Şimdi Ara

UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
10
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eger usb den yada hafıza kartından filim izlerken diye soruyosan bu sekilde hic izlemedim. Ama internetten online filim izlerken diye soruyosan hiç dekkelmedim. internette izlerken herşey normaldi bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UĞURGNGR

Eger usb den yada hafıza kartından filim izlerken diye soruyosan bu sekilde hic izlemedim. Ama internetten online filim izlerken diye soruyosan hiç dekkelmedim. internette izlerken herşey normaldi bende.

usb hdd veya hafıza kartı ıcın sormustum.
  • daha önce sorduğum bir sorunun yanıtını vermek istiyorum; evinde enigma2 veya 1 de olur herhalde olan bir kişi eğer isterse kodi 16 jarvis ile TRT 4K test yayınını izleyebiliyor sorunsuz vu+ pvr eklentisini kurarak ayarlarını yapıp izleyebilir fenerin maçına baktım devamlı aynı şeyleri veriyor şunu fark ettim söylemedemn geçemiyeceğim TRT 4K yayını fener maçi ile almanya - arjantin dünya kupası arasında bile çok fark var renklerde canlılıkta kamera kalitesi herhalde. (kodi jarvis dışındaki versiyınlar TRT4k olmuyor bilginize)
    bu arada lolipop u yükledim ve şimdi kaldırıyorum ses gelmedi fan durmadı kodi verimsiz betayı yükledim bilginize.
  • beta 5.1.1 daha henüz cok fazla uyumlu değil.. en guzel 2.2.0 versiyon ile 4.4.1 e dönmek...
  • minix 8-x h plus aldım test yapma imkanım oldu paylaşıyım kısaca; görüntü daha iyi hemen belli ediyor. tabi ugoos ut3 ile
    karşılaştırıyorum, 1 kaç tane hevc dosya test ettim hevc 60p ve 50p dosyaları oynatamadı dolayısıyla benim enigma2 ile TRT 4K yı
    seyredemedim donma yapıyor. ses önce görüntü sonra gelmeye çalışıyor uyumsuz. cihazdan soğudum tercihim ugoos UT3 de kalmak oldu
    birde fazla ısınmasa iyi ama? küçük bir test kusura bakmayın bende test demek KODI demek (minix kodi sponsoru ama!!! beklentimin altında
    çıktı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak

minix 8-x h plus aldım test yapma imkanım oldu paylaşıyım kısaca; görüntü daha iyi hemen belli ediyor. tabi ugoos ut3 ile
    karşılaştırıyorum, 1 kaç tane hevc dosya test ettim hevc 60p ve 50p dosyaları oynatamadı dolayısıyla benim enigma2 ile TRT 4K yı
    seyredemedim donma yapıyor. ses önce görüntü sonra gelmeye çalışıyor uyumsuz. cihazdan soğudum tercihim ugoos UT3 de kalmak oldu
    birde fazla ısınmasa iyi ama? küçük bir test kusura bakmayın bende test demek KODI demek (minix kodi sponsoru ama!!! beklentimin altında
    çıktı)

ugoos ut3 de bunu deneyin
    http://www.freak-tab.de/wasser/wasser-3.0.1-beelink-r89-rk3288_box.7z

• teşekkür ederim ender. ben memnundum son yazılımdan kodi de hiç bir sıkıntı yok. ısınma ve görüntü kalitesi için diyorsan ve kodi de düzgün çalışacaksa deniyeyim kardeşim. çünkü ayarları değiştirmek baya zor değsin bari. :)
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de ut3s modelini alarak araniza katılmayı istiyorum. Bu cihazı gümrük sorunu yaşamadan hangi siteden alabilirim ve alırken nelere dikkat etmeliyim?

• yükledim lolipop vardı fakat ses sorunu birde kodi de stabil değildi. V2.2.0 dönüş yaptım fakat çok güzel olacağa benziyor biraz zaman a ihitya. var

hokten gümrük işini bilmem ama istersen benim cihazı satarım sana ut3 (kumandası yok) :)
    bende minix 8xh plus ut3 odroid c1 ve amazon fire tv vardı amazonu yeni sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak

yükledim lolipop vardı fakat ses sorunu birde kodi de stabil değildi. V2.2.0 dönüş yaptım fakat çok güzel olacağa benziyor biraz zaman a ihitya. var

hokten gümrük işini bilmem ama istersen benim cihazı satarım sana ut3 (kumandası yok) :)
    bende minix 8xh plus ut3 odroid c1 ve amazon fire tv vardı amazonu yeni sattım.

bugun yenı bır tane lolipop versıyon yayınlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 5 Kasım 2015; 10:51:09 >

• kitkat değil galiba. lolipop yazıyor sizin verdiğiniz linkte
  • lolipop evet...
  • UT3 modelini almak istiyorum. HDMI in de önemli. Satmak isteyen var mıdır?
  • UT3 temiz ve az kullanılmış cihazımı satıyorum arkadaşlar, Ankara elden teslim tercih edilir :)
  • Hortlatmış gibi olmayayım ama cihazını satmak isteyen varsa görüşelim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.