Şimdi Ara

Uefa Euro 2024 Adayı Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya'nın tanıtımının sonunu beğendim sadece. Bizim tanıtım ise tamamen rezaletti Nusret falan. Adamlar Bayern Münih bile koymamış bizimkilere bak bi de. Yıldırım Demirören gibi bir adamın olduğu yerde zaten adaylığı kazanmak hayaldi.
  • Tanıtım filmi çöptü. Adamlar pro film çekmiş, sinemada oynat sırıtmaz. AB bayrakları çeşitli ülkelerin taraftarları falan, ben havaya girdim.

Bizim filmde Nusret tuz atıyor, Fb-Gs oyuncuları gol falan atıyor, saçma sapan çocukların suratına zoom yapıyor. Euro 2024'le bunların ne alakası var?
    Hiçbir Avrupa ülkesinin taraftarı yoktu filmde şaka gibi.

Daha filmini çekememişler, organizasyonu hiç almayalım iyi oldu bence.
  • lol. turkiye kupasi finali icin kayseri'ye gitmistim. polis geldi elimizdek birayi dokturdu. sene 2011. boyle ulkeye turnuva mi verilir. iyi olmus.

video komple insaat projelerinden olusuyordu. sanki emlakciyiz anasini satayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 27 Eylül 2018; 16:33:52 >
  • Alınmasını isterdim fakat ben olsam ben de vermeZdim

Türkiye’nin taraftar yapısı belli kavgacı kimliği belli

Konya da ingiliz grupla Türk grup arasında alkol kavgasında bıçaklar konuştu haberlerine şaşırmazdım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Dunyanin her tarafinda futbol basketbol nba ucretlidir.

Nba maclarini yayinlamaya kalkissin bir ulke bakalim telif hakki odemesi gerekiyor. Zira uefa sampiyonlar ligi avrupa kupasi maclari hepsi telif istiyor.

Hatta youtubeye hd futbol ve basketbol mac ozetlerini bile koyamiyorsun.

• Sunduğumuz projeler, hazırlanan videolar, olanaklar, taahhütler vs ile Almanya'dan kat kat üstündük. Her fırsatta ülkesini kötülemeyi marifet sanan siz dar görüşlülere diyecek laflım yok çünkü siz herşeyi çok iyi biliyorsunuz. Euro 2024'ün Almanya'ya verilmesi başlı başına bir skandaldır ve yapılan hazırlıkların, çalışmaların, projelerin hiç bir öneminin olmadığı, bu tür organizasyonlarda her zaman lobinin kazandığı bir kez daha tescillenmiştir. Stadlarımız, ulaşım imkanlarımız, vaad ettiklerimiz ve bu turnuva için göz önünde bulundurulması gereken bir çok konuda Almanya'dan öndeydik. Üzüldük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxims kullanıcısına yanıt
    Yildirim demiroren mahfetti bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Yine hak etmeyenin aldığı bir turnuva. Şaşırmadım.

Burada ülkesini kötülemekten başka bir halta yaramayan tipler de sevinmiştir. Turnuvayı tamamen Türkiye hak etti. Almanya’nın sunumu dahil her şeyi çöptü.
    Bunca yatırım,onlara karşı bunca üstünlüğe rağmen bu sonuç Avrupada hızla yükselmekte olan ırkçılık ve islamofobiden doğan büyük bir tiyatrodan başka bişey değildi
    kardes, ulke kotuyse kotudur. degilse degildir. millet kotu veya iyi demesiyle kotu veya iyi olmuyor. neysen osun. insaat, 35lik superstar, bilet garantisi ve nusret ile anca bu kadar.
  • Ya eskiden ntvsporda la.liga maclarini izlemiyormuyduk benmi yanlis hatirliyorum ?

Nba maclari eskiden verilimiyormuydu

Daha yakin bie zamanda her samp ligi haftasi bir tane buyuk mac ntvde veriliyordu

• Siz olsanız milyonlarca kayıtsız halde yaşayan göçmenin bulunduğu bir ülkeye verirmiydiniz?

• StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Ya nerde ustunsun almanyadan ya allah askina stadyumlar dolmuyor bu ulkede adamlarin haftasonlarina bak bide full oynuyorlar her maci biz Futbol ulkesi falan degiliz almanyanin yanindan gecemeyiz.Guvenlik sorunu ortada multeci sorunu ortada.Londradan trene binip almanyaya cok rahat gidiyorum.Almaya ici demiryollari mukemmel,bir de kendi demiyorllarina bak

Adamlara o kadar gelir biraktik uefa tarihinde boyle kar edebilecegi bir turnuva daha duzenleyemezdi yine bize vermediler ne lobisi ya

Tanitim filmine q7nin fenere attigi golu koyuyorsun Nusreti koyuyorsun kafa bu iste bide sunumu begenenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 27 Eylül 2018; 16:44:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

Sunduğumuz projeler, hazırlanan videolar, olanaklar, taahhütler vs ile Almanya'dan kat kat üstündük. Her fırsatta ülkesini kötülemeyi marifet sanan siz dar görüşlülere diyecek laflım yok çünkü siz herşeyi çok iyi biliyorsunuz. Euro 2024'ün Almanya'ya verilmesi başlı başına bir skandaldır ve yapılan hazırlıkların, çalışmaların, projelerin hiç bir öneminin olmadığı, bu tür organizasyonlarda her zaman lobinin kazandığı bir kez daha tescillenmiştir. Stadlarımız, ulaşım imkanlarımız, vaad ettiklerimiz ve bu turnuva için göz önünde bulundurulması gereken bir çok konuda Almanya'dan öndeydik. Üzüldük.
    lol. yalana bak.

stad ve seyirci konusunda almanlar acik ara onde. ulasim desen metro'nun ulasmadigi il yok. keza bedava dediler. ayrica avrupa'in her yerinden trenle almanya'ya ulasirsin. guvenlik sorunu zaten ortada.

• Adamlar kisa film cekmis mis gibi. Bizimkiler de aspor dan goruntu almis. Ozellikle nusret olayi tam 1 komedi. Kac para aldilar acaba nusretten. Adamlar eglenceyi, heyecani vs koymus. Sen gidiyorsun serdar azizi gosteriyorsun. Konya’da dayak yerdi turistler. Icki iciyorlar diye taslanirlardi. Hak eden kazandi.

• Futbolun eğlence için olduğunu anladığımız zaman bu tarz turnuvalar alırız.

Turnuvanın ana sponsoru carlsberg ve yasak bizde tabiki
    Gaziantep var stat filan okey. Ama 1 maç için 2 takım gerekli 1 idman sahası var diğer halı sahaya 10 11 alır

Edit: Hala proje stat bilmem ne diyoruz. Adamlar için o önemli değil. Bu spor eğlence için yapılıyor adamların videosu da tamamen bunun üzerineydi. Bira kutuları üstüne TV koyup maç izleyen tipler koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambit666 -- 27 Eylül 2018; 18:46:50 >
  • Yahu ciddi ciddi bize verilmesini bekleyeniniz var mıydı gerçekten? Hayır, adamlar son birkaç yıldır uefa ve şl kuralarında bile hileyle büyük takımlarını senin ülke takımlarına çıkartmıyor, biz de seviniyoruz şanslı kura çektik diye, bir de üzerine avrupa kupası vereceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

Sunduğumuz projeler, hazırlanan videolar, olanaklar, taahhütler vs ile Almanya'dan kat kat üstündük. Her fırsatta ülkesini kötülemeyi marifet sanan siz dar görüşlülere diyecek laflım yok çünkü siz herşeyi çok iyi biliyorsunuz. Euro 2024'ün Almanya'ya verilmesi başlı başına bir skandaldır ve yapılan hazırlıkların, çalışmaların, projelerin hiç bir öneminin olmadığı, bu tür organizasyonlarda her zaman lobinin kazandığı bir kez daha tescillenmiştir. Stadlarımız, ulaşım imkanlarımız, vaad ettiklerimiz ve bu turnuva için göz önünde bulundurulması gereken bir çok konuda Almanya'dan öndeydik. Üzüldük.
    Stadyum ve projeler bir yere kadar. İnsan haklarında Almanya ile kıyaslayabilir misin Türkiye'yi ? Yabancı taraftarlar Trabzon'da Konya'da bira içti diye dayak yerler. Kızlara sarkıntılık ederler polisin umrunda bile olmaz. Proje falan bir kenara insana "insan" gibi davranılmasını istiyorlar adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Ya eskiden ntvsporda la.liga maclarini izlemiyormuyduk benmi yanlis hatirliyorum ?

