Şimdi Ara

Ülkede her kalemden esnafın ticari ahlakını kaybetmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bunlar şimdi konuşulmaya başladı hep seviye bu degil miydi? Şimdi milyonlarcasi daha eklendi, çok geç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bir hak bir reva olarak görülüyor artık fark o. Asrın lideri ve ümmetinin ve bunların bir bok bilmez sempatizanlarına mikrofon tutulunca önüne gelenin fikri olmayanın zikri olunca malum...

Cahilin kendi gibi bir yöneticiyle birleşerek, tahsilli aydın kesime devrecilik yapmasıdır günümüz ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oturduğunuz apartmanlarda, dairelerde mesela eminim çoktur örneği alt veya üst hanelerde ahır gibi yaşayanların, ağıl gibi davrananların terörüne maruz kalmanız ...

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Buna karşılık da bir provokasyon var bu arada, misal bu hayvan konusunu öne çıkarıp insan hayatını umursamayan bir kitle var , bunun hizmet ettiği yer tamamen iktidar ve sempatizanlari mesela, bu şunu gösteriyor ki ortada çift taraflı kahpelik var zaten olayı bu seviyeye getiren de bu, artık çok geç ama şuan trnin çektiği kimine ceza kimine rahatlık ortamı çok şeye gebe olacaktır ileride

• Doğru. Herşeyin x2 tesir etmesinin sebebi ikircikli bu pis Türk siyasetinin danışıklı dövüşüdür. Haysiyetsiz sağcı ve solcu siyasi pisliklerdir

• Bu arada akademik link Behçet hocamız değerli hocamız -1.75 fizik neti ile fizik bölümüne yerleşmiş. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının da devamını diliyorum. :))

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Bu bilinen taraf birde bu yapıya destek veren yurtici ve dışı herkes diye ekleyelim ki zaten bu ozguven rahatlığı bu siyasi ya da holdinglere verenler de bunlar ve kurdukları çark zaten

• enflasyona sebep veren esnaflardır aslında.

• Sıradan esnafı bilmem fakat tamirci tayfasına isiniz düserse yandınız demektir sizi sağlam öperler.. Evde elektronik bir alet var ve 150 liralık basit bir parca eskidigi icin sorun cıkartıyordu.. Bu cihazın sorununun basit bir sey oldugunu biliyordum basit derken maliyeti düsük ve hızlı bir tamiri kastediyorum 20 gün tamirci aradım kiminle konussam, mevzuyla alakasız bir takım seyler söyleyerek ayakta öpmeye calısıyor.. Dürüst birini bulup o seyi tamir ettirene kadar 20 gün ugrastım.. Ugrastıgıma da degdi cünkü yeni cihaz alacaktım 20'de 1 fiyatına tamir ettirdim.. Öpmeye calısanlar 4 de 1 fiyat cekiyorlardı.. Baslıga katılıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ağustos 2024; 20:57:33 >
  • Redshift kullanıcısına yanıt

Esnaf olmasa mağarada yaşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayan bir şeyi nasıl kaybetsinler

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Onu da çözmüşler herkesin meslek odası var, bir fiyat belirliyorlar o fiyatın altına satan olursa ona kızıyorlar neden ucuz satıyorsun diye. Esnaf vergi, kira, işçi giderini iyi bahane edip geçiriyor.

• Redshift kullanıcısına yanıt

Şu son 1 senedir maaliyetlerden daha fazla zam yaptılar, aslında suç onların değil talep olduğu sürece adam istediği fiyatı çeker.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Ben hiç öyle bir sendikaya veya odaya denk gelmedim. Geneli haraç keser, aidat toplar o kadar. Verimli hiçbir çalışmaları yoktur

• Geçenlerde eminönündeyim mısır çarşısına yakın bir yerde tezgahların dükkanların arasında köşeye oturdum çay muabbet.
    Esnafın birinin gelen müşterilere aynı ürüne 3 farklı fiyat çektiğine şahit oldu bu kulaklar :)))

• Bu arada ülkede el altından esnaf olup da vergi mükellefi olup da korkunç bir nakit sirkülasyonunun döndüğünü söylememe gerek yok sanırım. Şu anda esnaflık kara bir delik gibi. İşin kendisinden çok yasal çatı altında illegal hayatlar seziyorum. Tabelalar farklı, etiketler farklı ama yöntem aynı

• esnaflar ve kapıcılar malesef çok ama çok büyük problem. bugün bir müteahit bir apartman yapsın, hoop otomatik olarak apartmanın altında bir kapıcı dairesi ve bir dükkan yapıyor. abicim böyle bir zorunluluk mu var niye yapıyorsun kapıcı dairesi ve dükkanı ? dükkan esnaf olacak, kapıcı dairesine kapıcı yerleşecek ve büyük problemler buradan itibaren başlayacak.

esnaf apartman sakinlerine alışveriş yapmıyorsunuz diye trip atacak veya müşterilerinin arabaları apartmanın önünü işgal edecek.

kapıcı en çok bahşişi ve eşyayı aldığı sakinlere hizmet edecek, diğerlerine selam bile vermeyecek.

esnaflar ve kapıcılar büyük problem.

• Sadece esnaf mı? Toplum olarak cinnetin bir önceki basamağındayız
    Ekonomik krizler toplum ahlakını bozar.
    Toplumu hırsızlığa sahtekarlığa ve fuhuşa sürükler. Ekonomik kriz yaşayan devletlere bakın hep bu şekildedir
    Ee bizde Türkiye yüzyılı olarak dibine kadar ekonomik krizle boğuşan bir ülke olduk, devamı çok daha vahim sonuçlar doğurabilir (Doğuracak)
    Mahalle yansrken baştakiler de Instagram Filistin falan kriz konuşulmasın da keyifler kaçmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 14 Ağustos 2024; 7:52:43 >
  • Esnaflar derken bunun trafikteki temsilcilerini de saymadan saydırmadan geçmeyelim. İşini düzgün yapanlara laf yok. Kimdir bunlar; şehirçi otobüsleri, dolmuşlar, taksiler ve okul servisleri. Bu 4 lü grup resmen sosyal anarşist ve toplumsal parazit konumundalar trafikte ve sosyal hayatta ülkede

• jerryyyy J kullanıcısına yanıt

ankara'da kapıcılar genelde yozgatlı olurdu ankarada mısın?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.