Şimdi Ara

Ufak bir kaza hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eşim bugün aracı park ederken yeni alınmış bir opel astranın sağ ön farların altına sürtmüş araca bizim aracın boyası geçmiş, aracın tamponunda eziklik vs. gözükmüyor yalnız boyası çok az kalkmış olabilir. bu işlerden pek anlamadığımız için aracın sahibi aradık ve durumu anlattık. geldi baktı, yeni olduğu için biraz serzeniş gösterdi ve aldığı yere götürüp baktıracağını ve çıkacak hasarı bize bildireceğini söyledi.

1- sizce tahmini ne kadarlık masraf çıkar ?
    2- tutanak vs. tutmak gerekiyor muydu ? yoksa çıkacak masraf düşük olacağı için gerek yok mu?
    3- bizim araçta sağ arka tekerlekte biraz bi boya kalkması ve eğilme var, kaskodan bu sorunu halledebilir miyiz?

teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• eger yalnizca sizin arabanin boyasinin rengi karsi tarafa ciktiysa pasta cila hatta bazi durumlarda islak sungerle silseniz bile cikar.korkacak bisey yok.
  • inşallah öyledir,

işte karşı taraf servise götüreceği için acaba servis para araklamak için yüksek birşey çıkartır mı?
  • Surttuyse buyuk ihtimal cizilmistir. Plastik cizildiyse pasta cila ile zor cikar ama goze patmayacak sekle gelir buyuk ihtimal, boya tamamen kalkmamissa. Yalniz soyle bir durum var adam bunu kabullenecek mi, illa da eskisi gibi olsun derse ve serviste yaptircam derse tampon degisir. Servisler lokal boya vs yapmaz. Bu da cok pahaliya ( Bin TL civari) mal olur.

Benim araba 1 ayini dolmadan carpmislardi, adam kartini verdi ben yaptircam dedi. Tampon az bisi ezilmesine ragmen, ufacik sey icin tamponun degistirmenin sacma oldugunu dusunup oyle kullandim. Umarim sizin komusnuz da cok sorun etmez tampon bu sonucta gunun birinde mutlaka cizilecek, hem de belki carpan sizin gibi iyi niyetli davranip soylemeyecek bile.
  • umarım komşum sizin gibi iyi niyetli çıkar. farz edelim ki iyi niyetli çıkmadı, geriye dönük tutanak vs. tutma şansımız var mı? çünkü güvenliği çağırıp gösterdim.
  • Pratik bir şekilde halledip ufak tefek masraf çıkarsa zaten ödeyeceğinizi söylemişsiniz. Tampon değişimi türü bir şey talep edilirse geçmişe dönük tutanak tutup ve tamir parasını trafik sigortanızdan almalarını söylersiniz. Geriye dönük tutanak tutarsınız elbette; özel güvenliğin karışacağı bir iş değil bu.

Geriye dönük tutanak sorun olurmu, kabul edilir mi derseniz de onu siz değil diğer taraf düşünecek. Üç kuruşluk şeyi tampon değişimine kadar götürecek kadar cins biriyse uğraşsın biraz. Siz sakın öyle büyük paralar ödemeyin. Max 100-150 TL, üstünü sakın ha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Pratik bir şekilde halledip ufak tefek masraf çıkarsa zaten ödeyeceğinizi söylemişsiniz. Tampon değişimi türü bir şey talep edilirse geçmişe dönük tutanak tutup ve tamir parasını trafik sigortanızdan almalarını söylersiniz. Geriye dönük tutanak tutarsınız elbette; özel güvenliğin karışacağı bir iş değil bu.

Geriye dönük tutanak sorun olurmu, kabul edilir mi derseniz de onu siz değil diğer taraf düşünecek. Üç kuruşluk şeyi tampon değişimine kadar götürecek kadar cins biriyse uğraşsın biraz. Siz sakın öyle büyük paralar ödemeyin. Max 100-150 TL, üstünü sakın ha...

teşekkürler. umarım fazla bir masraf çıkmaz.
  • tutanak tutun, foto çekin.
    sizin sigortanız, karşı tarafın masraflarını karşılasın.
    siz cebinizden para vermeyin.
  • Eğer bahsettiğinizden farklı bir durum yok ise arkadaşın belirttiği gibi pasta cila ile tamamen olmasa bile büyük ölçüde çözülür. Araç sahibide aracını bu tür ufak bir problem yüzünden boyatmak istemezse (ki ben olsam istemezdim) sorununuz çözülür.

Yine de belirtmekte fayda var, benim aracımda sıfır olsa ve bu tür bir dikkatsizlik sonucu zarar görse, serzenişte bulunurdum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 1 Mart 2010; 9:06:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.