Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan adaletin yerini bulması. Hak geçmesin.
  • Olası ceza durumunda Fener CAS'a giderse bu sefer devreye FIFA girecekmiş. 2011 yılında Yunanistan'da yaptığı gibi Federasyonun yapmadığını kendisi yapacakmış. Sanırım o zamanlar gerçekten zor zamanlar olacak. Federasyonun görevi sürdürmesi zorlaşacak, hatta imkansız olacak. Trabzon ortalığı birbirine katacak. Yargıtay muhtemelen uefanın cezasıyla eş zamanlı bir karar verecek. İşler sarpa saracak. Hayırlısı.
  • Uefa kararını yarın açıklayacakmış boşuna beklemeyin beyler
  • Cas dan davayı çekmeseydik şimdi bunların hiçbirini konuşmuyor ve şl ligine güle oynaya gidiyor olurduk.Yansınlar ki Cas a yansınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Şenes Erzik in soyadındaki R harfini kaldırıp yazdıgım icin 4 gün ban yedim. Bazı insan ve fb düşmanı gs li arkadaşlarımız FB taraftaranın ufacık aykırı bir mesajını gördüklerinde direk şikayet ediyolar Biz , azize , azizbahçe , aykutspor , şikebahçe falan yazanların aynı şekilde banlanmasını istiyoruz.
  • Saat 8 de açıklanacak diyorlar hadi hayırlısı
  • allahını seviyorsan fb ve bjk ceza alacak diye yorum at ceza almazsak süper alırsak en azından ilk defa doğru bir şey demiş olursun ve büyü bozulur

@Mishakal
  • Hadi ya hepsinin silinmesini istiyorum tabii ki ama 1+1 verip o 1 i de cektik zaten deseler de kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

2+1 olan ceza +1 kalkıyor ama ceza 3 maça çıkıyor. Beşiktaşın cezası kalkıyor. Hemen hemen herkes biliyor bunu. Formalite icabı açıklama yapılacak. Bilgi kesin ve net. Adidasta çalışan arkadaş söyledi.

tottotem totto tottoo. Tottotem totto tottooo (mirkelamın kokoreç şarkısının müziğiyle)

Mirkelam yazısını görmeden direk o Şarkıyla söyledim lan oha
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

2+1 olan ceza +1 kalkıyor ama ceza 3 maça çıkıyor. Beşiktaşın cezası kalkıyor. Hemen hemen herkes biliyor bunu. Formalite icabı açıklama yapılacak. Bilgi kesin ve net. Adidasta çalışan arkadaş söyledi.

tottotem totto tottoo. Tottotem totto tottooo (mirkelamın kokoreç şarkısının müziğiyle)

Mirkelam yazısını görmeden direk o Şarkıyla söyledim lan oha

kalbimiz birmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

http://www.uefa.com/uefa/disciplinary/news/newsid=1967131.html

geçmiş olsun onanmış
    sazanları bekliyorum :)))

• BEŞİKTAŞIN BİR YILLIK CEZASI ONANDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

http://www.uefa.com/uefa/disciplinary/news/newsid=1967131.html

bu eski açıklama
  • Açıkladılar. Beşiktaşın cezası onandı, Fenerbahçe cezası 2 yıla düştü. Ertelemeyi kaldırmışlar sadece.
  • cezalar onandı, radyoda söyledi. geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun onaylandı cezalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

UEFA CEZAYI 3+1'E ÇIKARTACAK!

AZİZ YILDIRIM ÖMÜR BOYU FUTBOLDAN MEN EDİLECEK!

FENERBAHÇE'NİN ŞİKE YAPTIĞI TESCİLLENECEK!

MOUSSA SOW-RAUL MEİRELES-MİROSLAV STOCH TAKIMDAN AYRILACAK!

Oğlum bak git.
  • beşiktaş ın cezası onandı geçmiş olsun derhal casa gidilmeli uefa resmen bizle dalga geçiyor .. steau yu erteleyip bize 2 yıl bjk ye 1 yıl ı kilitlediler resmen insanlık suçu işleniyor ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.