Şimdi Ara

ufak bir tahmin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istedigim bölümün geçen seneki sıralaması 111 bin.. peki bu sene tahmini sıralama ne olur?

yorum atanlara şimdiden teşekkür ederim..

• tıp,diş ve diger müh kontenjan artışları ile en iyi ihtimal 115 bin ile alır
  • Hangi bölüm ona göre cevaplayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.TaL

tıp,diş ve diger müh kontenjan artışları ile en iyi ihtimal 115 bin ile alır

peki sınav zorluğunu falan göz önüne almıyormuyuz sıralama tahmini yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldfingers

Hangi bölüm ona göre cevaplayalım?

Makina Müh. (İÖ) Balıkesir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` memet

quote:

Orijinalden alıntı: oldfingers

Hangi bölüm ona göre cevaplayalım?

Makina Müh. (İÖ) Balıkesir

120-130 arası diyorum
  • hasbinallah beni deli ediyorsunuz arkadaşlar ! geçen sene 70-80 binle kapatan bölümler 100 bini buldu adam 111 bini soruyor adamın teki 115 bin diyor. he canım he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetalibaydemir -- 19 Temmuz 2012; 15:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

hasbinallah beni deli ediyorsunuz arkadaşlar ! geçen sene 70-80 binle kapatan bölümler 100 bini buldu adam 11 bini soruyor adamın teki 115 bin diyor. he canım he.

gözünde sorun var sanırım 111bin yazıyor orada
  • yanlış yazmışım bilader ama geçen yıl 110 binle kapatan bölümler 130-140 bini bulurken bu yıl sadece 4 bin düşmesi garip değil mi?
  • başka tahminde bulunacak güzel arkadaşım yok mu? istediğim bölüm Balıkesir üni. Makina müh (İÖ) 2011 sıralaması 111bin, bu sene tahmini ne olur?
  • quote:

yanlış yazmışım bilader ama geçen yıl 110 binle kapatan bölümler 130-140 bini bulurken bu yıl sadece 4 bin düşmesi garip değil mi?

geçen sene öyle birşey oldumu bilmiyorum
    peki neden 20-30 bin fark oldu öndeki 20-30binlik kısım başka yeri mi tercih etti bana pek akıl karı gelmedi.
    4binide artan kontenjanlardan verdim yoksa yerinde sayardı bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.TaL

quote:

yanlış yazmışım bilader ama geçen yıl 110 binle kapatan bölümler 130-140 bini bulurken bu yıl sadece 4 bin düşmesi garip değil mi?

geçen sene öyle birşey oldumu bilmiyorum
    peki neden 20-30 bin fark oldu öndeki 20-30binlik kısım başka yeri mi tercih etti bana pek akıl karı gelmedi.
    4binide artan kontenjanlardan verdim yoksa yerinde sayardı bana kalırsa

bilader zor bir şey değil bir yerden de söylemiyorum ki :) 2010 kapanış sıralamasına bak geçen yıl kapanış sırasına bak anlarsın :) zor bir iş değil taban puanlara her yerde ulaşabilirsin
  • Bence 125 bin rahat olur. Tm de 150 bin kaç olur sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.