Bildirim
Ucuza Tıpalı veya kapaklı Cam şişe bulmak
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ikeaya bak.
Bu arada ne yapiyorsun? ey gidi günler bende kücükken dedemle bogma raki yapardik, kocaman pisirme sistemimiz vardi. artik ne sistem kaldi nede dedemde o eski güc :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 21 Eylül 2014; 14:46:31 > -
Dandik sarap al bi tane ver arkadasina icsin -
Kırmızı Şarap Hocam. Birde becerebilirsem likör.
Rakıyı hangi meyveden yapıyordunuz? -
30 kuruşa beypazarı maden suları al. onları iç sonra doldur içlerine.metal kapak için makine oluyo.breaking bad izlediysen orada hank'in kullandığı şişe kapatma aleti kullanıyodu.quote:
Orijinalden alıntı: Crossguard
Rakıyı hangi meyveden yapıyordunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 21 Eylül 2014; 14:52:57 > -
Öneriniz için teşekkürler ama bana şeffaf ve berrak olması lazım şişenin. o kapatma aleti falanda biraz yaş iş -
quote:
Orijinalden alıntı: Krother
kayisi, birazda erik.
sarapta yaptim aslinda. seker ölcerin varmi? yüzde 20de kal o zaman güzel oluyor sarap.
sarabi siselemek yerine damacanaya doldur, ordan siselere gecersin. 36 liraydi 19 litrelik cam damacana + su.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 21 Eylül 2014; 15:07:41 > -
sırma, pınar , reina gibi markalar 1 ltlik cam şişede su satıyorlar .quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Engelsquote:
kayisi, birazda erik.
sarapta yaptim aslinda. seker ölcerin varmi? yüzde 20de kal o zaman güzel oluyor sarap.
sarabi siselemek yerine damacanaya doldur, ordan siselere gecersin. 36 liraydi 19 litrelik cam damacana + su.
Alıntıları Göster
en pahalısı reina o da 2,70. ben aldım şimdi o şişelere damacanadan doldurup içiyorum evde
-
Şeker ölçerim yok ama gerekirse alabilirim. Yüzde yirmi derken bu oran su şeker oranı mı?
Zaten Plastik damacanada yapacaktım ilk 3 ayı. Plastik Cam çok farketmez sanırım nasıl olsa oda sıcaklığında bekliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: The Sheeper
sırma, pınar , reina gibi markalar 1 ltlik cam şişede su satıyorlar .
en pahalısı reina o da 2,70. ben aldım şimdi o şişelere damacanadan doldurup içiyorum evde
Sağolun Hocam onlara da bakayım hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossguard -- 21 Eylül 2014; 15:13:03 > -
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-DIY-Round-250ml-big-Clear-plastic-bottle-250cc-PET-bottle-with-aluminum-cap-cosmetic/1482185757.htmlquote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Engelsquote:
kayisi, birazda erik.
Alıntıları Göster
20 tanesi 25.62 dolar. tanesi 3 lira bile etmiyor.
birde şöyle mantarlı var
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-300G-bath-salt-Bottle-300ml-powder-plastic-bottle-with-cork-bath-salt-jar-with/1511367136.html
10 tanesi 30.56 dolar. bununda tanesi 6.85 falan
-
Hocam bunlar çok küçük ama Bana en az 500 ml lazım Tercihen 1 Lt. Ayrıca Plastikmiş.
Zaman ayırdığın için sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossguard -- 21 Eylül 2014; 15:23:34 > -
1lt lik içki şişesi olmaz. 1lt lik kavanoz olur, onunda kapağının altına bir naylon geçirirsen uzun ömürlü kullanırsın.quote:
Orijinalden alıntı: Crossguard
Hocam bunlar çok küçük ama Bana en az 500 ml lazım Tercihen 1 Lt. Ayrıca Plastikmiş.
Zaman ayırdığın için sağol
aliexpresden glass bottles diye aratırsan çok çeşit çıkıyor, belkide 500ml falan bulabilirsin. -
Damıtmak için bakır imbik kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
1lt lik içki şişesi olmaz. 1lt lik kavanoz olur, onunda kapağının altına bir naylon geçirirsen uzun ömürlü kullanırsın.
aliexpresden glass bottles diye aratırsan çok çeşit çıkıyor, belkide 500ml falan bulabilirsin.
Sağolun hocam bakayım bir.
quote:
Orijinalden alıntı: Sigmund Freud
Damıtmak için bakır imbik kullan
Bakır imbik satan yer bulamadım bildiğiniz biyer var mı? -
konu nereden nereye gelmiş imbik ve malzeme için hammedecim.com sitesinden faydalanın . şişede paşa bahçe vidalı plastik kapak 10 adet 22 tlquote:
Orijinalden alıntı: Crossguardquote:
Orijinalden alıntı: muskeder
1lt lik içki şişesi olmaz. 1lt lik kavanoz olur, onunda kapağının altına bir naylon geçirirsen uzun ömürlü kullanırsın.
aliexpresden glass bottles diye aratırsan çok çeşit çıkıyor, belkide 500ml falan bulabilirsin.
Sağolun hocam bakayım bir.
quote:
Orijinalden alıntı: Sigmund Freud
Damıtmak için bakır imbik kullan
Bakır imbik satan yer bulamadım bildiğiniz biyer var mı?
Alıntıları Göster
-
(Bkz: breaking bad) -
kürtaj çözüm olabilirdiquote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveRc
(Bkz: breaking bad) -
köpeköldüren şişesi işe yararquote:
Orijinalden alıntı: Doğuştan Ninja
kürtaj çözüm olabilirdi
Alıntıları Göster -
adese varsa yaşadığın 1.60a satılıyor.dün aldım.1 litre tıpalı ve cam.oldukça güzel bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
köpeköldüren şişesi işe yarar
Alıntıları Göster -
Sistemini bilmem ama biz 5 kavanoz kahve likörü yaptık, bildiğin cam kavanozlarda beklettik, çalkaladık vs.. Sonra sırma su aldık cam şişelerden, su illaki içiliyor, huniyle şişelere aktardık. Bu tip şişeler paşabahçe - güral cam(lav) gibi firmaların fabrika satış mağazalarından temin edilebiliyor. koliyle satıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: CyberSurfer
adese varsa yaşadığın 1.60a satılıyor.dün aldım.1 litre tıpalı ve cam.oldukça güzel bir şey.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X