Nba maclari eskiden verilimiyormuydu

Daha yakin bie zamanda her samp ligi haftasi bir tane buyuk mac ntvde veriliyordu
    premier lig- italya seri a tv8 deydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

lol. turkiye kupasi finali icin kayseri'ye gitmistim. polis geldi elimizdek birayi dokturdu. sene 2011. boyle ulkeye turnuva mi verilir. iyi olmus.

video komple insaat projelerinden olusuyordu. sanki emlakciyiz anasini satayim.
    Türkiye'de 2 bira içen trafiğe çıkıp 5 kişilik aile katlediyor.
    Statlar da olay çıkaran tayfa hep içki ve ot içenler.
    Önce eğitimde, insana saygıda Avrupayı geçeyim, sonra bira içmeyi düşünürsünüz.
  • Ben bu konuda çok dertliyim arkadaş yazacağım da yazacağım.

Daha Passolig olmadan maça gidemiyoruz. Şampiyonlar ligi maçını, milli takım maçlarını son dakika ekranlara taşıyabiliyoruz. Neymiş dolar/euro kuru yüzündenmiş. Banane kardeşim? Fahiş fiyatlara lig maçlarını başka platformda, Avrupa maçlarını başka platformda yayınlamayı biliyorsun.

Geçen Şampiyonlar ligi maçı ekranlara taşınmak için son dakika anlaşılmasaydı bak bakayım bedava izleniyor muydu? Belçika ligi bile bedava değil bu memlekette.

Aday şehirlerde İzmir yok. Bak ülkenin en büyük 3 şehrinden bir tanesi İzmir. Sırf siyasi sebeplerden İzmir'e yatırım yapılmıyor. Sadece spor değil, her konuda. Burası senin toprağın değil mi kardeşim? İzmir'den siyasi sebepler dolayısı ile biraz fayda gör bütün yatırımlar anında oraya döner.

Tanıtım videosunda Nusret var, köprü var, uçan kuş böcek filan var. Bu tanıtım videosunu hazırlayan ajans ne kadar aldı acaba? Kardeş bu bir futbol organizasyonu. Koysana deli gibi alt yapı tesislerinin teknolojik durumunu. Koysana statlarında bulunan, taraftarı rahat hissettiren, futbola dair olayları. Tabi bunlar yok ki. Adam havalimanı koyuyor, şu kadar fidan dikiyoruz diyor. Rvp'nin golü filan var. Gol yerine ülkeye gelen, maç izleyen turist tepkilerini filan koy. Allah bilir video hazırlanırken storyboard filan bile yoktur. Ön hazırlık sıfırdır. Abi köprü koy, abi havalimanı koy, abi iki üç tribündeki çocuk tepkisi koy. Hemen search youtube tribündeki çocuklar filan.

Ulan yazık be sizin neyinize turnuva.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 27 Eylül 2018; 16:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Türkiye'de 2 bira içen trafiğe çıkıp 5 kişilik aile katlediyor.
    Statlar da olay çıkaran tayfa hep içki ve ot içenler.
    Önce eğitimde, insana saygıda Avrupayı geçeyim, sonra bira içmeyi düşünürsünüz.

Alıntıları Göster
    2 bira ile sarhos olabilecek insan yok dunyada. biranin kola'dan farki yok.

istatistigin ile ilgi varsa belgen ortaya koy. kafadan uydurma arguman ile gelme.

egitim ve insana saygi onemli. katiliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.