Şimdi Ara

UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
10
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ender ,

İş sadece cihaza fan takmakla bitmiyor ki.

UTS3'te ki HDMI çıkışı da 1.4'ten 2.0'a yükseltilmiş mesela...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
     UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

bak değiştim abi :)
  • bak o iyiymiş.

ama elımızde 4K tv yok ki..... hdmi 2.0 kullanalım.

https://www.youtube.com/watch?v=4U_b4Zr9NTo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 11 Şubat 2015; 16:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

bak değiştim abi :)

yukardakı buyukler değişmiyor sanırım.. ama aşağıdakılerı nasıl değiştiridin ?
  • Bende aynı şeyi soracaktım.

Yeni bir ikon ilave edebiliyorum bu ekranda ama mevcut olanları kaldıramıyorum bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bende aynı şeyi soracaktım.

Yeni bir ikon ilave edebiliyorum bu ekranda ama mevcut olanları kaldıramıyorum bir türlü...

hahaaaa

öncelikle kumandayla ikonun üstüne gelin, seçili olsun, (kumandadaki yön tuşlarını kullanabilirsiniz),

sonra kumanda üzerinde çizgiler (satırlar) bulunan bir tuş var ona tıklayın,

hepsi bu kadarcık....
  • ender güzel bir video paylaşmış

• Evet ,

Bende izledim az önce.İyi bir tanıtım olmuş gerçekten.

Her ne kadar anlatılan dil farklı da olsa ( sanırım İtalyanca ) ekran görüntülerinden bazı detaylar anlaşılabiliyor.
  • quote:

quote:

Bende aynı şeyi soracaktım.

hahaaaa

öncelikle kumandayla ikonun üstüne gelin, seçili olsun, (kumandadaki yön tuşlarını kullanabilirsiniz),

sonra kumanda üzerinde çizgiler (satırlar) bulunan bir tuş var ona tıklayın,

hepsi bu kadarcık....

orjınal kumanda olması şartmı... mele f10 ile olmaz mı ? sanırım melenın uzerınde de öyle bir tuş vardı deniyelim...

linkte buluna resimde ev işaretının altındaki tuş dimi ?

link

• ender E kullanıcısına yanıt
    bende airmouse yaptım, evet home tuşunun sağındaki tuş....
  •  UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

ben bu airmouse kullanıyorum....
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    hacı abi ne yaptın,

değişebildin mi ikonları,

haci abi, haci abi banada al bir araba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 11 Şubat 2015; 17:44:39 >
  • pardon yanlış hatırlamışım,

haci baba haci baba banada al bir araba, hahaaaaaaaaaaaaaaa

hahaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 11 Şubat 2015; 17:46:59 >
  • Ne diyordu Ender ,

" v2.0.6 çıktı.Alın size hareket "

Hareketlenmedi mi ama ? Bir yazılımla nasıl da kıpırdadı ortalık...

Ama ben hâlâ şunu merak ediyorum. SPMC'nin versiyonlarında Ugoos için bir farklılık varmıdır acaba ?

Neden böyle bir şey sordun derseniz ; Ugoos şimdilik özellikle SPMC'nin 13.4.0 versiyonunu kullanmamızı istemiş olabilir mi ? Yani firma kendi stabilitesi anlamında cihazda özellikle bu sürüme odaklanmış olabilirde 14.1.0'ı özellikle vermemiş , daha sonraya bırakmış olabilir mi ?

Kısacası biz hiç eski versiyonla uğraşmasakta direk yeni SPMC'yi yüklesek olur mu onu düşünüyorum.

Var mı yabancı forumlarda bu v2.0.6 yazılımın neden eski SPMC sürümü ile geldiği hakkında yazılan birşeyler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bana göre de gerçekten kullanışlı ama şu alttaki ikonları özgürce değiştirebilmem lazım.Mesela bu ekrandaki ;

Netflix'i kaldırmak isterim , çünkü hiç işim olmaz.

Tarayıcıyı kaldırmak ve Dolphin'i kullanmak isterim.

