Şimdi Ara

UEFA’dan men gelecek gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes çok olumlu bakıyor ama ben o kadar olumlu değilim
    Başkanın konusmaları UEFA’nın söyledikleri bana men yiyeceğiz hissi uyandırıyor
    UEFA’ya sürekli sürekli biz sizin kıstaslarına uymadık bu sefer uyacağız diye bahane buluyoruz.türkiyedeki kurumlar bu yaklaşıma tolerans gösterebilir ama UEFA sanmıyorum

Umarım yanılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin bilgiyse yayacağım
  • Aynı şekilde bir kaç konu daha açarsan yiyecekmişiz
  • Forumun klasik ya tutarsa konusu, bu tarz konular tutunca yukarı çıkartılır tutmayınca zamanında ben salladım tutmadı diyen olmaz :)

Zaten 2 ceza ihtimali var, ya mali kısıtlama ya kupalardan men...Uefa kararını Haziran'a bıraktığını açıklamış, muhtemelen şampiyonluk sonrasında kararı açıklayacak gibi, şampiyonluk olursak eğer cezada farklı bir değerlendirme olabilir çünkü ciddi bir para kaynağı oluşacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Forumun klasik ya tutarsa konusu, bu tarz konular tutunca yukarı çıkartılır tutmayınca zamanında ben salladım tutmadı diyen olmaz :)

Zaten 2 ceza ihtimali var, ya mali kısıtlama ya kupalardan men...Uefa kararını Haziran'a bıraktığını açıklamış, muhtemelen şampiyonluk sonrasında kararı açıklayacak gibi, şampiyonluk olursak eğer cezada farklı bir değerlendirme olabilir çünkü ciddi bir para kaynağı oluşacak..
    Başkan’dan ben hiç öyle bir izlenim almıyorum ama adam herşeye hazırlıklı olmalıyız dedi

Kulüpten bir tane umutlu açıklama göstersene

Çok basitmiş gibi ya kupalardan men diyorsun kupadan men gs camiasını çok etkiler

Ben demiştim konusu bildiğin birşey varsa olur bu benim korkum

Pollyannacılığa gerek yok önümüzde böyle bir gerçekte var

• sürekli açıklamayı uzatıyorlar, sözde mart ayında açıklanacaktı bunun nedeni bizim şampiyon olup olmamamıza bağlı..

benim düşüncem şampiyon olursak men gelmez, olmazsak gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

sürekli açıklamayı uzatıyorlar, sözde mart ayında açıklanacaktı bunun nedeni bizim şampiyon olup olmamamıza bağlı..

benim düşüncem şampiyon olursak men gelmez, olmazsak gelir..
    Ben de öyle düşünüyorum çünkü şampiyon olursak toplam 100 milyon euro gelir gelecek. Ve Mustafa Cengiz son 3 ayda 11 milyon TL kar ettik demiştik. Yani maddi olarak belimizi biraz doğrultmuş olacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.