Bildirim
Ulen Utanın Be!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önce arabayı kullanmayı öğrensin sonra sınavlara girer -
-
Eski kullanıcı adı: NathanDrake1999 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yarr
Önce arabayı kullanmayı öğrensin sonra sınavlara girer
zaten onların kullandığı arabaya binesim gelmiyo
insan bi korkuyo... -
işTe BU! -
Hayatım da hiç araba sürmedim.Konuyu görüp geçen sınavın çıkmış sorularını çözdüm.25'de 23 yaptım.(92).Trafikten ortalama 70 aldıklarına emin misin? -
Doğruya doğru ablan da dikiz aynasını tüm kadınlar gibi sadece ruj sürmek için kullanacak. -
senin ablan gibiler toplumumuzda bolca mevcut.üniversite hayatı olsun farklı alanlar olsun.ezbere gelince kitapları yalayıp yutarlar fakat iş pratiğe gelince "0" .çünkü ezberlemiş.ablana içten yanmalı motor göstersen bomba sanıp kaçar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
senin ablan gibiler toplumumuzda bolca mevcut.üniversite hayatı olsun farklı alanlar olsun.ezbere gelince kitapları yalayıp yutarlar fakat iş pratiğe gelince "0" .çünkü ezberlemiş.ablana içten yanmalı motor göstersen bomba sanıp kaçar.
kesinlikle haklısın bro. ayrıca ablamın geçen benden saklanarak aynada saçını düzelttiğini gördüm -
-
Demeyim diyorum ya harbi ergensiniz yaw . forumu batirdiniz iyice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ablaların kezban mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X