Şimdi Ara

uğur ygs denemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StopDream

İtü uçak mühendisliğiydi hedefim ama şuanlık çok uzakta ve iş imkanları hakkında abilerin anlattığı üzere şüphelerim var şu anlık hedefim itü-ytü elektrik mühendisliği :) sizin neydi?

elektrik elektronik müh. ya da elektronik haberleşme müh. istiyorum ben de. bu puanla lysde çok iyi yaparsam itü odtü olacak inş. idealim bilkent idi, zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

İlk denemede türkçe 35-5 sosyal 38-2 mat 37-3 fen 6 gibi birşey yapmıştım galiba tam hatırlamıyorum.
    Bugün 3.denemesini çözdüm-sıraya göre gitmiyorum-
    tr 37-3
    sos 37-3
    mt 37-2
    fen 11-2 yaptım.Türkçe'si diğerlerinden daha zorluyor,çünkü daha fazla dilbilgisi soruları var ve kaliteli sorular.

hocam bence devam et çözmeye. ben dediğim gibi sınava yakın buldum sorularını. ben zamanında da bu tarz sorular çözerdim. denemelerden aldığım puanın üstünde alırdım össde. ( o zamanlar durumum berbattı. o puanla fizik tuttu zaten üniversitede akıllandım)

İnşallah öyle olur, bu deneme ygs5 437 civarı puan ediyor, bundan iyisi süper olur benim için.
    Hepsini çözer miyim bilmiyorum ama en az 5 tanesini deviririm bunun da.

felsefesi nasıldı sence? bir boşum var sadece. zor yapmışlar. ama güzeldi. sosyali nasıl sence? ben değerlendiremiyorum sayısalcı olduğum için.

Sosyali hoştu.Tarih,coğrafya,felsefe 3ünden de 1er yanlış yaptım Deneme güzel
    Buraya reklam alınır

• tabi hocam deneme baya güzel yani...
  • quote:

quote:

İtü uçak mühendisliğiydi hedefim ama şuanlık çok uzakta ve iş imkanları hakkında abilerin anlattığı üzere şüphelerim var şu anlık hedefim itü-ytü elektrik mühendisliği :) sizin neydi?

elektrik elektronik müh. ya da elektronik haberleşme müh. istiyorum ben de. bu puanla lysde çok iyi yaparsam itü odtü olacak inş. idealim bilkent idi, zor...

Umarım dileğiniz olur hocam itü-odtü-bilkent-boğaziçi hepsi türkiyenin güzide üniversiteleri öyle uçurum olacağını düşünmüyorum umarım kazanırsınız :) benim işim bu senelik yaş gibi gözüküyor ygsde işler pek yolunda gitmiyor.. lysde gözümde büyüyor biraz üşengecimde :)

• quote:

tabi hocam deneme baya güzel yani...

• quote:

quote:

quote:

Umarım dileğiniz olur hocam itü-odtü-bilkent-boğaziçi hepsi türkiyenin güzide üniversiteleri öyle uçurum olacağını düşünmüyorum umarım kazanırsınız :) benim işim bu senelik yaş gibi gözüküyor ygsde işler pek yolunda gitmiyor.. lysde gözümde büyüyor biraz üşengecimde :)

off puan düşük hala düşük ... oturup konu çalışayım şimdi. hala katı cisim ve analitikten soru kaçırıyorum. çalışmak lazım.
    önemli değil ygsyi hallet seneye de lysyi bitirirsin. ytü elektrik puanı 470lerdeydi hatırladığım kadarıyla. rahat yapılabilir.

• ytü yapılabilir ama itü düşkünü bir insanım :) olursa itü neden olmasın :) 495 lazım onun içinde işte :)
  • quote:

ytü yapılabilir ama itü düşkünü bir insanım :) olursa itü neden olmasın :) 495 lazım onun içinde işte :)

Çalış senin de olsun Hatta ben de çalışayım benim de olsun kötü espri ama diyecek birşey bulamadım.
  • birkaç soru paylaşır mısın her kısımdan bi fikir edinelim.....
  • ben de paylaşmak istiyorum. ama düzgün görüntü alamadım telefonumla. akşam yeniden denerim. ayarlayabilirsem burdan paylaşırım.
  • ht tp://www1.ugur.tv/deneme

burda birkaç deneme var
  • Nedense gülesim geldi.
    Bağımlılık yapan deneme:Uğur Denemeleri.
    Baya baya reklamını yaptık,reklamdan dolayı ban yemeseydik
  • arkadaşlar 2. denemem de bitti yine tam 130 net geldi. sorular çok güzel. özellikle fen kısmı. tarih soruları bilgi de istiyordu yorum da.
  • Arkadaşlar Uğur'un cevap anahtarını paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • celal aydının denemelerini gerçekten beğenmedim. keşke onu almak yerine final ya da fem alsaydım. matematiği hiç ölçücü değil bence. çözmek için elime almıştım geri bıraktım.
  • Uğur 7.denemeyi çözdüm. Kısaca yorumlamak gerekirse türkçesinde yine yoğun dil bilgisi vardı bu sıkıntı değil ama anlam karmaşası içeren 3 soru vardı cevaplar çok yakındı birbirine ösym bu şekilde sormuyor. Matematiği kolaydı 1 tane güzel problem gördüm değişik bir soruydu onun dışında orijinal soru yoktu çok. Sosyali güzeldi bana kalırsa sosyali tam ösym ayarında uğur'un. Sadece felsefede 1 soruda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Fende fiziği zorladı beni bayağı, kimyası ve biyosu ortaydı. Özetle sözelde 1-2 soru hariç güzel bir denemeydi.

---reklamlar off---
  • Hocam ben hayatımda gerçek sınava yakın bu kadar başarılı bir deneme daha çözmedim tebrik ediyorum uğur yayınlarını...
  • Bilseydim gider ugur alırdım ya millet öve öve bitirememis :) gıttım zafer aldım aklımı...boşa para vermiş gibi hissedıorum kendımı denemeler cok kotu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğurun türkçesi tam sınav ayarında denemez. türkçesi sınava en yakın yayın fem kapsül tükçedir bana sorarsanız. uğurun sosyali iyi bence yani çözdüğüm kadarıyla iyi görünüyor. bugün fem 11linin 9. sunu çözdüm. sorular yine çok güzel ve gerçek sınava oldukça yakındı. felsefe beni epeyce zorladı.
    celal aydına gelince gerçekten almamalıymışım. ama iş işten geçti. vakit kalırsa - ki kalacak- fem 9 lu yada 7li çözerim celal aydın yerine.
    fenden 33doğru 7 YANLIŞ yapmamalıydım ( fen ve kimya), ( fizik tabiki de full) . sanırım soruları işaretlemeden önce okumayı öğrenmeliyim. bir denemede ben çözeceğim uğurdan. 4. deneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horkheimer -- 7 Mart 2012; 16:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Bilseydim gider ugur alırdım ya millet öve öve bitirememis :) gıttım zafer aldım aklımı...boşa para vermiş gibi hissedıorum kendımı denemeler cok kotu :)

benim yorumlarımı okumadan kitap ve deneme almamalıydın dostum. şimdiye kadar önerdiğin yayın kötüydü diyen olmadı yani. kendimi bu işlere adadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.