Şimdi Ara

UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
10
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garip bir sorun gerçekten.

Hadi diyelim v2.0.4'te yaşadın da v2.0.6 yüklediğinde yaşamaman lazım.Çünkü sonuçta cihaza yeni bir rom kurarken içindeki herşey sıfırlanıyor.

Ben ne v2.0.4'te ne de v2.0.6'da bu tarz bir senkron problemi ile karşılaşmadım.Gerçi kısa bir süre kullandım ama yine de yaşamadım böyle bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Nisan 2015; 13:30:41 >
  • kurdugum programlardan kaynaklanıyor olabilir mi ?

cunku hepsinede en başka mxplayer pro bsplayer spmc kuruyorum.. herhangi birisi bozuyor olabilir mi?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    En mantıklı tahmin bu olsa gerek.

Herşeyi kaldırıp tek tek kurarark dene bakalım ne olacak ?

Kurulan bir programın etkileme olasılığı tabii ki var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

kurdugum programlardan kaynaklanıyor olabilir mi ?

cunku hepsinede en başka mxplayer pro bsplayer spmc kuruyorum.. herhangi birisi bozuyor olabilir mi?

Kodec paketi kuruyorsanız olabilir. Bende himedia Q3 var mx Player codec kurmuştum cihaz avr ye ses gondermemeye veya ses var görüntü olmamaya başlamıştı çozumu kodec paketini kaldırarak buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar,

2.0.7 sürümü çıkmıştır.... buyrun indirmeye

ugoos.net
    Ugoos UT3/UT3S/UM3 new 2.0.7 Android 4.4 firmware released!
    http://ugoos.net/blog/ugoos-rk3288-um3-ut3-ut3s-2.0.7-android-firmware

Change log (version 2.0.7) – 23 May 2015:

-NEW-

Added information about Ethernet connection speed in the settings menu
    Added libffmpeg switcher
    Updated busybox
    Added init.d support
    Added screen rotation function
    Removed wakeup function on mouse move
    Changed Power menu dialog
    Added lock button in power dialog
    Updated SPMC to 14.2
    Added support of fireasy app. App for remote control by phone/tablet
    Added ability enable screen lock
    Updated dts, kernel defconfig
    Added ability enable/disable automatic OTA updates in settings menu
    Added saving values of parameter "Connect to PC" after reboot
    Added ability changing values of temp for automatic fan control
    Changed virtual battery parameters

-FIXES-

Fix HDMI HBR Bitstream lost Audio some time
    Fix Conflict between HDMI Bitstream and Spdif Bitstream
    Add i2s under run check
    Fixed bug with temp on SOC UT3, UT3S
    Fixed Skype bug with sound
    Removed debug out
    SD boot: fixed the bug that machine can’t enter the uBoot Guide
    Gallery2: Not Free Bitmap Texture Manually
    Resolve Bug: HTML can't play local video
    BT: awaken the host by Bluetooth
    Fixed bug with auto-muting..
    BT: solved Bluetooth hid problem: when Bluetooth hid device connected, the key is delayed to be response about 5 second

• bu sürüm ile iphone ve android cep telefonlarınızı airmouse gibi kullanabilirsiniz...

"Fireasy" programi ile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Mayıs 2015; 14:49:49 >
  • ugoos sahibi kimse kalmadı sanırım..
  • Sen varsın ya bu yeter , kaleyi savunuyorsun en azından...

Şaka bir yana yazılım anlamında gerçekten iyi şeyler yapan bir firma Ugoos.

Bu açıdan taktir ediyorum.Özellikle bu son yazılımda güzel şeyler yapmış gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Mayıs 2015; 12:50:10 >
  • Ender'in bahsettiği ; 23 Mayıs 2015 tarihli v2.0.7 yazılımı ve Freasy Airmouse uygulamasına ait linkler ilk sayfaya eklenmiştir.

Bilginize...
  • artık lolipop çok yakında sanırım ..

http://www.arctablet.com/blog/forum/rk3288-entwicklung-und-customroms-development-and-croms/rk3288-rom-ifive-air-aosp-5-1-1-custom-root-firmware-20150520/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 28 Mayıs 2015; 8:43:17 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evinde enigma2 dijital uydusu olan varmı (vu+ dreambox gibi) arkadaşlar ?? TRT 4K yı izliyebiliyormusunuz. dreamdroid gibi uygulama yükleyip mx playerla ve ya başka programla
    normalde enigma cihazlarla izliyemiyorsunuz hevc codec olmadığından, fakat kanal tarama yaptığınızda frakansı buluyor aynı ağdaki bir bilgisayarla izliyebiliyorum ut3 ile izliyebilirsek
    süper olur ben denedim donma yapıyor TRT 4K da. diğer kanalları izliyebiliyorum sorunsuz. daha yüksek çözünürlü test dosyalarını oynatıyor TRT 4k yı neden akıcı oynatmaz çözemedim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarsak -- 23 Haziran 2015; 9:49:46 >
  • arkadaşlar cihaz (ut3) V2.08 versiyonda internetten yüksek çözünürlüklü video oynattığımda çok donma oluyor. wifi bağlantısını tıklattığımda bağlantı hızın 6mbps, bazen 20mbps hızlarda
    olduğunu gördüm. evdeki diğer cihazlar 72Mbps gösteriyor. kablo ile bağlandığımda vidolarda donma olmuyor, sorunsuz izliyorum. sizce benim cihazda sorun mu var yoksa son
    yazılımdan mıdır yardımcı olabilir misiniz. şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ugoos Ut3 cihazına yeni bir güncelleme geldi.

