Eğitim Setleri Satışa Çıkmıştır Setler Stocklarla Sınırlıdır. Toplu Alımlar İçin Fiyat Sorunuz. 1-Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti Kursta Neler Var ? Toplam 33 saat uzunluğunda videolar ve 8 adet Makale Vardir Fiyat 25₺ 2-Osym Dev Set 2020 70 'den Fazla Ders Mevcuttur Pdf Şeklinde Fiyat 30₺ 3-✨İnternetten Para Kazanma Eğitimi✨ Eğitim Tamamen Bana Aittir. Bu eğitimde; 1- Nasıl Yurt Dışın'dan Dijital Ürün Alıp Satılacağı 2- Ucuza Dijital Ürün Nasıl Ve Nerde Bulunur? 3- Hangi Ürünler Daha Çok Satar? 4- Fiyatlandırma Nasıl Olmalıdır? 5- Nasıl Satış Yapılacağı? anlatılmaktadır. Fiyat : 75₺ 4- Android Mobil Uygulama Java Kotlin Kurs iOS 13 Swift 5 Başlangıçtan İleri Seviye Kurs İleri Seviye PHP Kursları 3 SET TEK FİYAT Fiyat 100₺ 5- Siber Güvenlik ve Etik Hackerlik Öğrenecekleriniz Kali Linux ile çalışmak Genel Linux komutlarına hakim olmak Bir çok temel hacking saldırısına ve önlemlerine hakim olmak Metasploit kütüphanesine hakim olmak XSS açıklarını öğrenmek Websitelerini hackleme yöntemlerine ve önlemlerine hakim olmak SQL aşılama saldırılarını öğrenmek SQL kodlarına hakim olmak Ortadaki Adam saldırılarını öğrenmek Sosyal mühendislik konusuna hakim olmak Nmap gibi popüler hacking araçlarını kullanmak Network Temellerini öğrenmek Tünel Servis Hizmetleriyle Çalışmayı Öğrenmek Fiyat Pahalı Gelebilir Ama Gerçekten Buna değecektir.Tavsiya Ederim Fiyat 150₺ 6-Grafik Tasarım Adobe Tarzı Vb Tüm Programların Uygulamalı Kullanımını ve ileri düzey tasarım yapmanıza olanak tanıyoruz. Fiyat 150₺ Toplu Alımlar İçin Stok Sorunuz Öğrenci Kardeşlerime Ufakta Olsa İndirim Olacaktır Forum dışı iletişim 5442934759 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim