Şimdi Ara

Ülkede Mülteci İstemek Zorundasınız! Zorunluluk Yani Artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6222 Sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesi Kanunu kapsamında işlem yapılmış. Yazık. Hukuka bakın. 20-30 tane sabıkası olan daha 25 yaşlarında bir ton insan dışarıda gezebiliyor. Mülteci istemiyoruz diyenler, bu suç bile olmadığı için, 6222 gibi alakasız bir kanundan işlem görüyor. Ve gencin anlatımına göre Samsun'lu savcı kendini İzmir'de mülteci olarak görüyormuş ki bu da ilginç.

Böyle durumlar yaşanınca, atom bombasını bile üretsek, f-35'i bile kendimiz üretsek benim oy veresim gelmez. Hak, hukuk, adalet olmayınca, asgari ücreti 1500$ da yapsalar oy veresim gelmez. Ha çoğunluk oy verir gerçi cebi para görünce, mülteci istiyorum da derler ama ben demem.

Akıl alır gibi değil yani, mülteci istemiyoruz diyenlere nasıl işlem yapılabilir. Doğal hakkı değil mi istememek? Kırmıyor, dökmüyor, ayaklanmıyor, düşüncesini bağırıyor. Spor alanında böyle düşünce beyan edilmez de demesin kimse. O zaman başkanın adını haykırıyor olsalardı da bu savcılar işlem yapar mıydı, spor alanına siyaset karıştırmayın diye. Ya da misal TOGG bizim arabamız minvalinde bir slogan atılsaydı ne olurdu? Yarın gazetelerde, yerli ve milli arabamız için sloganlar atıldı diye güzel manşetler atılmaz mıydı. Atılırdı şimdi, elinizi vicdanınıza koyun. Demek ki işe gelen sloganlar serbest.

• O savcıya selamlar gelsin beni de bulsun bak ip her şey belli.HSYK’ye savcı hakkında şikayette bulunulduğu günler seçim sonrası gelebilir,görevi kötüye kullanma TCK 257 kapsamında kendisine işlem yapılabilir.Alacağı ceza dahilinde kamu görevinden men edilebilir.Hukuk bir gün herkese lazım olacak.
  • Mülteciler gitmeyecek.Hep birlikte alışsak iyi olur.

• O savcıya selamlar gelsin beni de bulsun bak ip her şey belli.HSYK’ye savcı hakkında şikayette bulunulduğu günler seçim sonrası gelebilir,görevi kötüye kullanma TCK 257 kapsamında kendisine işlem yapılabilir.Alacağı ceza dahilinde kamu görevinden men edilebilir.Hukuk bir gün herkese lazım olacak.
  • Kendini izmirde siginnaci goren savci devleti alenen asagilamak sucundan islem yapsin
  • İstemiyorum.

Burası başkasının beleşe gelip konacağı topraklar değil.

Çok kültürlülük falan seven varsa gitsinler amerikaya, kanadaya fransaya falan.

Habire başka ülke örnekleri veriliyor.

O ülkenin insanları popolarına şaplak attırıyorsa
    Sizde mi attıracaksınız.

Madem öyle gelin ben atayım şaplak.
    Ha yok ben çeşit seviyorum, renk seviyorum derseniz.
    Kendimi boyarım sıkıntı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 19 Haziran 2022; 12:30:3 >
  • Mafya babaları karşısında el pençe divan duran polisimiz sıradan vatandaşa yine aslan kesilmiş.

• ÇARE ZAFER

• Mülteci istememek ırkçılıksa ırkçıyız. Ülkemizde ne idüğü belirsiz mülteci istemiyoruz.

• çare soykırım

• Afrin

Ülkede Mülteci İstemek Zorundasınız! Zorunluluk Yani Artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.