Bildirim
Ucuz RP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyungezer'de vardı ne güzel. Bitti :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LOL de thresh herosunu almak istiyorum 975 rp sadece threshi 5-10 tlye satan var mıdır ? kod vs ile ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkovic
LOL de thresh herosunu almak istiyorum 975 rp sadece threshi 5-10 tlye satan var mıdır ? kod vs ile ?
kodla şampiyon satımı diye bir şey yok. 975 rpye de şampiyon almanı tavsiye etmem. biraz ip biriktir veya 487 rpye indirime girince alırsın -
Ucuz RP olayı kalmadı artık. Belki 1-2 lira oynar siteler arasında ama o da yok. -
riotun genel sitesi üzerinden aktif bir şekilde almaktan başka yollar aramak, dolandırılma ihtiyacı aramanla aynı şey dostum. Boşver öyle antin kuntin şeyleri. Oyna güzel güzel oyunlarını, kas ip'ni, al istediğin şampiyonu. He illa "dayanamam ben şimdi alıcam diyosan" ya bekle 1 hafta kadar, belki indirime girer thresh, ya da bas parayı al leylayı. -
Ucuz lol rp de türkiyenin en ucuz sitesi şuan rp hemen teslim. Denemenizi öneririmwww.abacigame.comLoL RP Satın Al - En Ucuz Riot Points Fiyatları | Abacigame.comhttps://www.abacigame.com/tr/league-of-legends
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abacigame.com -- 29 Mart 2021; 8:38:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X