Şimdi Ara

Ufak Bir Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün ufak bir kazaya karıştım. 2 şeritli yolda giderken motosikletli bir arkadaş solumda belirdi fark ettim ısrarla kaldırım ile arama girmeye çalışıyordu kendisini ezmemek için sağa doğru yanaştım sağ şerit otopark olmuş zaten. Park halinde ki bir araca sürttüm.

aracımda ufak bir hasar var.

bu hasar kaskoda mini onarıma girer mi ? Girmezse masrafı ne olur ?

http://i.hizliresim.com/z3rMQR.jpg
    http://i.hizliresim.com/GBoDbb.jpg
    http://i.hizliresim.com/yELq2n.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerFan -- 14 Mart 2017; 11:5:25 >

• Hocam pasta cila ile büyük bir kısmı geçer. Göçük için ise sanayide hallederler. Mini onarıma girmez ise kaskoyu deldirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam pasta cila ile büyük bir kısmı geçer. Göçük için ise sanayide hallederler. Mini onarıma girmez ise kaskoyu deldirmeyin.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bu ufak hasar için kaskoyu delmem zaten. Göçük canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerFan

quote:

Hocam pasta cila ile büyük bir kısmı geçer. Göçük için ise sanayide hallederler. Mini onarıma girmez ise kaskoyu deldirmeyin.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bu ufak hasar için kaskoyu delmem zaten. Göçük canımı sıkıyor.

Sanayide tanıdık birileri varsa çektirme ile yapıyorlar. Can sıkıcak kadar kötü değil. Daha kötüsü başıma geldi adamlar düzelttiler sadece iyi bir usta olması şart.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OmerFan

quote:

Sanayide tanıdık birileri varsa çektirme ile yapıyorlar. Can sıkıcak kadar kötü değil. Daha kötüsü başıma geldi adamlar düzelttiler sadece iyi bir usta olması şart.

Teşekkürler Araştıracağım :)

• Tampona pasta uygulanırsa geçer. Çamurluk doğrulur. kurtarmazsa belki ufak bi lokal yiyebilir. Kaskonun poliçesindeki anlaşmalı olduğu firmaya gidip poliçeyi gösterip mini onarımdan yapıp yapmayacaklarını sorun. Mini onarım dahilinde yapabilirlerse yapsınlar. Yapamıyorlarsa fiyat alın cepten yaptırın.
  • Bence mini onarıma girer. Hiç boyamaya gerek yok. Düzeltilir ve bir iki rutuş yapılır tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEK TARAFLI KAZA DA KASKO SORUNU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AutoKing e resim gönderdim mini onarıma girmiyormuş. Usta aratacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko poliçenizi bulabilirseniz orada hepsi yazıyor hocam.Kendi aracımızın kaskosundan örnek verecek olursam mini onarım kapsamında
    hallediyorlar o çaptaki kazaları.Siz poliçenizi okuyun Auto King'dekilerin ne söylediğine pek takılmayın bazen baştan savmak için yalan yanlış şeyler söyleyebiliyorlar.Nazarlık olsun.Allah beterinden saklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun Wukong -- 14 Mart 2017; 23:39:31 >
  • Benzer bir durumda tek parça üzerinde olmak şartıyla mini onarımla halledeceklerini söylemişlerdi. Tampondaki kırık ve göçük onarıldı çamurluğu kendi imkanlarımızla halletmiştik.
  • Park halindeki aracla ilgili ne yaptiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

Park halindeki aracla ilgili ne yaptiniz?

Doğal Olarak Sahibi Aradım Geldi Raporumuzu Tuttuk, Araç Büyük Bir Filo Şirketinden Kiralık Araçtı. Bakalım Kiralık Olmasından Başıma Bir Bela Gelir mi Bilmiyorum.

@Sun Wukong @Emrebirlik

Mini Onarım Klozunda Şunlar Var;

mini onarım hasarlarına ilişkin araç kabulü ve buna yönelik hasar tespit çalışmaları

AUTO KING Servis Merkezlerinde gerçekleştirmektedir.

Kasko poliçenizi Unico Sigorta A.Ş' den yaptırmayı tercih etmiş olmanızdan dolayı, size sağlanan

aşağıdaki MİNİ ONARIM PAKETİ' ni aracınızın onarımı esnasında ya da poliçe dönemi içinde dilediğiniz

bir zamanda kullanabilirsiniz.

UNICO Mini Onarım Hizmeti limitleri poliçe dönemi boyunca aşağıdaki gibidir.

*GRUP 1:

İçerik: Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme (10cm'ye kadar - DR) ve/veya Boya Tamiri,Mini Yama

(20cm' ye kadar tampon sıyrıkları, 30cm' ye kadar kaporta çizikleri - PR) Yıllık Limit : 4 Adet

*GRUP 2:

İçerik: Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme (5cm' ye kadar - PDR) ve/veya İç Döşeme Tamiri (Deri,

vinil, kumaş, plastik hasarlarında 5cm' ye kadar yanık, yırtık ve çizikler - IR) ve/veya Ön Cam Tamiri

(Her tip kırıklar - WR) ve/veya Leke Çıkartma (Kumaş ve halılarda 5cm' ye kadar muhtelif lekeler - SR)

Yıllık Limit : 8 Adet

*GRUP 3:

İçerik: Poliçe dönemi boyunca LİMİTSİZ Plastik Tampon Tamiri (Teknik olarak onarılabilecek göçük,

yırtık ve eksik parça hasarları - BR ; Mobil Parça Onarımı Dâhil ) Yıllık Limit : Limitsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerFan -- 15 Mart 2017; 10:53:37 >

• Fotoğraflara şimdi daha dikkatli baktığımda gerçekten kapsama girmiyor.Ama siz yinede bir uğrayın isterseniz müşteri memnuniyeti için size yardımcı olabilirler.Sanayide fiyat hakkında bir fiyat söyleyemiyeceğim.Sanayiye bu tarz durumlar için hiç uğramadım.

Dün akşam yazdıklarımdan ötürü yanlış bilgi vermiş gibi oldum.Kusura bakmayın.Tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun Wukong

Fotoğraflara şimdi daha dikkatli baktığımda gerçekten kapsama girmiyor.Ama siz yinede bir uğrayın isterseniz müşteri memnuniyeti için size yardımcı olabilirler.Sanayide fiyat hakkında bir fiyat söyleyemiyeceğim.Sanayiye bu tarz durumlar için hiç uğramadım.

Dün akşam yazdıklarımdan ötürü yanlış bilgi vermiş gibi oldum.Kusura bakmayın.Tekrar geçmiş olsun

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Kendim Baya Temizledim. Biraz Daha Hasarı Ortadan Kaldırırsam Sadece Göçük İçin Gideceğim Sanırım O Zaman Mini Onarıma Girer :D
  • Kaskonuzun süresi dolunca tekrar Kasko yaptırmayın, boşu boşuna ödediğiniz paralara yazık !
    Yok onu yazdırma yok bunu yazdırma, ne saçma bir mantıkla paranızı israf ediyorsunuz anlamıyorum !
    Gidin bir fakir doyurun en sağlam kasko o olur, üstelik paranızı karşılıksız olarak yahudiye vermemiş olursunuz.
    Tamir masraflarınızdan daha fazla kasko parası verip karşılığında hiç birşey almıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.