< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Kasım 2018; 10:34:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Kasım 2018; 10:34:6 > |
valla erkek sürülerine zorluk çıkartıyorlarsa aferin ukrayna ya.. helal olsun . En sonunda öğreniyorlar işi.
Ukrayna benim favori ülkelerimden . Yemeyi içmeyi ambiyası bilen seven kültürlü bir millet. Nereye uğrasanız yenilcek hep güzel birşeyler var. cafeler her köşede. favori şehrim odessa. geçen hafta kievdeydim . tabi at hırsızı gibi ülkeye girmediğimizden hiç bir zorluk çıkarmadılar. Ben erkek grubu görsem tövbe almam. bırak onlardan gelecek 50usd yi Gezmeye gideceklere kesinlikle öneririm. Bu arada %50 net indirim değil.. %50'ye varan indirim olacak. Ağustosu dahil edeceklerini hiç sanmıyorum. muhtemelen şuandan mart 2019 a kadar olacak. Bekleyenler %80 hayal kırıklığı yaşayacak . Adamların zaten fiyatları çok iyi..uçakları temiz. Zamanında kalkıyor. |
5-6 tane dagdan inme sap askerde carsi iznine cikar gibi kieve giderse olacagi buydu
|
Kuzenim çevirmiş kusura bakmayın
|
Bu yaz Lviv e gittim. Pasaport kontrolünde hiçbir sorun yaşamadım. Bayan görevli soru bile sormadı, yüzüme bakıp pasaporta mührü bastı.
Gece hayatı için; Malevich ve White rabbit ortalamanın üzerinde.. Çikolata fabrikası, bira fabrikası gezilecek, vişne likörü denenecekler arasına girer. Opera binasında güzel etkinler oluyor.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 16 Kasım 2018; 0:17:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|