Şimdi Ara

Ülker Peki neden piyasadan kalktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen bircok kisinin cok sevdigi Ulker Peki niye kalkti?neredeyse 2 senedir tezgahlarda yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crayzy06 -- 7 Ekim 2015; 3:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ülker Peki Neden Piyasadan Kaldırıldı?

Ülker Peki, 2000'li yılların başında Türkiye'de oldukça popüler olan bir kek markasıydı. Ancak son yıllarda piyasada görülmemeye başlandı. Bu durum, pek çok kişinin "Ülker Peki neden piyasadan kaldırıldı?" sorusunu gündeme getirdi.

Ülker Peki'nin piyasadan kaldırılmasının ardında birkaç neden olduğu düşünülmektedir:

• Değişen Tüketici Tercihleri: Tüketicilerin damak zevki zamanla değişti ve Peki'nin yoğun dokusu ve tatlılığı artık tercih edilmez hale geldi.
    • Rakip Ürünlerin Yükselişi: Aynı dönemde, daha hafif ve daha az tatlı kekler piyasaya sürüldü ve bu ürünler Peki'nin yerini almaya başladı.
    • Düşen Satışlar: Ülker, Peki'nin satışlarının düştüğünü fark etti ve bu nedenle üretimi durdurma kararı aldı.

İlgili Ürünlerin Kaldırılması: Peki'nin piyasadan kaldırılmasının ardından, Ülker'in diğer bazı ürünleri de benzer kaderi paylaştı:

• Rodeo: Yoğun çikolatalı keki ve kakaolu kremasıyla bilinen Rodeo, Peki ile aynı dönemde piyasadan kaldırıldı.
    • Ballı Teremağ: Tereyağlı kreması ve ballı dolgusuyla öne çıkan Ballı Teremağ da Peki ile birlikte üretimi durduruldu.
    • Dankek Magma: İçinde çikolatalı dolgu bulunan çıtır çıtır kek Dankek Magma da piyasadan kaldırılan ürünler arasında yer aldı.

Ülker'in bu ürünleri piyasadan kaldırması, değişen tüketici tercihleri ve rakip ürünlerin yükselişi gibi faktörlerle bağlantılıdır. Şirket, bu kararları alarak ürün portföyünü güncel tutmayı ve tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pekiyi değil peki olması lazım...
  • Haklisin duzelttim

• Peki

• Yıldızlı peki çıkaracaklar ondan.

• bütün ülker ürünleri için konuşuyorum aşırı derecede gdolu ürün kullanıyorlar,her ürününde glikoz fruktoz veya maltoz var,ben tercih etmiyorum
  • Kalkmadı şok marketlerinde satılıyor peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şokta peki var ancak eskisi gibi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki peki anladım

• peki peki anladik sen neymişsin be banvit

• Eskiden balık kraker+peki alırdım annemle markete gidincd. Ne güzeldi be.

•  Ülker Peki neden piyasadan kalktı?
  • Siz onu bırakında mavi paketli doritos niye kalktı piyasadan

• quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Siz onu bırakında mavi paketli doritos niye kalktı piyasadan

ulan bide soslusu vardı onun yoğurda katar yerdik. yogurtsuz bile güzeldi. onu kaldıranın aklını seveyim

• Piknik niye kalktı peki?

• bana artık acayip şekerli geliyor çulutalatalar, kekler falan. marka farketmiyor yiyince içime bi titreme geliyor. ne koyuyorlarsa
  • Kucukken Bumba mı ne vardı etinin cok guzeldi ufak ayicikli kakaolu o da gitti be

• quote:

Orijinalden alıntı: crayzy06

Kucukken Bumba mı ne vardı etinin cok guzeldi ufak ayicikli kakaolu o da gitti be

Duygulandım hocam. Efsaneydi o ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.