Şimdi Ara

Ülkede Herkes Kabadayı Mafya Olmuş Nereye Gidiyoruz Böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum herkes mafya olmuş..yolda sokakta omuz atma kavgası yan baktın kavgası millet hazırda bekliyor kavga edip yaralamak zarar vermek için ..bakıyorum bir kişiye on kişi dalıyor ..bi deri bi kemik ufak tefek kadını sokağın ortasında tekmeliyor taciz ediyor itin biri ama kimse sesini bile çıkarmıyor..bu kadar kalleş mi oldu millet ? Ülke ne hale geldi böyle nereye Gidiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru diyon hocam

• Comarlar

• Gerçek Meşekalkanı bu değil.
  • Bu ne demek

• Gerçek meşekalkanı halkı için savaşırdı.
  • senelerdir böyle niye yeni bişeymiş gibi paylaşıyosun?
  • Millet kavga etmek icin bahane arıyo onla alakalı yoksa mesele ne bakıyon lan değil

• Hayırdır ? Ne ayak bu konu ? Sıkıntı varsa adres ver koçum kime it diyon sen

• Ulke bos insan dolu. Heryerde serseriler torbacilar... Bu boyle olmaz

• Saa ne yavrum öskür ilkede yaşamıyoğ mu isteren gel buluşak seni bi levyeliyim paşam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shellder25

senelerdir böyle niye yeni bişeymiş gibi paylaşıyosun?

son zamanlarda bu olaylar daha da arttı. Ülkenin psikolojisi iyice bozuldu. Ülkecek bi terapiste gitmemiz lazım. Sevgi hoşgörü diye birşey kalmadı artık.

forumda bile millet birbirine laf sokma birbirini bozma peşinde. 4 5 yıl önceki açılan konulara girip bak hele ne kadar seviyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 24 Kasım 2016; 22:14:11 >
  • Ne kimsenin ayağına basarım nede özür dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşekalkanı

Bakıyorum herkes mafya olmuş..yolda sokakta omuz atma kavgası yan baktın kavgası millet hazırda bekliyor kavga edip yaralamak zarar vermek için ..bakıyorum bir kişiye on kişi dalıyor ..bi deri bi kemik ufak tefek kadını sokağın ortasında tekmeliyor taciz ediyor itin biri ama kimse sesini bile çıkarmıyor..bu kadar kalleş mi oldu millet ? Ülke ne hale geldi böyle nereye Gidiyoruz ?

olay kotuye gidiyorsa demiri kafasina gecirip bayiltican yada duymayacaksin yoluna gidicen.

• Çare Komünizm. Çok ciddiyim.Başka çaresi yok.
  • böyle bir durumla karşılaşırsan imzandaki mottoyu benimsemişsen sıkıntı çıkmaz,geri kalan herşey için master card
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Bırak bu ergen ayaklarını buralar sana göre değil abisi..git yat hadi yarin okul var

• Birde bu elinden tesbih çakı düşmeyen liseli özenti gençler yokmu.

• liseli ergenler bile bu 35 50 yaş grubundan daha bilinçlidir...cehaketin nirvanasına doğru gitmeye kararlıyız
  • Asıl siz nerede yaşıyordunuz bu zamana kadar. 24 yıldır esenlerde bunlara karşı savaşıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.