Şimdi Ara

uğur ygs denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın çıkıp 2 set deneme alacağım. aklımda uğur yayınları ve final var. hangisini alayım? uğur çözen varsa fikrini yazsın lütfen. şimdiye kadar fem 11 çözdüm. kapsülleri denemeden saymıyorum ağırlıklı olarak uğur diye düşünüyorum. yanında da a yayınlarının son 10 yılın çıkmış sorularını alacağım. lütfen yazın.

• ben uğur dershanesindeyim uğur iyidir.
  • piyasa denemeleri çözümlü müydü ? bilgin var mı?
  • arkadaşlar birşey yazın. yarın alacağım.
  • valla bilmiyorum bizde soru bankaları var ama feme gidenlere verilen soru bankaları daha iyi bizimkinden
  • celal aydın olabilir çözümlüdür.finali önermem çok kötüdür.uğuru bilmiyorum.
  • sağolun arkadaşlar büyük ihtimal uğur ve celal aydın alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Mikail hoca AYT/Kaynak/Apotemi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uğuru ben aldım, fazla beklentin olmasın.puntosu küçük, türkçede dilbilgisi çok.. yinede kaliteli sorular var
  • arkadaşlar celal aydın ve uğur aldım. çözdükçe yorum yaparım. umarım fem ve güvenderde olduğu gibi cevap anahtarları hatalı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

arkadaşlar celal aydın ve uğur aldım. çözdükçe yorum yaparım. umarım fem ve güvenderde olduğu gibi cevap anahtarları hatalı değildir.

bende çözdüm uguru sanırım toplamda 4 soruda felan cevap anahtarı hatası var. ama bence deneme fena değil.
  • celal aydın ilk denemeyi çözdüm. matematiği gereksiz geometri sorularıyla doluydu. ayrıca çok fazla geo sorusu vardı ygsye göre. fen kısmı sınava yakın sorulardı. fem dışında kaynak arayanlar çözebilir. genel itibariyle fena sayılmaz.
    hani puanımı da söyleyim... fem 11lilerde 420 - 430 arası gelen puanım bu denemede 378 matematik neredeyse boş çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horkheimer -- 29 Şubat 2012; 18:24:19 >
  • quote:

celal aydın ilk denemeyi çözdüm. matematiği gereksiz geometri sorularıyla doluydu. ayrıca çok fazla geo sorusu vardı ygsye göre. fen kısmı sınava yakın sorulardı. fem dışında kaynak arayanlar çözebilir. genel itibariyle fena sayılmaz.
    hani puanımı da söyleyim... fem 11lilerde 420 - 430 arası gelen puanım bu denemede 378 matematik neredeyse boş çünkü.

uğur denemesi nasıl hiç çözdün mü?
  • puanıma canım sıkıldı. kalmış şurda 1 ay... bugün çözebilirim gaza geldim çünkü. eğer çözersem yine puanlarımı yazacağım.
  • Hocam sana karşı söylüyor gibi olacak ama, bence gayet kaliteli Celal Aydın denemeleri.Mat1 i de öyle aman aman zor gelmedi, ortalama netimi yaptım ama kaliteli, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.
  • hocam şimdi oturup yanlışlarıma baktım. bravo bana ... saçma sapan hatalar. daha fazla yapılabilirmiş yani. matematik soruları sınav kıvamında gelmedi bana.
    içinde çok fazla problem sorusu yok. son yıllarda çok problem sorusu çıkıyor. geçen yılın geometri sorularından göz ucuyla çözülebilecek olanları vardı. burda açı- kenar sorusu, 2 den fazla analitik sorusu (bilgi isteyen türden ) sormuşlar. toplam 10 tane geometri vardı. fen sorularını baya beğendim. ama matematiği tutmadım. sonuç olarak celal aydın iyi
  • quote:

hocam şimdi oturup yanlışlarıma baktım. bravo bana ... saçma sapan hatalar. daha fazla yapılabilirmiş yani. matematik soruları sınav kıvamında gelmedi bana.
    içinde çok fazla problem sorusu yok. son yıllarda çok problem sorusu çıkıyor. geçen yılın geometri sorularından göz ucuyla çözülebilecek olanları vardı. burda açı- kenar sorusu, 2 den fazla analitik sorusu (bilgi isteyen türden ) sormuşlar. toplam 10 tane geometri vardı. fen sorularını baya beğendim. ama matematiği tutmadım. sonuç olarak celal aydın iyi

Evet problem sayısı gerçekten az.

• Uğur dershanesindeyim. Uğur'un soruları gerçekten baba sorular. Zorlanmak istiyorsan Uğur'u tercih et derim.
  • Arkadaş yok mu adam gibi bir deneme ? Yarın Celal Aydın ve Uğur'dan 1 er tane daha çözcem, farklı gelmezlerse kenara atıp başka bir deneme alcam.Tamam iyi hoş da ne kadar kaliteli olsalar da Celal Aydın kolay, Uğur bazı şeyleri gereksiz abartmış.Şurda kalmış sınava 1 ay, boşa vakit öldürmeyelim.
    Yok mu önerebileceğiniz bir deneme ? fem 11 li, güvender 9lu, final 10 lu dışında ? Uzun paragraflı, 11-12 tane problem soran,sosyali sağlam bir deneme yok muuuu?
  • Öncelikli tercihin Fem-Güvender-Körfez olsun finali salla zaten gerisini ona göre secersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Arkadaş yok mu adam gibi bir deneme ? Yarın Celal Aydın ve Uğur'dan 1 er tane daha çözcem, farklı gelmezlerse kenara atıp başka bir deneme alcam.Tamam iyi hoş da ne kadar kaliteli olsalar da Celal Aydın kolay, Uğur bazı şeyleri gereksiz abartmış.Şurda kalmış sınava 1 ay, boşa vakit öldürmeyelim.
    Yok mu önerebileceğiniz bir deneme ? fem 11 li, güvender 9lu, final 10 lu dışında ? Uzun paragraflı, 11-12 tane problem soran,sosyali sağlam bir deneme yok muuuu?

bulursan bana da söyle. ben de arıyorum. ama bu sınavı çok da abartmamak lazım. geçen yıl bazı soruları zor oldu diye bu yıl da zor soracaklar diye birşey yok. hatta ygsnin kolay olması benim çok işime gelecek.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.