Şimdi Ara

Ulan hiç böyle sevgilim olmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevgilim oldu diyebilirim ama pek mutlu olmadık.
    Hiç büyük bir aşkla öpüşmedik, seks yapmadık.
    Amerikan filmlerinde falan görüyorum, onlar nasıl kızlar öyle ya büyük bir iştahla sevişiyorlar falan niye benim yok lan niye

• Benim hiç olmadı , dert etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ile hayat olmaz, hayalde olmaz kardeşim. Fikirlerinizi ve kalplerinizi uydurma senaryolar ile işgal edip mümkün olmayan hûlyalara dalmayın. Aşk, cinsellikle öpüşme ile ele ayağa düşürülecek şey değil. Bunu diyen adam hiç aşık olmamıştır. Tadmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Film ile hayat olmaz, hayalde olmaz kardeşim. Fikirlerinizi ve kalplerinizi uydurma senaryolar ile işgal edip mümkün olmayan hûlyalara dalmayın. Aşk, cinsellikle öpüşme ile ele ayağa düşürülecek şey değil. Bunu diyen adam hiç aşık olmamıştır. Tadmamıştır.

ya dostum insan karşılık bekler.
    utana utana sıkıla sıkıla öpüşüyorlar.
  • quote:

Film ile hayat olmaz, hayalde olmaz kardeşim. Fikirlerinizi ve kalplerinizi uydurma senaryolar ile işgal edip mümkün olmayan hûlyalara dalmayın. Aşk, cinsellikle öpüşme ile ele ayağa düşürülecek şey değil. Bunu diyen adam hiç aşık olmamıştır. Tadmamıştır.

asil aski cinsellik ile tamamen gosterebilirsin. turkiyede cinsellik bir tabu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Cinsellik olmamalı yada yanlıştır demiyorum, sevginin daha manevi bir değer olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bu işler yapılabilir tabii ki fakat bu işler için aşık olmayı istememek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Cinsellik olmamalı yada yanlıştır demiyorum, sevginin daha manevi bir değer olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bu işler yapılabilir tabii ki fakat bu işler için aşık olmayı istememek lazım.

ya kardeşim anlıyorum da seks zaten birleşme demek.
    birbirinizin olmak demek, zevk demek, daha çok sevmek daha çok sevmek demek bu olmadan sevginin artması pek mümkün değil.

• Gerçekten sevdigin zaman kiyamiyorsun bile.

Tabi herseyin bi zamani var

• Ulan akliniz fikriniz sevgili olmus,yeter ya valla yeter sıktı artik tamam anladik iyi hos ama sıktı yani sıktı sıktı sıktı...

• Sen de o filmdeki adam olsan kızlar seninle de öyle iştahla sevişir

• Türkiye cinselliğin afrikasıdır.
  • günah
  • tipsizsindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.