quote:Orijinalden alıntı: Pamphilos En beğendiğim fotoğrafı bu"O" sakatlanmasaydı herşey çok daha farklı olurdu,bundan eminim..Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da görev yapmasını çok isterdim.
quote:Orijinalden alıntı: cg-TR83"O" sakatlanmasaydı herşey çok daha farklı olurdu,bundan eminim..Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da görev yapmasını çok isterdim.Alıntıları Göster tomas‑ujfalusi_250147.jpg diye aratın google'da ban yerim diye korkuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad tomas‑ujfalusi_250147.jpg diye aratın google'da ban yerim diye korkuyorum Yakışır reyize
quote:Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad tomas‑ujfalusi_250147.jpg diye aratın google'da ban yerim diye korkuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Bertrand Russelltomas‑ujfalusi_250147.jpg diye aratın google'da ban yerim diye korkuyorum Alıntıları Göster hocam one öyle niye verdin linki
quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen !Alıntıları Göster benim eb beğendiğim fotosu bu bilek nası kırılmaz arkadaş hala çözemedim uzaylı olduğunun kanıtı bence
quote:Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad tomas‑ujfalusi_250147.jpg diye aratın google'da ban yerim diye korkuyorum
quote:Orijinalden alıntı: ByThenYeter Karizma reyiz iş başında şöyle olcak ne o öyle ya göz zevkimi bozdu resmen
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75quote:Orijinalden alıntı: ByThenYeter Karizma reyiz iş başında şöyle olcak ne o öyle ya göz zevkimi bozdu resmenurfalı babo
quote:Orijinalden alıntı: Mr. Spock bu bilek nası kırılmaz arkadaş hala çözemedim uzaylı olduğunun kanıtı bence ayak öyle kırılmaz böyle kırılır kardeş Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: webaslan quote:Orijinalden alıntı: ByThenYeter Karizma reyiz iş başında şöyle olcak ne o öyle ya göz zevkimi bozdu resmen +54556435413545 daha güzel oldu
quote:Orijinalden alıntı: Mr. Spock benim eb beğendiğim fotosu bu bilek nası kırılmaz arkadaş hala çözemedim uzaylı olduğunun kanıtı bence Oha biçmiş. Ayağı görünce içim gitti. Ayakkabıdan çıktı heralde ya da fotoshop.
quote:Orijinalden alıntı: toffit07 quote:Orijinalden alıntı: Mr. Spock benim eb beğendiğim fotosu bu bilek nası kırılmaz arkadaş hala çözemedim uzaylı olduğunun kanıtı bence Oha biçmiş. Ayağı görünce içim gitti. Ayakkabıdan çıktı heralde ya da fotoshop. Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yenquote:Orijinalden alıntı: toffit07 quote:Orijinalden alıntı: Mr. Spock benim eb beğendiğim fotosu bu bilek nası kırılmaz arkadaş hala çözemedim uzaylı olduğunun kanıtı bence Oha biçmiş. Ayağı görünce içim gitti. Ayakkabıdan çıktı heralde ya da fotoshop. Videoyu GöremiyorumAlıntıları Göster urfalı reyiz