Şimdi Ara

Ufak ama önemli bir yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekipmanlarımı yeni tamamladım fakat 1-2 kabloya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
    -Canon EOS 7D
    -Zoom H4N
    -Rode NTG2

Şimdi merak ettiğim şey şu: Rode NTG2'yi Zoom H4N'e bağladıktan sonra ses kaydını direk videoya nasıl yapıcam ? Yani Zoom H4N'i Canon 7D'ye nasıl bağlayacağım birisi yardım edebilir mi ?

• Arkadaşlar hala cevap bekliyorum
  • Belki bu sorunu çözmüşsünüzdür ama nette gördüğüm çözümü yazayım dedim :)

quote:

size önerim: shotgun mikrofon olarak rode sitereo videomic pro, yaka mikrofonu olarak amazon.com'da 22 dolara satılan azden ex503 veya atr3350 yaka mikrofonu ekonomik çözüm olacaktık. bir de zoom h4n kayıt cihazı kullanarak dual system ses kaydı yapmanızdır. ayrıca bir de sesteki hışırtı, cızırtıyı yok etmek için preamp cihazı olarak juicedlink ds214 (144dolar) kullanmanız. yani ilk önce dslr makinaniza juiced link ds 214, zoom h4n cihazı juiced likn ds214'e, yaka mikrofonları azden ex503ü veya atr3350 yi zoom h4n'e bağlayarak kesinlikle profesyonel kalitede ses elde edebilirsiniz hem de elde ettiğiniz sesi post productionla uğraşmadan eşzamanlı olarak elde edebilirsiniz. sırasıyla cihazları nasıl bağlamanız gerektiğini yazıyorum

yaka mikronunu zoom h4n'e bağlayın
    zoom h4n'i juicedlink ds214'e,
    juicedlink ds214'ü mark II'ye bağlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.