2.2.0 FW si için Buyrun Link:

ugoos.net
    Ugoos UT3/UT3S/UM3 new 2.2.0 Android 4.4 firmware ready!
    http://ugoos.net/blog/ugoos-rk3288-um3-ut3-ut3s-2.2.0-android-firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 31 Temmuz 2015; 14:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece MicroSD kartınıza yükleyerek Ubuntu 15.04 veriyonunu kullanabilirsiniz... Linkler ve Bilgilendirmeler Aşağıdaki adreste
    Ubuntu 15.04 on SD-card for Ugoos UT3/UT3S/UM3

ugoos.net
    Ubuntu 15.04 on SD-card for Ugoos UT3/UT3S/UM3
    http://ugoos.net/blog/ubuntu1504-sdcard-arm7-rk3288-ugoos-ut3-ut3s-um3
  • Arkadaşlar,

Ugoos UT3s cihazlarımız için ilk Lolipop sürümü olan 5.1 çıkmıştır hayırlı olsun....

FIRST ALPHA ANDROID 5.1 FIRMWARE FOR UT3S
    ugoos.net
    First alpha Android 5.1 firmware for UT3S
    http://ugoos.net/blog/alpha-android-lollipop-5.1-firmware-for-ut3s

Hi guys, today we can tell you what our first alfa version of Android 5.1 Lollipop for RK3288 Ugoos UT3s ready. A long way behind, we was try to catch and fix a lot of bug that come to us from original RK SDK.

ALPHA!!

Hi guys, today we can tell you what our first alfa version of Android 5.1 Lollipop for RK3288 Ugoos UT3S ready.
    A long way behind, we was try to catch and fix a lot of bug that come to us from original RK SDK.

So we want to warn you about some critical issues we still working on:

1. Don't use any usb cameras now - it will push your device to boot-loop forever
    2. Yes, we know that switcher from 1080p to 4K is not working now, we trying to fix this issue
    3. Fan is off

Please, help us to catch other bugs if they still exists here. We can do best 5.1 ROM with your help, guys!

USE AT YOU OWN RISK. Be ready that device will be not so stable as you expect
    v.3.0.0.a

Downloads: Ugoos UT3S - download

UGOOS UT3 Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

• Daha tam anlamıyla hazır değil bence yüklemeye gerek yok

• Antutu puanı yanlız muhteşem...
  • Antutu bana göre bir şey ifade etmiyor makine sitabil çalışsın yeter. Antutu en düşükte verse hiç önemli değil. Daha çooook düzeltmeler yapılır. Adamlar saten biraz sıkıntılar var olduğunu söylüyor. Bence bunlar diğer firmalardan geri kalmıyalım bizde güncelledik diye bunu şimdi çıkardılar ama bikaç günlelemeden sonra iyice yerine oturur bu sürüm bu benim fikrim. Bu yüzden ben 4.4.2 kullanmaya devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UĞURGNGR

Antutu bana göre bir şey ifade etmiyor makine sitabil çalışsın yeter. Antutu en düşükte verse hiç önemli değil. Daha çooook düzeltmeler yapılır. Adamlar saten biraz sıkıntılar var olduğunu söylüyor. Bence bunlar diğer firmalardan geri kalmıyalım bizde güncelledik diye bunu şimdi çıkardılar ama bikaç günlelemeden sonra iyice yerine oturur bu sürüm bu benim fikrim. Bu yüzden ben 4.4.2 kullanmaya devam ederim.

tabiki biraz daha zamanı var sonucta beta sürümü bile değil... ama en azından hani bizlerde kurup ne tür sorunlar vara yardımcı olmak adına sunuluyor sanırım...

Bu arada benım 4.4.2 sürümünde ara sıra başıma geliyor. bazen film yada dizi izlerken ses kayması oluşuyor... bu kayma filmden cıktıktan sonra makınanın tepkilerde cıkarttıgı seslerde de devam ediyor bir muddet sonra düzeliyor.. bu sende de oluyor mu ?

ayrıca Ugoos yeni cihazları UG-430 u duyurmuşlar... Rk3368 işlemcili....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Ağustos 2015; 9:32:00 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.