Şimdi Ara

Ukraynada Okuyorum yurtdışı ile ilgili sorusu olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ukrayna-Odessa'da okuyorum ve yurtdışı eğitimi geldiğimden beridir araştırıyorum. Sorusu olan varsa her konuda sorabilir.

• Bende ukraynada okumak istiyorum yıllık masrafların ne kadar ? şuan ki olaylardan etkileniyor musunuz ?
  • ülkede ingilizce bilen oranı nedir tahminen orada yaşadığınız için az çok bilginiz vardır? ve ırkçılık var mı orada?
  • nasıl gittin ?
    aylık masraf ne kadar ?
    okul ücreti ne kadar ?
  • Yok be abi kiril çok zor, olmuyor..

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..
  • İngilizce eğitim var ama tüm bölümlerde yok. 3500$ verdim yıllık ama bu sene 3200$ oldu. Aylık bir öğrenci 500$la gecinebilir ama ben fazla harcıyorum 800$ civarı. Kiralık evdeyim tek başıma. Rusça eğitim her zaman daha iyi olur ilk sene hazırlıkta sadece rusça görüyorsunuz. Irkçılık olayı sıfır zaten turistik bir yer. Ne kadar anlatılsada burda şuan herhangi bir olay yok.Gelmek isteyenler düşünenler ÖM'den ulaşabilir yada daha detaylı bilgi için yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Yok be abi kiril çok zor, olmuyor..

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..

Ukrayna çöktü 20 yıl da kendine zor gelir gelincede yine ya Rusya ya avrupa ya Anadolu yine vurur. Odessada bugün bile bu olaylar oluyor son bir saatin videosudur.

Ek olarak Chaylak hocam kolay birşey söyleyin onu yapalım. Kiril dediğiniz alfabeyi öğrenmek yarım saat başka birşey değil keşke herşey alfabe olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarryy -- 10 Mayıs 2014; 15:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarryy

quote:

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..

Ukrayna çöktü 20 yıl da kendine zor gelir gelincede yine ya Rusya ya avrupa ya Anadolu yine vurur. Odessada bugün bile bu olaylar oluyor son bir saatin videosudur.

Ek olarak Chaylak hocam kolay birşey söyleyin onu yapalım. Kiril dediğiniz alfabeyi öğrenmek yarım saat başka birşey değil keşke herşey alfabe olsa :)

Ufak tefek olaylar çıkıyor çıkmasına. Benim kendi çektiğim videolarda var. Ama bizimle alakalı bişey yok. Çöken olan ekonomi önceden 800$a elime 6400 grivna geçiyordu. Şimdi 9000 grivna geçiyor nerdeyse 1.5 katı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlasherKing

quote:

quote:

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..

Ufak tefek olaylar çıkıyor çıkmasına. Benim kendi çektiğim videolarda var. Ama bizimle alakalı bişey yok. Çöken olan ekonomi önceden 800$a elime 6400 grivna geçiyordu. Şimdi 9000 grivna geçiyor nerdeyse 1.5 katı.

Fırtına öncesi sessizlik o. Ülkeye para girişi yok. İMF den yüklü miktar borç talep edildi siz içindesiniz daha iyi biliyorsunuz. Bugün Donetsk şehrinde 20 kişi daha hayatını kaybetti. Buncan kanın hesabı kolay verilemez. Bunları göz göre göre Ukrayna da istikbal görmek gelecek görmek pek mantıklı olmaz. Allah orada ki siz değerli kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

• Bakın üç gün önceki yorumuma. Haklı olmak sorun değil ama ukrayna patladı arkadaşlar bugün bu Şehirlerde olan yarın Odessada olmayacağının garantisi yok. Ukrayna ateş üstünde. AB olsun ABD olsun ancak yaptırım yapmakla tehdit ediyor Rusyayı. Rusya ise bunları sinek vızıltısı olarak görüyor.

Donetsk ve Luhansk bölgelerinde özerklik kararının alındığı öne sürüldü. Uluslararası gözlemcilerin bulunmadığı referandum kararını tanımadığını açıklayan AB, yaptırım listesine 13 yeni ismi ve Kırım merkezli iki şirketi ekledi.

http://dunya.milliyet.com.tr/ukrayna-nin-dogusu-ozerklik-karari/dunya/detay/1881629/default.htm

• quote:

quote:

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..

hocam seni bu aralar takip ediyorum. Ne zaman Ukrayna ile ilgili konu açılsa hemen propaganda yaparcasına kötülüyorsun ve rusya'daki üniversitenin reklamını yapıyorsun. Ben 3 yıldır Ukrayna'da yaşıyorum. Evet son bir kaç aydır küçük çapta mitingler oluyor ama Ukrayna'nın patladığı falan yok. Günlük yaşamı etkileyecek bir durum göremedim şu zamana kadar. Ukrayna'da okumak isteyenler varsa eğer gönülleri rahat olsun, gelebilirler. Eğer ortada gerçekten büyük bir sorun olsaydı emin olun konsolosluk devreye girerdi ve ukrayna'daki türkleri tahliye ederdi. sağdan soldan abartılı haberleri alıp forumda yazmayın lütfen. insanları yanlış yönlendirmenin anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

quote:

İngilizce eğitim varmı?
    Ücretler ne alemde..

hocam seni bu aralar takip ediyorum. Ne zaman Ukrayna ile ilgili konu açılsa hemen propaganda yaparcasına kötülüyorsun ve rusya'daki üniversitenin reklamını yapıyorsun. Ben 3 yıldır Ukrayna'da yaşıyorum. Evet son bir kaç aydır küçük çapta mitingler oluyor ama Ukrayna'nın patladığı falan yok. Günlük yaşamı etkileyecek bir durum göremedim şu zamana kadar. Ukrayna'da okumak isteyenler varsa eğer gönülleri rahat olsun, gelebilirler. Eğer ortada gerçekten büyük bir sorun olsaydı emin olun konsolosluk devreye girerdi ve ukrayna'daki türkleri tahliye ederdi. sağdan soldan abartılı haberleri alıp forumda yazmayın lütfen. insanları yanlış yönlendirmenin anlamı yok.

Rusya'nın reklamını yapmak değil amacım. Rusça öğrenmek isteyenlerin Ukrayna hariç Tüm Slav Ülkelerini seçebileceğini ama Ukrayna'nın artık mantıklı bir seçenek olmadığını belirtiyorum. Bir diğer mesajımda da söylediğim gibi orada yaşayan, eğitim gören, çalışan siz değerli yurttaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.