Şimdi Ara

Ucuz yollu pick-up önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde birikmiş 15 bine yakın param var.köyde kullanmak için ucuzundan çift kabinli pick up düşünüyorum.
    akşam bakçeden dönerken yükleri bagajına atıp getirmeyi düşünüyorum yük yaklaşık 200 kilo civarı olur.

motor vergisi yaşına göre değişiyor ama ya 250 civarı olucak yada 900 lira civarı olucak
    yakıtları nasıldır ? parça vs sorun olur mu?

şu anda bulduğum daha doğrusu para yönünden düşündüğüm araç bunlar?
    bunların motor ömürleri ortalama nedir?yada bu tür başka önerdiğiniz araç varmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-celen-otomotiv-den-1998-model-mitsubishi-l200-kilimali-168564517/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-full-orjinal-157556-km-de-98-model-klimali-mitsubishi-l200-168270562/detay

• Ucuz modeller:

Nissan Skystar

Ford Ranger :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ford-rancer-bakmadan-gecme-159892616/detay

Toyota Hilux

Tata Telcoline

Tata Xenon

Bunlar var bildiğim.

Köy nerede nasıl bir yerde anlayan usta vs. bakın.Çevrenizde kullanan varsa sizin oralarda uygun olan bir araç alın.

Sorunsuz olsun derseniz:L200,Ranger,Hilux olabilir.
  • Devrimlerin vazgeçilmezi
     Ucuz yollu pick-up önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 17 Haziran 2014; 19:53:03 >
  • bende dacia çifkabin pickup var 5 bin TL ye aldım :)

2000 model, motoru toros motoruna enjeksiyon takmışlar ama lpg de kullandığım için bi avantajı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 17 Haziran 2014; 21:33:19 >
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    tam olarak aracın modeli nedir?link verirmisiniz?

@Kutu149 ranger gayet güzel ama vergisi bin liraya yakın oluyor birde bunlara kasko vs yapılıyor dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10700k -- 17 Haziran 2014; 21:40:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    kronik bir sorun mu yağ yakması ? kaç bin km de sizin araç ?
  • kronik olduğunu sanmam toros motoru var .
    99 binden sonra sıfırlandığı için kaç binde olduğu belli değil. de benim motor la sansımanın bakıma ihtiyacı var.
    yağ kaçakları felanda var çünkü
    1000 TL yer gibi me geliyor , yaptırmayı düşünmüyorum biraz daha binip üst modele geçecem
    sadece sanayide kullanmak için aldım ,getir götür işleri ,demir çimento taşısın felan diye,
    işler artınca bide az yakınca elamanların altına verdim günlük servise de gitmeye başladılar.
    ortalama 100 150 km yol yapılıyor.
    her akşam servisten geldiklerinde şunu değiştirelim diyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.