Şimdi Ara

Ufak bir kitap yazmak istiyorum [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın yazmaya başladığı fakat sonralardan bıraktığı daha 4-5 sayfa kadar olan bir konu var elimde, bunu kitap olarak tamamlamak ve ona doğumgününde hediye etmek istiyorum. Bilgisayarda yazdıktan sonra bunu yazdırıp kapağını hazırlayacağım, kitap haline getirmek için ne kadar ister tahmini olarak matbaalar? 100 sayfayı geçmeyecek büyük ihtimalle. Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

• Yok mu arkadaşlar bilen birisi?
  • Üzüleceksin ama matbaa en az 500 adet basar. O da en iyi ihtimalle 1000-1500 lira tutar. Senin yapman gereken kaliteli bir yazıcıdan tek nüsha basmak ve mücellitte ciltletmek olmalı. Eğer arkadaşın bu kadar uğraşıya değecekse uğraş ama adam kendisi bırakmış zaten konuyu sen niye bu konuyu yazmayı düşünüyorsun ki?
  • batuhancakir B kullanıcısına yanıt
    Selam. Tek baskı almak istiyorsun değil mi? İstanbul'da bu işi yapan çok kişi var, istersen doğum günü özel kapağı bile tasarlatırsın. 100 lirayı geçmiyor bu arada, baskıda kaliteli oluyor. İstersen bir kaç yerin ismini verebilirim.

Büyük matbaalar bu tarz tek baskı işlerini yapmaz, onlar seri baskı yapıyor çünkü.
  • 100 lira cok fazla hocam sanki tanidik matbaa var ona danisacagim bakalim kac diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Akrabamla konuştum, sorun olmaz diyor 50 sayfayı geçmediği sürece (önlü arkalı) kitap haline getirebilirmiş. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.