Şimdi Ara

Ülkemiz elden gidiyor durum çok ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu yakasında yaşadığım için sığınmacı untermenschlere pek maruz kalmıyordum

bugün emekçi bi gacıyla görüşmek için beşiktaşa gittim şuan otobüsteyim yarısı arap falan

geçen aylarda başka bi gacıyla görüşmeye bahçeşehire mi ne gitmiştim orası çok fenaydı full afrikalı arap

UYUMA TÜRK GENCİ

ümit özdağ reisi beğeniyorum ama alevi kökenli olduğum için chp’ye vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alevilere en buyuk hizmeti erdogan veriyor gercek bu...
    dua edin de devam etsin.siginmacilar gun olur gider.erdogan olmasa bu kis hem donacaktik hem ekmek zor bulacaktik tum dunya da oyle chp olsa biz amerika nin yanindayiz diyecek ambargoyu yiyecekti.liderlik baska olay

bunda o bu ayrimi olmaz

ulke elden gidiyor olayi eskidi artik turkiye buyuyor buyumese amerika bu kadar kudurmazdi

sabreden kazanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Eylül 2022; 20:40:12 >
  • Malum şahsı 3 gün fatih eyüp beyoğlunda falan yaşatsak 2 hafta sonra memlekette mülteci kalmaz

• aleviyim ümit özdağa basıcam oyu. ülke cidden zıvanadan çıktı.

• Olan oldu biten bitti

Bu saatten sonra ekonomide düzelmez multecide gitmez

• 2023 son şans

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt

Belki diplomatlığı hakim savcılığı falan denerim diye chp’ye atıcam. Zaferde mezhepçi tipler olabilir diye çekiniyorum biraz ümit hocayı sevsem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 11 Eylül 2022; 22:19:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaferci olacak zeka da tipleri görmekten ise işinde gücünde mülteci görmeyi yeğlerim

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Bende alevliyim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok komik

• Yetiş ya hamzoş @hamza5806

• Ciddi konuları sen açma mümkünse yakışmıyor ciddiyetini yitiriyor

• Uza.

• Çare zafer

Ulan ateist alevi mi olur omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kökenim alevi.

• LAİK OL LAAAAAĞĞĞĞNNNNNNNNNNN DİN VE SİYASETİ AYIR YOKSA "EL ARABBİYYÜL ŞAKŞAKİYA WEL ARABİYYÜL ŞAKŞAKİYYAA" DİYE GEZECEK TÜM ÜLKE OMG

• belki diplomatlık falan denerim sırf aleviyim diye elenmek istemiyorum.

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Avrupa'nın aksine Türkiye İran ve Azerbaycan'dan da gaz alıyor. Artı Türk halkı zaten faturadan dolayı doğal gaz kullanamıyor, donuyor.

Anap zamanı ülkeye aldığınız sığınmacılar gitti mi?

CHP, Türkiye tarımda tüm Orta Doğuyu doyurabilir diyor. Diyebiliyor musun yalandır? Türkiye'nin öyle bir potansiyeli yok.

• Adamın açtığı konuya bakın. Bu yeni türemiş ya da kerimcemin hesabı. Buna da blok atıp devamke

• Hala siyasi partilerden ya da karakterlerden medet umanlar var. Bu ülkede sorun hiçbir zaman siyasi olmadı hep kültüreldi. Batı bloğu asla güçlü ve karakter sahibi bir Türkiye istemediğinden ne kadar paragöz, hırsız herif varsa başımıza getirdiler. Cahilleri ve cehaleti yüceltmeleri karşılığında fonladılar. Sonuç bugünkü bataklık. 100 yılda sistematik bir biçimde aptal, apolitik, duyarsız, yobaz, lümpen yaptığın bir halkı bir seçimde değiştiremezsin. Milyonlarca insan bir günde mi zombiye dönüştü? Uyuyanı ne kadar derin uyursa uyusun uyandırabilirsin. Bu ülkenin beyin ölümü gerçekleşti. 3-5 milyar dolar para verecekler diye ülkeye milyonlarca sığınmacı dolduracak kadar çaresiz politikacıların ülkeyi uçuracağını düşünen ciddi bir kitle var. Şu an bu ülkede olanların hepsi ancak sağlıklı bir toplumda fıkra olarak anlatılabilir. Başka bir açıklaması olamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.