Şimdi Ara

Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
16
Favori
41.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsmail beyi bu site sayesinde buldum. Kendisi ile telefonda kısa bir görüşme yaptık. Ben cihazımı ve şikayetlerimi söyledim. İsmail beyde tamiri mümkün olduğunu ve nasıl yapıldığını anlattı. Sonunda cihazı adresine yolladım. Cihazı bugün sınıfıma taktım. Sonuç mükemmeldi. Ilk günkü görüntü kalitesinden daha iyi olmuş diyebilirim. Sınıfta siyah perdeleri çekmeden gün ışığı altında sunum yaptım. İsmail beye samimiyeti ve ilgisinden dolayı dananım haber sitesine de böyle faydalı işlere sebep olduğundan dolayı teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan5050

İsmail beyi bu site sayesinde buldum. Kendisi ile telefonda kısa bir görüşme yaptık. Ben cihazımı ve şikayetlerimi söyledim. İsmail beyde tamiri mümkün olduğunu ve nasıl yapıldığını anlattı. Sonunda cihazı adresine yolladım. Cihazı bugün sınıfıma taktım. Sonuç mükemmeldi. Ilk günkü görüntü kalitesinden daha iyi olmuş diyebilirim. Sınıfta siyah perdeleri çekmeden gün ışığı altında sunum yaptım. İsmail beye samimiyeti ve ilgisinden dolayı dananım haber sitesine de böyle faydalı işlere sebep olduğundan dolayı teşekkür ediyorum.
    Selam, ben teknosadan lamba ömrü bitmiş viewsonic pjd5112 projeksiyon cihazı aldım. lambasını değiştirmek istiyorum. bana kaç tl ye mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_m4

Selam, ben teknosadan lamba ömrü bitmiş viewsonic pjd5112 projeksiyon cihazı aldım. lambasını değiştirmek istiyorum. bana kaç tl ye mal olur?

Alıntıları Göster
    İsmail Bey'e çok teşekkür ediyorum. Gaziantep, Oğuzeli ilçesi Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda öğretmenlik yapmaktayım. Şahsi projeksiyon cihazımı 4 yıldır kesintisiz olarak kullandım. Lambanın parlaklığı çok azalınca forumları araştırdım ve İsmail Bey'in bu konusunu gördüm. Uzun lafın kısası; tamir ve kargo sürecinde kendisi çok ilgilendi ve sonuç mükemmel. Makineyi öğrencilerimin alkışları arasında ilk günkü parlaklığında kullanmaya başladık.

• quote:

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkerem

quote:

PM

Alıntıları Göster
    ismail bey tekrar merhaba..

8 yıl kadar önce kullandığım eski projeksiyon makinamı ben yenisini alınca kayın pederime vermiştim. panasonic pt-lc56e.. kullanmazlar herhalde diyordum ama şaşırttılar geçenlerde kullanmaya başladılar.. derken dün aradılar lambanın ömrü bitmiş.. ben de durun bir ismail bey'e sorayım dedim.

ne dersiniz yenileme ne kadara mal olur. eski cihaz olduğu için değer mi fikrinizi alayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ggkurt

8 yıl kadar önce kullandığım eski projeksiyon makinamı ben yenisini alınca kayın pederime vermiştim. panasonic pt-lc56e.. kullanmazlar herhalde diyordum ama şaşırttılar geçenlerde kullanmaya başladılar.. derken dün aradılar lambanın ömrü bitmiş.. ben de durun bir ismail bey'e sorayım dedim.

ne dersiniz yenileme ne kadara mal olur. eski cihaz olduğu için değer mi fikrinizi alayım dedim.

Merhaba projeksiyonunuzda lamba haricinde bir problem yoksa gayette güzel kullanılır. Biliyorsunuz temizlik bakım dahil verdiğimiz fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 2 Ocak 2015; 11:20:57 >
  • quote:

quote:

Merhaba projeksiyonunuzda lamba haricinde bir problem yoksa gayette güzel kullanılır. Biliyorsunuz temizlik bakım dahil verdiğimiz fiyata.