Skype'yi kaldırmak isterim , çünkü genelde kullandığım bir görüşme aracı değil.

HDMI In'i kaldırmak isterim , çünkü uydu cihazımı bağımsız bir girişle kullanıyorum...

abi o ikonlar değişiyor kim demiş değişmiyor diye, ben istediğimi yükleyebiliyorum....

:)))))

Cevap verilmis simdi gordum tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay3650 -- 11 Şubat 2015; 22:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyuk iconlar için cevap yok henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ender ,

İş sadece cihaza fan takmakla bitmiyor ki.

UTS3'te ki HDMI çıkışı da 1.4'ten 2.0'a yükseltilmiş mesela...

ertuğrul abi sizin cihazın kutusunda ne yazıyor, bu yazdıkların doğruysa şu sonuç çıkıyor ortaya,

benim aldığım cihaz fansız olup full fonksiyonlu model yani hdmi2.0 olan model (kutusunda hdmi2.0 yazıyor)

2. revizyon model olan fanlı model hdmi1.4 sanırım,

ve çıkacak (çıkmış) olan 3. revizyon modeli ut3s, fan artı full fonksiyon (hdmi2.0)

bende fan yok ama hdmi2.0 mevcut....
  • patron bende bızımkılerı hdmi 2.0 olarak bılıyorum... öyle olmasa nasıl 4k olacak kı ?

sen kutunun altına bakarmısın hdmi 2.0 yazıyor olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Şubat 2015; 8:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Buyuk iconlar için cevap yok henüz

Ben büyük ikonların değişmesinden ziyade cihazda yapılan dil değişikliğinin bu TvLauncher ekranında neden aktif olmadığını düşünüyorum da.

Mesela İngilizce'den Türkçe'ye döndüğünüzde ; diğer Launcher ekranında Setting yazısı Ayarlar olarak değişiyor.

Ama ne hikmetse yapılan bu değişiklik sonrası bu TvLauncher ekranında hiçbir şey değişmiyor.

Bu da benim aklıma şunu getiriyor :

Diğer Launcher'da ; ayar menüsünde yapılan bu değişiklik aktif oluyorsa demek ki İngilizce komutlar satır olarak mevcut bir yerlerde ve anında Türkçe'ye dönebiliyor.

Bu müdahaleye rağmen TVLauncher ekranındaki resimlerde bulunan İngilizce yazılar , Türkçe'ye dönmüyorsa bu yazıların komple bir resim olabilme ihtimali var.

Eğer öyleyse bu büyük ikonlar , bir resim olarak sistemin içinde bir yerlerde mevcut olmalı.Onları bulmak lazım.

Tüm bunlar bir varsayım ama bence klasörlerin içini bir araştırmak lazım derim ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Buyuk iconlar için cevap yok henüz

Ben büyük ikonların değişmesinden ziyade cihazda yapılan dil değişikliğinin bu TvLauncher ekranında neden aktif olmadığını düşünüyorum da.

Mesela İngilizce'den Türkçe'ye döndüğünüzde ; diğer Launcher ekranında Setting yazısı Ayarlar olarak değişiyor.

Ama ne hikmetse yapılan bu değişiklik sonrası bu TvLauncher ekranında hiçbir şey değişmiyor.

Bu da benim aklıma şunu getiriyor :

Diğer Launcher'da ; ayar menüsünde yapılan bu değişiklik aktif oluyorsa demek ki İngilizce komutlar satır olarak mevcut bir yerlerde ve anında Türkçe'ye dönebiliyor.

Bu müdahaleye rağmen TVLauncher ekranındaki resimlerde bulunan İngilizce yazılar , Türkçe'ye dönmüyorsa bu yazıların komple bir resim olabilme ihtimali var.

Eğer öyleyse bu büyük ikonlar , bir resim olarak sistemin içinde bir yerlerde mevcut olmalı.Onları bulmak lazım.

Tüm bunlar bir varsayım ama bence klasörlerin içini bir araştırmak lazım derim ben.

iyi tesbit... buyuk ıconlar direkt olarak resim olduğu için isimlerinin değişmemesi normaldir...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.