Bildirim
Uğultu sesi duyuyorum !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaçıncı kattasın bende inanılmaz huzursuzum bir an önce güneş açsa dışarı gitsem -
Zemin kat -
Zemin kat -
hangi bölgede oturuyorsun ben fatih -
Gebze, bide bina çok meğilli bi araziye yapılmış deprem olsa şansı yok -
Bizim ev sallandi -
Ne zaman? -
01:37:05 1.9 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL MARMARA DENIZI
01:09:33 1.8 SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI)
son artçılar -
Evet, 24 eylüle kadar son 200 depremin marmara ve silvriyle alakası yok. 24 ünden sonra paso marmara ve silivri açıkları.
Fay hattı huysuzlaşmış belli. -
denizden geliyo lan sanki -
bide sokak köpekleri aşırı huzursuz gece boyunca susmuyorlar -
Sizde mi duydunuz? Sanki böyle rüzgar uğultusu gibi -
Hocam köpekler 99 depreminden önce de aynı yapıyormuş -
İstanbul a geleli daha 1 ay olmadı ölücem sanırım hiç beklemezdim peh :/ -
2012 de dünyanın bir çok farklı yerinde garip sesler duyulmuştu çok yüksek seste değildi ama bölgede bir çok kişi tarafından duyulmultu dh da konu bile olmuştu yotube 2012 garip sesler yazın bir çok sonuç çıkar.
Bizleri korkutan deprem değil , deprem ile gelecek olan ölüm ve ölüm korkusu , aslı da gündelik hayatta zaten öğle çok risk alıyoruz ki deprem ile ölmek çok küçük bir olasılık. İnsan yemek yerken su içerken bile öle bilir.
Deprem ile bir yakını kaybetmek tabi bu da bir olası ölüm şekli , depremi hiç bir şey ile başkaldıramayıp anlam vermediğimizden bizi korkutmakta -
Bende bir ay, bu arada yine başladı ya çok huzursuz edici bir ses!
Sallantı falan hisseden varmı bu ne ya uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum! -
Hocam Gece gece youtube a garip sesler yazamam zaten bu uğultu sesi beni yeterince ürküttü. -
Çok mu belli bi uğultu ? Araba falan olmasın ? Korkuyoruuummmm yaa -
Araba değil evimiz sitede yani cadde üstünde değil. Dışarı da çıktım baktım başka bişey vardır diye ama yok.
Ara ara geliyor uğultu hala.
Korkunc bi ses olduğunu söyleyebilirim ama tüylerim diken diken oluyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kalk namaz kil
|
Bugün biri kükürt kokusu alıyorum dedi
Sonra siz uğultu duydum dediniz Sonra biri deprem oluyor dedi. Lan forum beni de paranoyak yaptın, sırt çantamı taktım kapıya yakın şekilde bekliyorum. |
Benzer içerikler
- bir atm de ne kadar para olur
- fındık faresi insana zarar verir mi
- rüya ile gerçeği karıştırma hastalığı
- günde 20 km yürümek zararlımı
- civciv nerede satılır
- bim para sayma makinesi
- elon musk roket
- bim karavan
- vtouch nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X