Şimdi Ara

UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
10
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Papirus

Yahu cihaz değiştirdim sadece.

Yine buralarda olacağım , merak etme...

amacın sadece full performans xbmc ise keşke Raspberryi pi alaydın . hemde cok ucuz
  • O cihazla ilgili olarak , USB bağlantılı HDD'lerde sıkıntılar yaşanabileceğini okumuştum.

Yani " Çift uçlu USB kablo kulalnman gerekebilir güç açısından " demişlerdi , bende o riske girmemiştim.
  • Her zamanki gibi ilk haberi Ender'den aldık...

Eyvallah kardeşim...

Bu adamların ürünlerine verdiği yazılım desteğini hakikaten takdir ediyorum.

Daha v2.0.6 yayınlanalı kaç gün oldu ama kullanıcıların şikayetlerine kulak verip v2.0.6b'yi yayınladılar hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

2.0.6b cıkmıs

https://mega.co.nz/#!kZtWxAJJ!UvE5wwgZ15fAGg7HUdD-ufnzjS_D9-V3wpb9mGwP6xs

Kendi sitesinde ilgili güncellemeyi göremedim. hangi iyileştirmeler yapılmış acaba var mıdır bilgisi?
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde yok ama freaktab'ta bu firmware'yi veren kişi , firma çalışanı Sam.

Kendisi ; " Ses'le ilgili birtakım iyileştirmeler yaptığım beta yazılım " diye yazmış freaktab forumda.

http://www.freaktab.com/showthread.php?20050-UGOOS-UT3-UM3-official-firmwaries/page9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 2 Mart 2015; 14:48:02 >
  • gençler... ben bu cihazla aldığım Mele F10 Pro yu adam gibi kullanamıyorum.. ayrıca her actıgımda sesi Mele F10 Pro vermesinden hoşnut değilim... düşünen varsa 31$ almıştım ama 65TL den vercem bilginize...
  • quote:

gençler... ben bu cihazla aldığım Mele F10 Pro yu adam gibi kullanamıyorum.. ayrıca her actıgımda sesi Mele F10 Pro vermesinden hoşnut değilim... düşünen varsa 31$ almıştım ama 65TL den vercem bilginize...

Acikcasi ben sesi su sekilde yapiyorum. Cihazi zaten hic kapatmiyorum. Isim yoksa uyku moduna aliyorum oyle kaliyor. Uyku modunda oldugu icin isinma yada enerji sarfiyati anlamindada cok bi sikintisi yok. Bunun haricinde mele f10 prodan memnunum bikac ince ayar lazim ilgilenip keymapping vs isleriyle toparlamayi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

gençler... ben bu cihazla aldığım Mele F10 Pro yu adam gibi kullanamıyorum.. ayrıca her actıgımda sesi Mele F10 Pro vermesinden hoşnut değilim... düşünen varsa 31$ almıştım ama 65TL den vercem bilginize...

Acikcasi ben sesi su sekilde yapiyorum. Cihazi zaten hic kapatmiyorum. Isim yoksa uyku moduna aliyorum oyle kaliyor. Uyku modunda oldugu icin isinma yada enerji sarfiyati anlamindada cok bi sikintisi yok. Bunun haricinde mele f10 prodan memnunum bikac ince ayar lazim ilgilenip keymapping vs isleriyle toparlamayi dusunuyorum.

Valla patron ben adam gibi kullananıyorum bunu ya brnim kullanmamda sorun var yada cihazın calışmadı böyle bazen air mouse modunda calışırken takılıyor bazen ters cevırınce mouse modu iptal oluyor vesselam satıp daha sadece bişiy alcam gerci bedava gibi rakam yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ,

Satılığa çıkardığım Ugoos UT3 satılmıştır.Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 2 Mart 2015; 21:25:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

Valla patron ben adam gibi kullananıyorum bunu ya brnim kullanmamda sorun var yada cihazın calışmadı böyle bazen air mouse modunda calışırken takılıyor bazen ters cevırınce mouse modu iptal oluyor vesselam satıp daha sadece bişiy alcam gerci bedava gibi rakam yazdım

Evet klavye kismina cevirince mause otomatik olarak iptal oluyor. Bu ozellikle yapilmis bir durum. klavye kismindayken sol ve sag ust koselerde bulunan tiklama isaretine basarsan tekrar aktif olur. Benzer sekilde diger tarafa cevirdigin andada mause iptal oluyor. Tekrar tiklama ile akltif oluyor. Bence budurum biraz kullanimi etkilesede alisinca rahat oluyor. Daha once rii mini kullanmistim ona gore bence daha kullanisli. Tabi alismakla ilgili. Tuslarada bir iki ayar cekilince islem tamam olacak. Ama anladigim dariyla satmayi kafaya koymussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar ve saygılar
    papirus hocamın cihazını ben aldım tam bir beyefendi.. huzurunuzda kendisine teşekkür ederim.. ayrıca (racerant ) hocama'da teşekkür ederim kendisine cihaz tavsiyesi için pm atmıştım.işlerinden dolayı geç cevap verebildi bende papirus hocamın cihazını kaçırmamak adına almıştım ama racerant hocam cihaza tam not verdi...teşekkürler
  • ender bey'in mele F10 pro ....talibim
  • TİTAN-X kullanıcısına yanıt
    Değerli kardeşim ,