Alıntıları Göster
    burayı okumadan özel mesajınıza cevap yazmış bulundum. kargo hakkındaki soruma cevap verseniz yeterli.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkurt -- 2 Ocak 2015; 17:58:17 >

• quote:

burayı okumadan özel mesajınıza cevap yazmış bulundum. kargo hakkındaki soruma cevap verseniz yeterli.teşekkürler

Alıntıları Göster
    ismail bey projeksiyon sorunsuz bir şekilde eline ulaşmış kayınpederime.. gündüz denemiş o yüzden net olarak ben de bilmiyorum ama eminim ki sonuç iyidir. şimdiden teşekkür ederim detaylı bilgi aldığımda paylaşacağım.
  • quote:

ismail bey projeksiyon sorunsuz bir şekilde eline ulaşmış kayınpederime.. gündüz denemiş o yüzden net olarak ben de bilmiyorum ama eminim ki sonuç iyidir. şimdiden teşekkür ederim detaylı bilgi aldığımda paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    bugün telefonda konuştuğumuz gibi gayet memnunlar.. ellerinize sağlık. tekrar görüşmek üzere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: promak

quote:

Orijinalden alıntı: BETA PROJEKSİYON

Selam arkadaşlar kişisel görüşlerinizi burada yazarken bazı şeylere dikkat edelim lütfen biz zamanında nelere şahit olduk kendi adamlarına yazı yazdırıp firmayı övmek gibi mesela !!!

Valla bravo çok güzel özetlemişsiniz olayı... Gayet mülayim bir insanmışsınız
    Bende kendi üstüme alınmıştım.

Merhaba Türkiyenin dört bir yanında adamım var demek ki. (Evet donanım haber forum sayesinde) Türkiyenin dört bir yanında adamım, alış veriş yaptığım ama yüzlerini bile görme fırsatımın olmadığı telefonla görüştüğüm bir sürü adamım var. Hepsine teşekkür ediyorum bana güvendikleri için...

Benim amacım alış verişte her iki tarafında memnun olması prensibini gerçekleştirmektir. Kimseyi kırmadan çalışıp, elimden gelenin en iyisini manuel odaklama makinem ile yapıyorum. Yani bu analog makine ile bu kadar iyi kalitede iş çıkarıyorum. Dijitale ihtiyacım yok olursa giderim orijinal odaklama makinesini üretildiği yerden alırım ama gerek yok. Benim çalıştığım şirket buna muktedirdir. En son Ulaştırma bakanlığı HGS ihalesini kazanıp yaptık. Şimdi ise pilot eğitim simulasyon makinelerini revüze ediyoruz. Şimdiye kadar hep yazılanları saygıyla okudum bi cevap yazmadım ama bu '' kendi adamlarına yazı yazdırma övdürme olayı biraz nahoş oldu '' bunu Betaprojeksiyon yada ortak bi arkadaşımızın bana efendiliğini ve dürüstlüğünü anlattığı ve saygı duyduğum Timur beye yakıştıramadım. Selamlar... ismail çınar venkom-vendeka bilişim

Alıntıları Göster
    İsmail bey ile bende forumdaki olumlu yorumları neticesinde epson tw550 model projeksiyonumun lambası için iletişime geçtim.sağolsun başka şehirde olduğum için gönderme ve elime ulaşma işlemi 4 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşti.Lambanın bozulan kısmı değişim aşamalarınıda bana resim olarak attğı için ayrıca teşekkür ederim.Buna ek olarakta mercek temizliği olsun herşeyi de yaptığını söyledi.Projeksiyon gerçekten ilk günkü gibi görüntü kalitesi izlenimini verdi.Ayrıca bu değişim 6 ayda garanti kapsamındaydı. Benim 10 aydır düşük enerjide ısık titremesi sorunum vardı.İsmail beye bu sorundan da bahsettim, kendisi ile alakası olmayan bu sorun ile de ilgilendi ve projeksiyonu kendisine tekrar göndermemi ve Ankara'daki Epson servisine verip süreci takip edeceğini belirtti.Bu ilgi ve alakayı görmek insana güven veriyor açıkçası.Benim projeksiyonumdaki düşük enerjide titreme sorunu başka bir arkadaşında başına geldiğini biliyorum.Servisteki süreç devam ediyor. Sonuçtan sizleride haberdar edicem.....
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: selimeb

İsmail bey ile bende forumdaki olumlu yorumları neticesinde epson tw550 model projeksiyonumun lambası için iletişime geçtim.sağolsun başka şehirde olduğum için gönderme ve elime ulaşma işlemi 4 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşti.Lambanın bozulan kısmı değişim aşamalarınıda bana resim olarak attğı için ayrıca teşekkür ederim.Buna ek olarakta mercek temizliği olsun herşeyi de yaptığını söyledi.Projeksiyon gerçekten ilk günkü gibi görüntü kalitesi izlenimini verdi.Ayrıca bu değişim 6 ayda garanti kapsamındaydı. Benim 10 aydır düşük enerjide ısık titremesi sorunum vardı.İsmail beye bu sorundan da bahsettim, kendisi ile alakası olmayan bu sorun ile de ilgilendi ve projeksiyonu kendisine tekrar göndermemi ve Ankara'daki Epson servisine verip süreci takip edeceğini belirtti.Bu ilgi ve alakayı görmek insana güven veriyor açıkçası.Benim projeksiyonumdaki düşük enerjide titreme sorunu başka bir arkadaşında başına geldiğini biliyorum.Servisteki süreç devam ediyor. Sonuçtan sizleride haberdar edicem.....
     Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi Ucuz Projeksiyon lambası Yenilemesi

