Şimdi Ara

Seven erkek, sevdiği kıza başka gözle bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi anlamda seven erkek, sevdiği kızla beraber olmak ister mi?
    İlki olmak ister mi yani, yoksa onu koruyup, engel olup hem kendisine, hem kızı kontrol altında tutup. İlerde pişman olmasını engellemek mi ister?
    Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seven Erkek, Sevdiği Kıza Başka Gözle Bakabilir mi?

Birbirine aşık iki insanın ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için güven ve sadakat çok önemlidir. Seven bir erkeğin sevdiği kıza başka gözle bakıp bakmayacağı, ilişkinin dinamiklerine ve bireysel karakter özelliklerine bağlı karmaşık bir konudur.

Bazı erkekler, ilişkilerinde olsalar bile, başka kadınlara karşı çekim hissedebilirler. Bu, fiziksel görünümden ziyade kişilik özellikleri veya duygusal bağ gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Bununla birlikte, bu çekim genellikle geçicidir ve erkeğin sevdiği kıza olan sadakatini tehdit etmez.

Öte yandan, bazı erkekler duygusal olarak tatmin olmadıkları veya ilişkilerinde sorunlar yaşadıkları durumlarda başka kadınlara yönelme eğiliminde olabilirler. Bu tür davranışlar, kişinin güvensizliğinden veya ilişkiyi sürdürme konusunda isteksizliğinden kaynaklanabilir.

Sadakat, her sağlıklı ilişkinin temelidir. Seven bir erkek, sevdiği kıza başka gözle baksa bile, ona olan bağlılığını sürdürmek için çaba göstermelidir. Bu, net sınırlar koymayı, uygunsuz davranışlardan kaçınmayı ve ilişkinin sorunlarını açık ve dürüst bir şekilde çözmeyi içerir.

Bir erkeğin sevdiği kıza başka gözle bakıp bakmayacağı konusunda kesin bir cevap yoktur. Bu, ilişkinin kendine özgü dinamikleri ve bireylerin karakter özellikleri tarafından belirlenir. Ancak, güven ve sadakatin, sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için çok önemli olduğunu unutmamak gerekir.

Anahtar Kelimelerle İlgili Cümleler:

• Seven bir erkek, sevdiği kıza ait olduğunu bildiği için genellikle başka kadınlara karşı çekim hissetmez.
    • Bazı erkekler, sevdikleri kadınlardan yeterince ilgi ve sevgi alamadıklarında başka kadınlara yönelebilirler.
    • Sosyal medyada veya gerçek hayatta başka kadınların fotoğraflarına bakmak, seven bir erkek için sorun olmadığı sürece sadakatsizlik olarak kabul edilmez.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilemem dostum, insandan insana değişir.
  • Ben yaklaşık 2 senedir birini karşılıksız seviyorum, şimdiye kadar hiç o gözle bakmadım. Sadece sarılsam yeter yokluktan değil hatta görsem bile yeter öyle bir hasret :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişkinin başlarında ilk düşünce olur genelde, ama ilişki uzadıkça ve sevdiğini fark ettiğinde, "yoksa"dan sonraki kısım, ilk düşüncenin yerini alır
  • Seven erkeğin birlikte olma hakkı yok mu kardeşim yeri ve zamanı geldiğinde doğal olan şeyi yaparlar öbür türlüsüne bende karşıyım

• Cinsel ilişkiye girmediği halde 'sevgiliyiz' diye ortalıkta gezenler var.. Acıyorum.

• Sen hangi tur canlisin nasil bir yokluktasin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl sevdiği kişiye o gözle bakar ne anlamsız bi soru? Sevmediğim kişiyle neden bir şey yaşamak isteyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

Cinsel ilişkiye girmediği halde 'sevgiliyiz' diye ortalıkta gezenler var.. Acıyorum.

Bende sana aciyorum.. sevgililik illa cinsel birlikteliktenmi ibaret? Iki insan bir birini seviyosa, guveniyosa kafi. Senin mantigina gore, evlenirken hic bakire kiz bekleme o zaman. Her kizin hayatinsa birileri olur, hepsiyle yatmasimi gerekiyo?

• Seven erkek, eight kızla olmak ister....

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

quote:

Cinsel ilişkiye girmediği halde 'sevgiliyiz' diye ortalıkta gezenler var.. Acıyorum.

Bende sana aciyorum.. sevgililik illa cinsel birlikteliktenmi ibaret? Iki insan bir birini seviyosa, guveniyosa kafi. Senin mantigina gore, evlenirken hic bakire kiz bekleme o zaman. Her kizin hayatinsa birileri olur, hepsiyle yatmasimi gerekiyo?

troll kardeş cevap yazmana değmez

• Kizi opup koklamayip birlikte olmadiktan sonra cikmanin amaci ne? Bir dunya trip cekiyorsun sacma muhabbetlere ortak oluyorsun her ozel gunde hediye aliyor disari cikariyorsun vsvs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

quote:

Yılların efsane muhabbeti.. yo yheee. Başlıyoruz.. Ben 18 yaşından bu yana dek sayısız kişiyle cinsel ilişkiye girdiysem, ki girdim.. onun da aynı şekilde sayısız kişiyle cinsel ilişkiye girme hakkı en doğal hakkıdır... ilkel olmayın. Cinseliği kafanızda büyütmeyin. Sonra niye tecavüz oluyor?? Adam yıllar yılı kendini tutuyor.. doluyor doluyor aptal bir bakirelik kisvesi altında en sonunda patlıyor o iğrenç işi yapıyor işte.. Herkes dilediği gibi istediği kişiyle istediği kadar sevişsin. Fasaryaaa!! ;₺₺

Saygılar..

• Gercekten seven adam o gözle bakmaz.

Ama toplumun kanayan yarasi yollu olan kizlardir.

Bunlar cinsel iliskiden baska bir seyden anlamazlar.

• Seven erkeğin sevdiğine cinsel gözle baktigi en buyuk davranisi sarilmaktir eğer ki bu git gide degisiyorsa siz anladiniz o erkegin sevgisi degismistir sartlar degismistir ve bir daha asla eskisi gibi olmaz tabi evlenene kadar gecerli bu evlendikten sonra zaten sevenler haketmistir

• "yoksa onu koruyup, engel olup hem kendisine, hem kızı kontrol altında tutup. İlerde pişman olmasını engellemek mi ister? "

Cevap bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamazsan karşılayacak birini bulur.Bunu aklında bulundur.Hem bunda bir şey yok neden o gözle bakmasın ki.

• quote:

Sorma hocam ya bir de sevgili olup da birlikte olmamayı marifetten sayıyorlar. Sevgili olduğun kişiyle birlikte olmayacaksan bunun kankalıktan ne farkı kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 26 Ocak 2017; 20:7:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Sorma hocam ya bir de sevgili olup da birlikte olmamayı marifetten sayıyorlar. Sevgili olduğun kişiyle birlikte olmayacaksan bunun kankalıktan ne farkı kalıyor

Baboş şimdi eee şöyle bak, Yaklaşık 1500 yıl geriden gelindiği için sorun çıkmaması mümkün değil yani..

Anladın sen. ;₺₺

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Baboş şimdi eee şöyle bak, Yaklaşık 1500 yıl geriden gelindiği için sorun çıkmaması mümkün değil yani..

Anladın sen. ;₺₺

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.