Şimdi Ara

uğur ygs denemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Bilseydim gider ugur alırdım ya millet öve öve bitirememis :) gıttım zafer aldım aklımı...boşa para vermiş gibi hissedıorum kendımı denemeler cok kotu :)

benim yorumlarımı okumadan kitap ve deneme almamalıydın dostum. şimdiye kadar önerdiğin yayın kötüydü diyen olmadı yani. kendimi bu işlere adadım ben.

Tamam hocam artık lys için sana danışırım o zaman

• Hocam Türkçe için haklısınız uğur biraz kolay sormuş aslında.. Onun haricinde fen soruları orjinal akıl yorucu sorular barındırıyor.Matematik sorularıda hoş..Sosyalde sınava çok çok yakın geldi bana her nedense.. Celal aydın almışınız sanırım ben hayatımda celal aydın kadar sınavdan uzak bir yayın daha görmedim göreceğimide pek sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Hocam Türkçe için haklısınız uğur biraz kolay sormuş aslında.. Onun haricinde fen soruları orjinal akıl yorucu sorular barındırıyor.Matematik sorularıda hoş..Sosyalde sınava çok çok yakın geldi bana her nedense.. Celal aydın almışınız sanırım ben hayatımda celal aydın kadar sınavdan uzak bir yayın daha görmedim göreceğimide pek sanmıyorum..

celal aydın alma deseydin keşke önceden. burda da sormuştum aslında. bence de uğurun sosyali sınava yakın. geçen seneki zormuş bu da zordu. arkadaşlar coğrafyadan sıkıntı yaşıyorum. son bir aydır hiç tekrar yapmadım. tarih ve felsefe yaparak 25 net çıkarabiliyorum. 30 35 yapmam gerek yoksa hedefime ulaşmam zor. hele bu okul puanıyla... yardım bekliyorum.
  • Belli başlı konulara çalışsan yeter hocam basınç,dış-iç kuvvetler,iklimler vs..
  • tamam da çalıştığım yerden nedense tam öğrenememişim. nereyi atladım bilmiyorum. bana da bi ders anlatan olsaydı süper olacaktı ama, yok maalesef....
  • arkadaşlar uğurun 4. denemesi beni baya zorladı. tamamını bitirmeden bıraktım. acayip canımı sıktı yani. güvender 12li almıştım aylar önce. beğenmeyip çözmemiştim. onun 7. sini çözdüm uğurun ardından. 135.75 net ile. 449 puan geldi. hedefime ulaşmama az kaldı. ilk defa bu denemede sosyalden 30 net çıkardım. dün coğrafya çalışabileceğim bir site bulup ordan çalışmıştım. hala eksiğim olduğunu düşünüyorum. 20 gün içinde tamamlanır mutlaka.
  • quote:

arkadaşlar uğurun 4. denemesi beni baya zorladı. tamamını bitirmeden bıraktım. acayip canımı sıktı yani. güvender 12li almıştım aylar önce. beğenmeyip çözmemiştim. onun 7. sini çözdüm uğurun ardından. 135.75 net ile. 449 puan geldi. hedefime ulaşmama az kaldı. ilk defa bu denemede sosyalden 30 net çıkardım. dün coğrafya çalışabileceğim bir site bulup ordan çalışmıştım. hala eksiğim olduğunu düşünüyorum. 20 gün içinde tamamlanır mutlaka.

Helal hocam sizin adınıza sevindim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

quote:

arkadaşlar uğurun 4. denemesi beni baya zorladı. tamamını bitirmeden bıraktım. acayip canımı sıktı yani. güvender 12li almıştım aylar önce. beğenmeyip çözmemiştim. onun 7. sini çözdüm uğurun ardından. 135.75 net ile. 449 puan geldi. hedefime ulaşmama az kaldı. ilk defa bu denemede sosyalden 30 net çıkardım. dün coğrafya çalışabileceğim bir site bulup ordan çalışmıştım. hala eksiğim olduğunu düşünüyorum. 20 gün içinde tamamlanır mutlaka.

Helal hocam sizin adınıza sevindim...

sağol dostum. inşallah daha iyisi olur da son dakikada hedef değiştirmek zorunda kalmam.