Birkaç kez yazışmamıza ve birkez telefonda görüşmemize rağmen böyle bir iltifatta bulunmanız memnuniyet verici. Eyvallah...

Bende dün akşam eve gittiğimde cihazı kontrol amacıyla tekrar TV'ye bağlayarak sorunsuz olduğunu teyid ettim ve ardından kutuladım.Eşimde bugün Yurt İçi Kargo'ya verdi.

Ama akşam taktığımda gördüm ki ; Ugoos gerçekten verilen parayı sonuna kadar hakeden stabil bir ürün. Ben kısa süreli kullanımıma rağmen çok memnundum ve umarım sizde memnun kalırsınız.

Cihazda herşey tıkır tıkır , son yazılım yüklü ve de Türkçe menü ayarlı.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Değerli kardeşim ,

Birkaç kez yazışmamıza ve birkez telefonda görüşmemize rağmen böyle bir iltifatta bulunmanız memnuniyet verici. Eyvallah...

Bende dün akşam eve gittiğimde cihazı kontrol amacıyla tekrar TV'ye bağlayarak sorunsuz olduğunu teyid ettim ve ardından kutuladım.Eşimde bugün Yurt İçi Kargo'ya verdi.

Ama akşam taktığımda gördüm ki ; Ugoos gerçekten verilen parayı sonuna kadar hakeden stabil bir ürün. Ben kısa süreli kullanımıma rağmen çok memnundum ve umarım sizde memnun kalırsınız.

Cihazda herşey tıkır tıkır , son yazılım yüklü ve de Türkçe menü ayarlı.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Hocam çok teşekkür ederim...sayenizde hiç uğraşmadan cihaz sahibi oldum

• tekrar hayırlı olsun herkese.. bende Mele F10 pro yu kargoya verdim.. umarım siz kullanabilirsiniz.cünkü bir ürüne gıcık oldum kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 3 Mart 2015; 17:36:51 >
  • quote:

tekrar hayırlı olsun herkese.. bende Mele F10 pro yu kargoya verdim.. umarım siz kullanabilirsiniz.cünkü bir ürüne gıcık oldum kullanamıyorum

Ender hocam sizede teşekkür ederim...alışırız zamanla diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 3 Mart 2015; 18:07:19 >
  • Ender hocam mele elime ulaştı..tşk..
  • Herkeze merabalar bende tv box aliym dedim bir suredir incelip arastiriyom sizce tronsmart draco aw80 mi bu konu basligindaki cihazmi daha iyi arkadaslar cihazin stabil calismasi benim icin onemli cihazi genelde netde film izlemek icin kullanacan xbmc favorim tabiki. Herkeze tsk simdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakaya

Herkeze merabalar bende tv box aliym dedim bir suredir incelip arastiriyom sizce tronsmart draco aw80 mi bu konu basligindaki cihazmi daha iyi arkadaslar cihazin stabil calismasi benim icin onemli cihazi genelde netde film izlemek icin kullanacan xbmc favorim tabiki. Herkeze tsk simdiden.

selam arkadaşım,

amacın sadece internetten film izlemek ve XBMC ise Raspberry Pi senin işini görür... cunku XBMC Raspberry pi ye tam destek veriyor ve 100TL gibi bir rakamda satılıyor..

yok ama Web de dolaşayım.. android olsun. farklı uyuglamalar da yuklerım diyorsan Ugoos UT3 işini görür... aslında bu Rk3288 ler hemen hemen hepsi birbirinin kopyası gibi... sadece kullanılan işcilik ve yazılım desteği ön plana cıkıyor... fiyat farklarınıda bunlar oluşturuyor... kimisi WiFi chipinin kötüsünü koyuyor.. Kimisi ethernetını kotu yapıyor kımısı Bt sini... kimisi 2gb ram eklıyor kımısı 4gb ram.. kımısı romunu 16gb yapıyor, 32gb yapıyor... vs..vs uzuyor böyleeee...

ha kimiside yetersiz adaptor ile yolluyor... cihaz cakılıp kalıyor.. normali bana göre Rk3288 ler 3A dan az olmayacak adaptörle gelmeliki sorun cıkartmasın...

karar senin... ne istiyorsun ? ne kadar bütce harcıyacaksın ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.