Bildirim
ufak bir kaza
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Siz servise götürüyorsunuz aracınızı. Karşı tarafın experi gelip aracınızı inceliyor. Servis aracınızı yapıyor. Suçlu sizseniz kasonuz un eksperi gelip bakıyor. Kaskonuz yoksa suçluda sizseniz istediğiniz servise gidebilirsiniz. -
kapı içi çelik barlar gitti ise kapı değişebilir
değişirse boyanır da
ancak bu kadar değil herhalde ne kadar göçtüğünü belirtmemişsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: sanliturk
Bugün Allahtan ufak bir kaza atlattım.Sadece arka sağ kapı içeri göçtü.Kaza tespit tutanağı tutuldu.Şimdi ne yol izlemem gerekiyor.Kapı değişimi olmaz gibi sigorta kapının tamirini karşılıyordur diye düşünüyorum ama ekspertiz tamirciyle mi görüşüyor ne kadar masrafı olduğunu.
-
Suçlu karşı taraf.Çelik barlarda bi problem olduğunu düşünmüyorm.Alt etek kısımı içeri çöktü.Yarın gideyim o zaman bi servise.Teşekkürler. -
quote:
Suçlu karşı taraf.Çelik barlarda bi problem olduğunu düşünmüyorm.Alt etek kısımı içeri çöktü.Yarın gideyim o zaman bi servise.Teşekkürler.
Geçmiş olsun, suçlu karşı taraf ise istesiğiniz bir servise gidin, karşı tarafın sigortasında dosya açtırın, ekpser gelir usta ile görüşür aracı görür, yapılması gerekenleri konuşurlar, muhtemelen (ifadelerinize göre) kapı düzeltilip boyanır. tertemiz aracınızı alırsınız.
Not : Sakın ha usta eksper az yazdı ben bu paraya yapmam üzerini sen vereceksin derse para vermeyin. Sigorta parayı her durumda sizin hesabınıza yatırır. o paraya o işi yapacak çok usta var sanayilerde. saygılar.
www.otohasaruzmani.com
-
Servise gittim kapının onarımı 1 haftayı gececegı söylendı.Ddim altı üstü düzelt boya neyi var 1 haftalık dediğimde.Her işlemi ekpsre göstermemiz lazım o yüzden işte aksamalar meydana geliyor denildi.Bende kaportacıya götürdüm.Para bizim hesabımıza yatarsa 1 haftayı geçeciğini kapostacıda söyledi ama siz parayı elden verir sonra hesap numaranıza yatarsa normal sürede yani2-3 gün içinde teslim ederiz dediler.Bende 200 liraya anlaştım ustayla normal yaptırıyorum.Exper gelmiş 300 lira çıkarmış masraf.100 lira benim hesabıma fazla yatacakmış.Nasıl oluyor anlamadım ama Türkiye işte :) -
quote:
Servise gittim kapının onarımı 1 haftayı gececegı söylendı.Ddim altı üstü düzelt boya neyi var 1 haftalık dediğimde.Her işlemi ekpsre göstermemiz lazım o yüzden işte aksamalar meydana geliyor denildi.Bende kaportacıya götürdüm.Para bizim hesabımıza yatarsa 1 haftayı geçeciğini kapostacıda söyledi ama siz parayı elden verir sonra hesap numaranıza yatarsa normal sürede yani2-3 gün içinde teslim ederiz dediler.Bende 200 liraya anlaştım ustayla normal yaptırıyorum.Exper gelmiş 300 lira çıkarmış masraf.100 lira benim hesabıma fazla yatacakmış.Nasıl oluyor anlamadım ama Türkiye işte :)
siz usta ile 200 tl ye anlaştığınız için öyle olmuş, eksper ne verirse ben ona yaparım deseydi, sizin hesabınıza yatan bütün parayı ustaya verecektiniz. bu arada bazı eksperler onarım aşamaları görmek ister, ama servis kendisi onarım aşamasında fotoğraf çekseydi veya böyle bir teklif sunsaydı bir sorun olmazdı. sonuç olarak yaptırdınız geçmiş olsun.
www.otohasaruzmani.com
-
Ben birsey sormak istiyorum. Kazada kusurlu olan bariz sekilde belli degilse tramer bunu belirleyene kadar araclar serviste yatiyor mu? Yani servis bu durumda kimin eksperini cagiracak?
Benim bildigim kaskom varsa servis her durumda benim kaskomla muhatap olur. Daha sonra kusur karsi tarafta cikarsa olayi sigorta sirketleri aralarinda halleder yani benim kasko sirketim karsi tarafin sigorta sirketinden hasari tahsil eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Ben birsey sormak istiyorum. Kazada kusurlu olan bariz sekilde belli degilse tramer bunu belirleyene kadar araclar serviste yatiyor mu? Yani servis bu durumda kimin eksperini cagiracak?
Benim bildigim kaskom varsa servis her durumda benim kaskomla muhatap olur. Daha sonra kusur karsi tarafta cikarsa olayi sigorta sirketleri aralarinda halleder yani benim kasko sirketim karsi tarafin sigorta sirketinden hasari tahsil eder.
evt kaskonuz varsa servis kaskonuzdan işlem yapar kusur karşı tarafta çıkarsa sigorta şirketleri aralarında halleder.
www.otohasaruzmani.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X