Şimdi Ara

uğur ygs denemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayat boyu iyi yaşayacağız diye bir yıl insanlıktan çıkıyoruz resmen. hayatımda hiçbir sınav için bu kadar çalışmadım. uyurken bile ders çalışıyorum sanki. hayatımın enn saçma yılını yaşıyorum. tabi bunun üstüne daha yaşanacak saçma birkaç yıl daha var sınav gününe kadar bezgin bi halde dolaşacağım galiba.
  • ugur denemeleri bana zor geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ov

ugur denemeleri bana zor geldi

fem güvender çözmeye alışık bünyelere ağır gelebiliyor feni zordur. bana sosyali de zor gelmişti ne yalan söyleyim. yarısı duruyor sınava kadar bitireceğim.
  • valla bi mezun olarak bu kadar çaba gereksiz buluyorum. 1nisanda ki ygs sene içindeki en güzel ygs olacak heyecanmayan ilk 5000i dolduracak fazla kasmayın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

uğur denemeleri canıma okumaya devam ediyor. neyseki 5 tane kaldı
    5. deneme 125 net 425 puan. uğur bitince fem de alayım da moralim düzelsin sınav öncesi.
    güvender 12liden neden hoşlanmadığımı hatırladım. 8. deneme 426 puan 125.25 net. içim dışım deneme oldu matematiği 35 üstü yapamıyordum şimdi yapıyorum. ama ne hikmetse feni ve türkçeyi batırıyorum. yok mu uğur deneme sonuçlarını paylaşacak benim gibi cesur arkadaş ?

Bende senin yorumlarını gördükten sonra aldım denemeleri sadece son deneme kaldı bana kalırsa sorular güzel Türkçe paragraf soruları ya çok kolay ya da çok zor oluyor ortası yok gibi Sosyal kısmı harika özellikle tarih-felsefe Mat kısmı açıkçası geometrisi kolay mat kısmından da 2-3 tane orijinal soru oluyor Fen kısmı da çok güzel fakat biyolojide sistemlerden çok soru sormamışlar onun haricinde çok güzel alınıp çözülesi bir deneme ben genel olarak uğurdan Tür:34-36 Mat:36-40 Fen:32-35 Sosyal:30-35 yapıyorum inşallah gerçek sınavda da buna yakın yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

quote:

uğur denemeleri canıma okumaya devam ediyor. neyseki 5 tane kaldı
    5. deneme 125 net 425 puan. uğur bitince fem de alayım da moralim düzelsin sınav öncesi.
    güvender 12liden neden hoşlanmadığımı hatırladım. 8. deneme 426 puan 125.25 net. içim dışım deneme oldu matematiği 35 üstü yapamıyordum şimdi yapıyorum. ama ne hikmetse feni ve türkçeyi batırıyorum. yok mu uğur deneme sonuçlarını paylaşacak benim gibi cesur arkadaş ?

Bende senin yorumlarını gördükten sonra aldım denemeleri sadece son deneme kaldı bana kalırsa sorular güzel Türkçe paragraf soruları ya çok kolay ya da çok zor oluyor ortası yok gibi Sosyal kısmı harika özellikle tarih-felsefe Mat kısmı açıkçası geometrisi kolay mat kısmından da 2-3 tane orijinal soru oluyor Fen kısmı da çok güzel fakat biyolojide sistemlerden çok soru sormamışlar onun haricinde çok güzel alınıp çözülesi bir deneme ben genel olarak uğurdan Tür:34-36 Mat:36-40 Fen:32-35 Sosyal:30-35 yapıyorum inşallah gerçek sınavda da buna yakın yaparım

eğer netlerin böyleyse gerçek sınavda fazlasını yapacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Arkadaş yok mu adam gibi bir deneme ? Yarın Celal Aydın ve Uğur'dan 1 er tane daha çözcem, farklı gelmezlerse kenara atıp başka bir deneme alcam.Tamam iyi hoş da ne kadar kaliteli olsalar da Celal Aydın kolay, Uğur bazı şeyleri gereksiz abartmış.Şurda kalmış sınava 1 ay, boşa vakit öldürmeyelim.
    Yok mu önerebileceğiniz bir deneme ? fem 11 li, güvender 9lu, final 10 lu dışında ? Uzun paragraflı, 11-12 tane problem soran,sosyali sağlam bir deneme yok muuuu?

bulursan bana da söyle. ben de arıyorum. ama bu sınavı çok da abartmamak lazım. geçen yıl bazı soruları zor oldu diye bu yıl da zor soracaklar diye birşey yok. hatta ygsnin kolay olması benim çok işime gelecek.

Körfezin tekli denemeleri var.1 Deneme 1 TL diye geçenler onlar sanırım istediğiniz gibi.

• Birey alma. Matematiğini kreşe giden bir kardeşim olsa çözdürürüm yani. O derece basit.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.