Alıntıları Göster
    ismail bey,

geçen hafta kayınpederlerde idim ve projeksiyonu kendim test etme şansına sahip oldum. tek kelime ile mükemmel olmuş. ellerinize sağlık.
    onu görünce benim kullandığım ondan çok daha üst model projeksiyonun, lambasını orijinali ile yeni değiştirmiş olmama rağmen olması gerektiği randımanda olmadığının farkına vardım.

projeksiyonu ilk ilk aldığımda economy modunda izlerken şimdi normal modda dahi o eski parlaklığı alamıyorum. ayrıca beyazlar tam beyaz değil hafif sarı. sorunun lamba olmadığı, optik blok kirliligi ve ayarlarından olduğunu düsünüyorum. ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkurt -- 10 Nisan 2015; 0:14:55 >

• quote:

ismail bey,

geçen hafta kayınpederlerde idim ve projeksiyonu kendim test etme şansına sahip oldum. tek kelime ile mükemmel olmuş. ellerinize sağlık.
    onu görünce benim kullandığım ondan çok daha üst model projeksiyonun, lambasını orijinali ile yeni değiştirmiş olmama rağmen olması gerektiği randımanda olmadığının farkına vardım.

projeksiyonu ilk ilk aldığımda economy modunda izlerken şimdi normal modda dahi o eski parlaklığı alamıyorum. ayrıca beyazlar tam beyaz değil hafif sarı. sorunun lamba olmadığı, optik blok kirliligi ve ayarlarından olduğunu düsünüyorum. ne dersiniz?

Aynen öyle sadece yeni lamba takmayla güzel görüntü alamazsınız. Optik blok temizliği olmadan olmaz. Bi ara yollarsınız hallederiz. :)
  • quote:

quote:

ismail bey,

Aynen öyle sadece yeni lamba takmayla güzel görüntü alamazsınız. Optik blok temizliği olmadan olmaz. Bi ara yollarsınız hallederiz. :)

Alıntıları Göster
    ismail bey bu hafta göndermeyi düşünürüm. bu arada orjinal lamba olmasına ve 300 küsur saatte olmasına rağmen performans da düştü bence. lambada da sorun olabilir. sizden bir lamba yenileme ve optik temizleme, bir de lamba yenilemesiz sadece optic temizleme maliyeti alabilir miyim.

• quote:

ismail bey bu hafta göndermeyi düşünürüm. bu arada orjinal lamba olmasına ve 300 küsur saatte olmasına rağmen performans da düştü bence. lambada da sorun olabilir. sizden bir lamba yenileme ve optik temizleme, bir de lamba yenilemesiz sadece optic temizleme maliyeti alabilir miyim.

Projeksiyonunuzun marka modeli neydi
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    panasonic pt ax200

• quote:

quote:

Merhaba, ebaydan ilk aldığınız 400 saat çalıştırdığınız lamba aslında uzakdoğudan drop shipping yoluyla gelen lambadır. Bu muadil lambalar düzgün odaklanmadığı için lambanın hemen önündeki 3. ızgara şeklindeki ısı alıcı lensi yakar ve yanan lens ışığı az geçirmeye başlar ve böylece kontrastınız düşer aslında lamba çalışıyor ama cihazınız dışarıya ışık veremiyor. Sonradan taktığınız orijinal lamba bu yanan lensi ışık geçirgenliği azaldığı için geçemeyen ışık ısıya dönüşür ve dahada yakar. Artık geri dönüşü olmayan bir durum oluşmuştur. Artık temizlikte yapsanız cihazınız orijinal lamba ile bile güzel görüntü vermeyecektir. Sonuç bakım temizlik yapılacak o ısı alıcı lens yenisi ile değişecek. Cihazı yollarsanız foruma yanan lensin resmini atacağım. Gerekirse bakacağım lambayı da yenileceğim lambada sorun varsa. İnşallah cihazınızı ilk günki gibi yapacağım.Selamlar.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, ebaydan ilk aldığınız 400 saat çalıştırdığınız lamba aslında uzakdoğudan drop shipping yoluyla gelen lambadır. Bu muadil lambalar düzgün odaklanmadığı için lambanın hemen önündeki 3. ızgara şeklindeki ısı alıcı lensi yakar ve yanan lens ışığı az geçirmeye başlar ve böylece kontrastınız düşer aslında lamba çalışıyor ama cihazınız dışarıya ışık veremiyor. Sonradan taktığınız orijinal lamba bu yanan lensi ışık geçirgenliği azaldığı için geçemeyen ışık ısıya dönüşür ve dahada yakar. Artık geri dönüşü olmayan bir durum oluşmuştur. Artık temizlikte yapsanız cihazınız orijinal lamba ile bile güzel görüntü vermeyecektir. Sonuç bakım temizlik yapılacak o ısı alıcı lens yenisi ile değişecek. Cihazı yollarsanız foruma yanan lensin resmini atacağım. Gerekirse bakacağım lambayı da yenileceğim lambada sorun varsa. İnşallah cihazınızı ilk günki gibi yapacağım.Selamlar.

