ve yeni okulumda hemen her sınıf güneş alıyor ve pencereler çok büyük. Yani sınıflar çok ışıklı ortam oluyor.

Sadece beyaz perdeler var ve cihazımın lambasının çok zayıfladığını burada net olarak gördüm.

Eskiden bu kadar zayıf değildi. Gün ışığında bile rahat rahat kullanıyordum.

Sanırım cihazın komple elden geçmesi gerek ya da yeni cihaz almam lazım.

Okula akıllı tahta gelme durumu var ve aslında cihazımdan çok memnunum. Bu nedenle çok fazla harcamadan cihazımı bir muddet daha idare edecek hale getirmeye çalışıyorum.

Aliexpressten lambayı buldum aldım geçenlerde fakat burdan yorumlardan anladığım kadarıyla uzun ömürlü kaliteli birşey olmayacağı kesin gibi.

Sizinle irtibata geçelim. Bana ozelden numaranızı atar mısınız?

• capslocksmith C kullanıcısına yanıt
    PM
  • Hocam selamlar pm attım...
  • Optoma hd 72 cihazım zamanının ilk hd cihazlarındandı...çok severek kullandım...bir kenarda atıl duruyor içim acıyordu...İsmail Bey sağolsun yeniden can verdi cihaza ilk günkü gibi oldu cihaz...tyron lannisteri 2 metre boyunda izleyebiliyorum artık doyasıya:)))))Burdan da teşekkür edeyim...
  • cancanax C kullanıcısına yanıt
    :))) Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 14 Ekim 2017; 18:28:8 >
  • İsmail Bey Merhaba, xl-2400 ampül değişimi yapabiliyormusunuz acaba? Aktif Forum kullanıcısı olmadığım için iletişim versem müsaid olduğunuzda beni arayabilirmisiniz? Teşekkürler. 0 532 565 38 22 Fatih..

• fatihtanis F kullanıcısına yanıt
    Tabiki Fatih bey.
  • Merhaba İsmail bey

Bilgi edinmek için yazıyorum. Lg pf1500 1080p LED cihazın var şimdilik çok memnunum. Uzun süreli kullanımda bazı LED cihazlarda gördüğüm veya duyduğum mercek yanması, netleme bozulması veya sesli çalışma yapması deyim yerindeyse traktör gibi.

Bu gibi durumlarda da yardımcı olabiliyormusunuz. LED cihazlara da tamir veya bakım yapıyormusunuz

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Tabiki sorun olursa çözmeye çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.