Şimdi Ara

Ülkeden Gitmek İstiyorum Ama Kafam Çok Karışık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

arkadaşını sen daha iyi bilirsinde,piskolojik döndü demende bir komik geldi neyse.

ha benim gördüklerim ordaki hızlı ve yorucu iş temposuna uyum sağlayamayıp dönen tipler %80 ni,dönen olarak yazıyorum .

ha burdaki işlerinden daha vasıfsız işlerede giriyor bir çoğu bir afallıyorlar yani bedenende ruhende.

Olurmu öyle şey, benim arkadaşımı sen benden daha iyi tanımışsın. Hatta başka konuda benim arkadaşı kendi arkadaşın olarakta anlatabilirisin ne de olsa benden iyi tanıyorsun  

• Bu şartlarda bir yere gidemezsin önce askerliğini yap borçlarını öde belki babası kızını verir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçeklikten kopmamış ama saklanan gerçekler yüzünden bazı şeyleri sonradan fark edebilmiş bir birey olarak aynı kafa karışıklığımı attım diyebilirim. Önceleri master ve doktora için çok gidesim vardı ama olmadı, sonra giderseniz geri dönemezsiniz diyenler çıktı ki haklılarmış, üzerine bilgi düzeyimiz arttıkça oradaki insanlara da yük olmama utancı ortaya çıkınca hiçbir şey yapamamıştım ama son günlerde bu paraziter devlet yapısı ve untermensch toplumu yerine emeğin karşılığının alındığı medeni ülkelere, toplumların olduğu yerlere göçün "mental düzeyde" zorunlu olduğunu fark ettim maalesef...

İmkanınız varsa aile de alınıp gidilir, tüm samimiyetimle söylüyorum "yamyamlık zaten vardı, artacak" diyenlerin bir bildiği var. Toplumu sömürüp üzerinden geçinen ve bireysel gelişimine katkı sunamayan hatta baltalayan kimler varsa yeryüzünden silinmesi dileğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanı korumak, gidişatı düzeltmek adına ne yapabiliriz hocam? Mesela üniversite bitirip, ARGE sorumlusu olup, proje çizdiğimiz halde hiçbir şey sahibi olmayacağımız bir gelire muhtaç olmamak için neler yapabiliriz? Siz şuan bu durumu düzeltmek için neler yapabiliyorsunuz? Kendimizi kurtarmak yetmez, ülkedeki tüm vatandaşları kurtarmak için birşeyler yapabilmek lazım ki ülkede kalmanın bir anlamı olsun.

• şansınız varsa kaçın ben 33 yaşındayım ben bile kaçmayı kafayı koydum

• yurtdışı çok pahalı, hayat zor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.