Şimdi Ara

Ülkelere göre cinsel rüşt yaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://store.donanimhaber.com/91/58/aa/9158aab97ca4a78aa0c73cf2011ede7d.png

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6a/CIA_WorldFactBook-Political_world.pdf/page1-6600px-CIA_WorldFactBook-Political_world.pdf.jpg

https://store.donanimhaber.com/06/53/8d/06538d7e577e4610a8c1cf5e5286bdcd.png

Kaynak: Wikipedia

Diğer ülkeler körpecik yavruları götürüyorlar valla helal olsun onlara. Demek ki allah onları da düşünüyor, her şey onun isteğiyle olur

Araplar bunu sevdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 31 Ekim 2018; 21:37:11 >

• Yalnız Almanya'da falan 16 olmasına rağmen, 30 yaşında biri ile 16 yaşında birinin birlikte olması yasaktır.
  • 1945'li yıllarda alfred kinsey sexual revolution başlattığından bu yana abd ve avrupanın ne hale geldiği ortada. yani cinsel ilişkiye girme yaşı düşük olması ile çağdaşlığın gelişmişliğin bir bağlantısı yok zira bu ülkeler eskiden bizim gibi kuralları olan toplumlardı.
  • Liberal ahlaki değerleri benimseyenler ergenlik ve sonrasına itiraz edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

1945'li yıllarda alfred kinsey sexual revolution başlattığından bu yana abd ve avrupanın ne hale geldiği ortada. yani cinsel ilişkiye girme yaşı düşük olması ile çağdaşlığın gelişmişliğin bir bağlantısı yok zira bu ülkeler eskiden bizim gibi kuralları olan toplumlardı.
    Coronavirüsü konusunda sokakların yıkanmasıyla corona vakalarının azalmasının mümkün olup olmadığını sormuştum. Gelen cevaplardan biri "Çin, virüsle iyi mücadele ediyor. Demek ki işe yarıyormuş." şeklindeydi. Şimdi görüyoruz ki, bu da pek çözüm olmamış.
    Felsefi terimleri hatırlamıyorum ama içeriklerini bilirim. Milletin parça-bütünü kavrayamama sorunu var. Bir parktaki gölete gittin diyelim. Orada siyah bir kuğu gördünse bu, bütün kuğuların siyah olduğunu göstermez. Her ne kadar Çin'in açıkladığı vaka sayısına inanmasam da.
    Her çözümü Batı'da ararsak tembellik artar. Derin devletçiler gibi oluruz. Japonya öyle yapmış, demek ki hak yolu o. Eski, moruk profesörler öyle düşünmüş, söylemiş. O zaman onlar gibi düşüneceksin. Sen yanlış biliyorsun.
    Harfler sesli mi, ünlü olur? Cevap ikisi de! Ama Türkoloji'de "ünlü" doğru kabul ediliyor. Ses yanlış kabul ediliyor. Fakat Kemal Eraslan'ın Eski Uygur Türkçesi Grameri kitabında görüyoruz ki, Eski Uygurlar "ün"ü ses anlamında kullanıyormuş. O zaman ün yahut ses yerine başka bir tanım bulmak lazım. Bu kitabı okumadan önce abime de anlatmıştım. O Türkoloji falan okumuyor ama cevabı, onlardan(günümüz Türkologlarından) iyi mi bileceksin olmuştu :D. Bunu ekşi'de küfür olmayıp küfür etkisi yaratan sözler başlığına yazmak lazımmış.
    Konudan biraz bağımsız konuştum, kusura bakmayın.

Not: Yav bu kadar yazıyı yazdım. Üstten bildirim geldi, giriş yapmadınız diye. Sitenin köpeği olmuşum, hiç çıkmıyorum ki. Neyse, boşuna o kadar yazıyı boşuna mı yazdım deyip yazıyı kopyaladım, konuya girip tekrar yapıştıracaktım, Kültür, Güncel ve Tarih bölümüne geldim ama bu konuyu bulamadım. Şaşırdım, bu sefer tarayıcı ayarlarından geçmişe gidip konuyu açtım. Bir baktım iki senelik konuymuş :D. Tam bir yıl artı bir aylık mesajı yanıtlıyorum.

• cinsi ilişki yaşı bizde de 16 hatta altında
    kültürle felan ilgisi yok
    bir toplumda yasaklar kadar o yasakları ihlal edenler de çoğalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

cinsi ilişki yaşı bizde de 16 hatta altında
    kültürle felan ilgisi yok
    bir toplumda yasaklar kadar o yasakları ihlal edenler de çoğalır
    dur şu kazı bi yoliyim.

sen hayırdır? kültürle ilgisi yok felan??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.