Şimdi Ara

Ukrayna kime deplasman? /Alper Öcal/ (üzüldüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1111694-ukrayna-kime-deplasman

'Shakhtar futbolcuları profesyonel davranıp saklamaya çalışsa da aylardır bu tür ölüm haberlerini dinleyip Avrupa kupası ya da lig maçı oynamaya, halka biraz da olsa normal bir hayat yaşıyorlarmış hissi vermeye çalışıyor.
    ..

Donetsk halkıyla birlikte Shakhtar Donetsk de kendi topraklarında mülteci. Fenerbahçe için Arena Lviv için ne kadar deplasmansa Shakhtar için de durum içten içe farklı değil ve bu yükü her gün taşımak zorundalar.'

Ukraynanın karışık olduğunu biliyordum, savaş sebepli lvivde oynancağını da ama Futbol kulübünün durumunu böyle tahmin etmemiştim.. dolayısıyla biraz üzüldüm.. ve garip gelebilir, bu halde (ki bizden iyi durumdalar) yenerlerse helal olsun derim..

• Biz yıllardır Güneydoğu da bu durumu yaşıyorduk zaten. Sonuçta aynı ülke içinde oynuyorlar ve futbola bağlı olan taraftarları yine geliyor. Ortada helal olsun denecek bir durum var mı? bence yok. Futbolcuların şu durumu kafaya çok fazla taktıklarını sanmıyorum. Takımda kaç Ukraynalı var, ordaki adamlar paralarını alamazsa kulübü takarlar mı? bunları düşünmek lazım.
  • Yazıyı okuduğunu sanmıyorum. Güneydoğu ile ne alaka. Aç gugılı bak donetsk stadı ne halde. kimse istemiyor, hangi koşullarda antreman yapılıyor kim bilir.. taraftar sayısı kaça düşmüş, okumadan yazıyorsun ! Ukraynalı olup olmaması önemli değil, ülke içinde sağlıklı futbol oynayabilmeleri destek görebilmeleri önemli.. adamlar parasını alıyor kafasına takmıyor mantığı dar mantık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.