Alıntıları Göster
    ismail bey panasonic pt ax200 ümü gerçekten de ilk günkü haline getirdi sağolsun. bu konuda şuphem de yoktu zaten. daha önce de eskiden kullanıp kayınpederime verdiğim eski panasonic pj nin lambasını yenilediğinde sonuca inanamamıştım. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. ileriki günlerde sonucu resimlerle paylaşmaya çalışacağım.

• quote:

ismail bey panasonic pt ax200 ümü gerçekten de ilk günkü haline getirdi sağolsun. bu konuda şuphem de yoktu zaten. daha önce de eskiden kullanıp kayınpederime verdiğim eski panasonic pj nin lambasını yenilediğinde sonuca inanamamıştım. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. ileriki günlerde sonucu resimlerle paylaşmaya çalışacağım.

Alıntıları Göster
    bu arada İSTANBUL BİLİŞİM' den almıştım pt ax200' ü yıllar önce.

lambası bittiginde önce yurt dışından bir lamba getirttim. 300 saat sonra eskisinden beter hale gelmişti. bunun üzerine bu sefer orjinal lamba alayım dedim ve istanbul bilişim'i aradım . onlar da bana bu işe DGB elektronik'in baktığını söylediler ve beni onlarla iletişime soktular. onlara götürdüm ve 650 tl civarı bir para verdim, orjinal lamba diye.. ilk başta gayet güzeldi hayat...300 saat kadar kullandım derken gittikçe kararmaya başladı. 400 saate geldiğinde bütün ayarları köklesem de hayal mayal bir şeyler görünüyordu.

bunun üzerine ismail bey'e gönderdim. ismail bey'in ilk söylediği lambanın orjinal olmadığıydı. anlayacağınız dolandırılmışım. bu aralar vaktim yok, arayıp iki laf edemedim. gerçi onlar da kabullenmeyecekler sonuçta onu da biliyorum ama olsun, o iki lafı edecegim insallah en kışa zamanda.

kısadan hisse aman ha !!

İSTANBUL BİLİŞİM ve özellikle DGB ELEKTRONİK' ten uzak durun derim. ben yandım siz yanmayın...

syg.

• S.â nec u250x projeksiyon cihazım var gece led tv den daha iyi görüntü geriyor gündüz ise görüntüise zayıf lamba omru normal 1750 eco 900 de cihazı ben 2.el aldım 500 saat eco modda kullandım 1.imkanlar dahilinde orjinal lamba fiyatı nedir 2.orjinal en yakin görüntü verebilecek daha uygun lamba varmıdır ? 3 temizlik ve bakim yapılırsa gündüz için daha net görüntü alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rkocak03

S.â nec u250x projeksiyon cihazım var gece led tv den daha iyi görüntü geriyor gündüz ise görüntüise zayıf lamba omru normal 1750 eco 900 de cihazı ben 2.el aldım 500 saat eco modda kullandım 1.imkanlar dahilinde orjinal lamba fiyatı nedir 2.orjinal en yakin görüntü verebilecek daha uygun lamba varmıdır ? 3 temizlik ve bakim yapılırsa gündüz için daha net görüntü alabilirmiyim ?
    ismail bey acil yardım rica ediyorum.

projeksiyonu tatil sebebiyle uzun süredir kullanmadım. zaten sizden geldikten sonra ancak 3-5 saat kullanmaya vaktim olmuştu. şimdi tatilden döndüm oturup birşeyler izleyeyim dedim ancak projeksiyon açılmıyor, lamba hatası veriyor (kırmızı ışık yanıp sönüyor). açıp bakayım temassızlık vardır belki dedim ancak sizin yapıştırdığınız garanti kağıdına zarar vermek istemedigim için vazgeçtim.

daha erken saat olsa mesaj atardım ama bu saatte atamayacağım için buraya yazıyorum. acil cevap verirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.