Şimdi Ara

Ülkede kalıp kariyer yapmak vs Slovenya'da yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailecek göçmeniz, yeni öğrendim ki dede tarafından gelen bir soybağı ile Slovenya'da vatandaşlık alıp yaşayabiliyorum, fakat ne yapacağım konusunda kararsız kaldım, şu anda dil bölümü okuyorum seneye mezun olacağım ama yazılım vb. şeylere de ilgim var ikinci bölüm olarak okumayı olmadı freelancer olarak çalışmayı da düşünüyorum, hiçbiri olmadı memur olma ihtimallerini de düşünüyorum, tabii dediğim gibi bu şekilde vatandaşlık alıp yurt dışına çıkabileceğimi yeni öğrendim ülke de avrupa birliğine üye gayet sakin ve küçük, huzurlu bir yer, sizce hangisini yapmam daha mantıklı?

• Hic vakit kaybetme,mezun olunca direkt git.Simdiden Slovenya da hayat is olanaklari vb seyleri arastir ogren. Boyle bir sans denk gelmis mutlaka kullan. TR ye zaten donmek istediginde doner tatilini yapar Slovenyaya geri gidersin donersin.Mesele Tr den cikmak. Ama burada kaldikca delirmemek icin kendinde gucu her daim bulamayabilirsin.Yasca senden buyugum,tecrubelerime dayanarsk nacizane dusuncem budur.Benim oyle bi sansim olsa 1 saniye durmam yani.
  • 2

• Hic vakit kaybetme,mezun olunca direkt git.Simdiden Slovenya da hayat is olanaklari vb seyleri arastir ogren. Boyle bir sans denk gelmis mutlaka kullan. TR ye zaten donmek istediginde doner tatilini yapar Slovenyaya geri gidersin donersin.Mesele Tr den cikmak. Ama burada kaldikca delirmemek icin kendinde gucu her daim bulamayabilirsin.Yasca senden buyugum,tecrubelerime dayanarsk nacizane dusuncem budur.Benim oyle bi sansim olsa 1 saniye durmam yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slovenya go brrrr

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt

Hocam araştırdığım kadarıyla az buçuk birikim ve dili de idare edecek kadar öğrenmiş şekilde gitmem daha iyi olacak gibi, zaten seneye mezun olacağım için o zamana kadar dil çalışmaya başladım

• dilden ne kariyeri yapacaksın kankam. gir oraya bir tane de sarışın karı bul keyfine bak.

• sarisin kari ne ag? niye red yedigini anladim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • red yediğim karı da sarışındı niye ki

• SDDFNUIWEBFWENFJESNDIUFBNSUF biraz kafa yor anlarsin. Sonra gidip o sarisin kariyi tavlarsin. asdnqwjbehqwbdhwvr

• kanka kafa açma 14 saattir ders çalışıyorum

• Yarasın pasama, o red yemenin yanigi anca 14 15 saat dersle cikardi. Ciddiyim bu arada yazidklarimda

• Finallerden sonra vip eskorta gidicem bakalımÜlkede kalıp kariyer yapmak vs Slovenya'da yaşamak 

• Türkiye devam.

• olm gitmeden once bir patlat 31 sonra kadin elinde falan kalmasin ahahah

• Gitme sevgili yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61EF51379 -- 17 Mayıs 2024; 21:0:13 >
  • Tamam cinsellik makinesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

sag ol. her zaman.

Ülkede kalıp kariyer yapmak vs Slovenya'da yaşamak
  • Hacı yazılımdan vb de diploma, sertifika alıp çalışmayı düşünüyodum da en iyi seçenek yurt dışı gibi

• bulamıyorum

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Neden hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.