• FDD denemeleri çözen var mı? Soru bankalarında güzel sorular var . Deneme nasıl bilmiyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum
  • uğur denemeleri canıma okumaya devam ediyor. neyseki 5 tane kaldı
    5. deneme 125 net 425 puan. uğur bitince fem de alayım da moralim düzelsin sınav öncesi.
    güvender 12liden neden hoşlanmadığımı hatırladım. 8. deneme 426 puan 125.25 net. içim dışım deneme oldu matematiği 35 üstü yapamıyordum şimdi yapıyorum. ama ne hikmetse feni ve türkçeyi batırıyorum. yok mu uğur deneme sonuçlarını paylaşacak benim gibi cesur arkadaş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horkheimer -- 9 Mart 2012; 22:04:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuSSeiL

FDD denemeleri çözen var mı? Soru bankalarında güzel sorular var . Deneme nasıl bilmiyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum

herkes kötü yorum yapıyordu. ben de çözmedim hiç.
  • quote:

uğur denemeleri canıma okumaya devam ediyor. neyseki 5 tane kaldı
    5. deneme 125 net 425 puan. uğur bitince fem de alayım da moralim düzelsin sınav öncesi.
    güvender 12liden neden hoşlanmadığımı hatırladım. 8. deneme 426 puan 125.25 net. içim dışım deneme oldu matematiği 35 üstü yapamıyordum şimdi yapıyorum. ama ne hikmetse feni ve türkçeyi batırıyorum. yok mu uğur deneme sonuçlarını paylaşacak benim gibi cesur arkadaş ?

hocam önerine güvenerek alıyorum.bir de uğur branş denemelerini çözdünüz mü acaba çözdüyseniz fikriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: duest

quote:

hocam önerine güvenerek alıyorum.bir de uğur branş denemelerini çözdünüz mü acaba çözdüyseniz fikriniz?

hocam sayısalcıysan al mutlaka. femden biraz daha farklı sorular içeriyor. tamam soruları ygsye göre daha zor ama soru tarzlarını ygsye çok benzettim ben. branş denemelerini hiç çözmedim. ama lys için bulursam almaya niyetim var.

• celal aydını boşu boşuna almışım. duruyor öyle. birey nasıl acaba? kolay diyenler vardı. femden veya güvenderden daha kolay mı acaba? çözen varsa yorum bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hocam sayısalcıysan al mutlaka. femden biraz daha farklı sorular içeriyor. tamam soruları ygsye göre daha zor ama soru tarzlarını ygsye çok benzettim ben. branş denemelerini hiç çözmedim. ama lys için bulursam almaya niyetim var.

tmciyim ama matematiği güzelse sözel sorularının kötü olmasına katlanabilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

tmciyim ama matematiği güzelse sözel sorularının kötü olmasına katlanabilirim :)

femleri çözdüysen ya da farklı bir kaynak arıyorsan alabilirsin. orijinal sorular vardı matematikte de. ama ben en çok fen sorularını beğendim. uğur iyidir ya. ama uğurda kaç yaparsan ekle üstüne 15 - 20 puan

• femin en kaliteli ve en zor denemeleri 9lu set galiba. en kötü netlerimi bunlarda yaptım yine. sınav öncesi kötü moral puanımı hesaplamaya tenezzül bile etmedim.
    son ana kadar durmak yok , çalışmaya devam
  • Uğur'un Türkçe'si çok saçma.Hiç sevmedim.4 tane anlatım bozukluğu sorusu mu olur arkadaş?.Paragraflar desen kısacık.20-30 dakikada bitiyor Türkçe.

Matematiği fena değil.Fen için fazla bir şey diyemeceğim.Sayısalcıyım ama hala 20 net çıkartıyorum fenden
  • quote:

Orijinalden alıntı: geveze.

Uğur'un Türkçe'si çok saçma.Hiç sevmedim.4 tane anlatım bozukluğu sorusu mu olur arkadaş?.Paragraflar desen kısacık.20-30 dakikada bitiyor Türkçe.

Matematiği fena değil.Fen için fazla bir şey diyemeceğim.Sayısalcıyım ama hala 20 net çıkartıyorum fenden

uğurun en sağlam bölümü fenidir. lys için fkb denemelerini alırım ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geveze.

Uğur'un Türkçe'si çok saçma.Hiç sevmedim.4 tane anlatım bozukluğu sorusu mu olur arkadaş?.Paragraflar desen kısacık.20-30 dakikada bitiyor Türkçe.

uğurun en sağlam bölümü fenidir. lys için fkb denemelerini alırım ben.

Fizik ve biyoloji bilmiyorum ama kimyası tam YGS ' lik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.