Şimdi Ara

uğur ygs denemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Arkadaş yok mu adam gibi bir deneme ? Yarın Celal Aydın ve Uğur'dan 1 er tane daha çözcem, farklı gelmezlerse kenara atıp başka bir deneme alcam.Tamam iyi hoş da ne kadar kaliteli olsalar da Celal Aydın kolay, Uğur bazı şeyleri gereksiz abartmış.Şurda kalmış sınava 1 ay, boşa vakit öldürmeyelim.
    Yok mu önerebileceğiniz bir deneme ? fem 11 li, güvender 9lu, final 10 lu dışında ? Uzun paragraflı, 11-12 tane problem soran,sosyali sağlam bir deneme yok muuuu?

bulursan bana da söyle. ben de arıyorum. ama bu sınavı çok da abartmamak lazım. geçen yıl bazı soruları zor oldu diye bu yıl da zor soracaklar diye birşey yok. hatta ygsnin kolay olması benim çok işime gelecek.

Karekök 5li çözdüm şimdi.Hoşuma gitti, Türkçe'si kaliteli ve uzun, matematikte çok problem var ama cevap anahtarında cidden 2-3 soruda hata var, sosyali de kaliteli.

• saat 12 de uğurun ilk denemesini çözeceğim. bakalım ne gelecek. sen kaç puan yaptın ROAR?
  • puan 422. sorular çok güzeldi. ygsden biraz daha zor diyebilirim. fen soruları tam ygs ayarındaydı. sosyalde özellikle felsefesi zordu. kesinlikle alıp çözülmeli uğur denemeleri
  • imkanın varsa fen kısmının ss lerini paylaşır mısın bi bakalım sorulara deneme gerek
    ya da sen yazarsan mesela biyoloji hayatımızda kimya ile ilgili birkaç soru falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 1 Mart 2012; 15:54:24 >
  • quote:

puan 422. sorular çok güzeldi. ygsden biraz daha zor diyebilirim. fen soruları tam ygs ayarındaydı. sosyalde özellikle felsefesi zordu. kesinlikle alıp çözülmeli uğur denemeleri

Hocam 11.li ygs denemesini çözme fırsatını buldunuz mu? Sizce aralarında fark var mı?
  • İlk denemede türkçe 35-5 sosyal 38-2 mat 37-3 fen 6 gibi birşey yapmıştım galiba tam hatırlamıyorum.
    Bugün 3.denemesini çözdüm-sıraya göre gitmiyorum-
    tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2
    fen 11-2 yaptım.Türkçe'si diğerlerinden daha zorluyor,çünkü daha fazla dilbilgisi soruları var ve kaliteli sorular.
  • quote:

İlk denemede türkçe 35-5 sosyal 38-2 mat 37-3 fen 6 gibi birşey yapmıştım galiba tam hatırlamıyorum.
    tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2
    fen 11-2 yaptım.Türkçe'si diğerlerinden daha zorluyor,çünkü daha fazla dilbilgisi soruları var ve kaliteli sorular.

Bu arada hocam 3.denemeyi aç Türkçe 28. soruyu oku, yerlere yattım sınavda Şıklar beni benden aldı
  • Yapım ekiyle ilgili olan soru mu :)
  • quote:

quote:

İlk denemede türkçe 35-5 sosyal 38-2 mat 37-3 fen 6 gibi birşey yapmıştım galiba tam hatırlamıyorum.
    tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2

Bu arada hocam 3.denemeyi aç Türkçe 28. soruyu oku, yerlere yattım sınavda Şıklar beni benden aldı

hocam işte sosyal bilinci yüksek yayınevi....

• quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

quote:

puan 422. sorular çok güzeldi. ygsden biraz daha zor diyebilirim. fen soruları tam ygs ayarındaydı. sosyalde özellikle felsefesi zordu. kesinlikle alıp çözülmeli uğur denemeleri

Hocam 11.li ygs denemesini çözme fırsatını buldunuz mu? Sizce aralarında fark var mı?

fem 11liyi bitirmek üzereyim. bence fem de uğur da çok iyi. uğurun soruları , özellikle fizik soruları çok güzeldi.
  • 11lileri bitirince uğur alayım o zaman bende :)
  • quote:

Yapım ekiyle ilgili olan soru mu :)

Hayır hocam, Türkçe 28. soru, paragraf sorusu.
    Telefon kötü yoksa ss paylaşırdım, üşenmiyorum yazıyorum

İşte bu akşam seninle yollarımız ayrılıyor.Onca yıllık dostumdun.Aramıza doktorum girmese belki de daha yıllarca dost kalacaktık.Ama ayrılırken, sana kırgın olduğumu da belirtmeliyim.Otuz yıllık arkadaşlığımız boyunca seni asla yanımdan ayırmadım.Sense hep bana zarar vermişsin, içten içe kuyumu kazmışsın.Senin yüzünden sevdiklerimi rahatsız etmemi, perdelere sinen kötü kokularını hiç hesaba katmıyorum.Halılara dökülen küllerini de...Sağlıkla arama girmişsin.

İşlenen düşünceye göre aşağıdakilerden hangisi bu parçaya başlık olmaya daha uygundur?

A)Coşkulu Veda
    B)Sigaranın Zararları
    C)Sigaraya Hayır
    D)Unutmayacağım Dost
    E)Elveda Sigara

• quote:

tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2

hocam bence devam et çözmeye. ben dediğim gibi sınava yakın buldum sorularını. ben zamanında da bu tarz sorular çözerdim. denemelerden aldığım puanın üstünde alırdım össde. ( o zamanlar durumum berbattı. o puanla fizik tuttu zaten üniversitede akıllandım)

• ahahah :D hocam bende 28.soru yapım eki anlamadım gitti :D ama metin süper ötesi olmuş :D
  • quote:

11lileri bitirince uğur alayım o zaman bende :)

kesinlikle al yaw ne kadar da reklamını yaptık yayının. hocam sen hangi bölüm istiyorsun? itü yazmışın alta. inş kazanırsın.
  • quote:

quote:

tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2

hocam bence devam et çözmeye. ben dediğim gibi sınava yakın buldum sorularını. ben zamanında da bu tarz sorular çözerdim. denemelerden aldığım puanın üstünde alırdım össde. ( o zamanlar durumum berbattı. o puanla fizik tuttu zaten üniversitede akıllandım)

İnşallah öyle olur, bu deneme ygs5 437 civarı puan ediyor, bundan iyisi süper olur benim için.
    Hepsini çözer miyim bilmiyorum ama en az 5 tanesini deviririm bunun da.

• İtü uçak mühendisliğiydi hedefim ama şuanlık çok uzakta ve iş imkanları hakkında abilerin anlattığı üzere şüphelerim var şu anlık hedefim itü-ytü elektrik mühendisliği :) sizin neydi?
  • quote:

ahahah :D hocam bende 28.soru yapım eki anlamadım gitti :D ama metin süper ötesi olmuş :D

Fem 11 li de değil soru Uğur'da
  • quote:

quote:

quote:

tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2

İnşallah öyle olur, bu deneme ygs5 437 civarı puan ediyor, bundan iyisi süper olur benim için.
    Hepsini çözer miyim bilmiyorum ama en az 5 tanesini deviririm bunun da.

felsefesi nasıldı sence? bir boşum var sadece. zor yapmışlar. ama güzeldi. sosyali nasıl sence? ben değerlendiremiyorum sayısalcı olduğum için.

• quote:

quote:

ahahah :D hocam bende 28.soru yapım eki anlamadım gitti :D ama metin süper ötesi olmuş :D

Fem 11 li de değil soru Uğur'da

şimdi anladım :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.