Şimdi Ara

Ultimate Bilgisayar'ın müşterisine hakaret etmesi (Ankara-Sincan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahibinden üzerinden vermiş olduğu bir ilana yorum yazdım. İlan Edifier S530D ve fiyatına 8000 TL yazmış. Uzun zamandır ses sistemlerini deneyim eden ve bu konuda tecrübeli birisiyim. Yorumumda ederinin 4 bin TL olduğunu ve 10 küsür yıllık ses sisteminin miadını doldurduğu ve Allah size akil fikir versin yazdım. Her an bozulabilir, istediği para da az değil. Bana cevap olarak size artık bu ürün 10 bin TL, rüyanızda bile göremeyeceğiz sisteme yorum yazıyorsunuz gibi küstahça bir cevap yazdı. Edifier S530DW yani beyaz modelini kullanmış birisiyim, çok güzel bir sistem ancak ederi kesinlikle istediği fiyat etmez. Asıl kendisi benim kullandığım sistemleri anca rüyasında görür. Asıl kısma geliyorum. Kendisi sahibinden üzerinden numarama bakarak beni şahsi telefonumdan aradı ve hakaretlerde bulundu. Ben hakaret edilecek bir yorum yazmadım. Telefonda bana hakaret edince, aynı şekilde karşılık verdim. Kendisi beni herhangi bir şekilde bir daha rahatsız ederse şirket avukatım aracılığıyla savcılığa vereceğim.

Buna henüz bir cevap gelmedi. İşletmeye yapılan yorumlara bakayım dedim ve böyle yorumları başkalarına yaptığını gördüm.

Linkini koyuyorum, girip bakabilirsiniz.

https://www.google.com/search?client=opera&sca_esv=12268370a69439db&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIIhGiyoMw8vHIAB6ogL0WbpC4Rmdg:1722498094485&uds=ADvngMjcH0KdF7qGWtwTBrP0nt7dxz08bAMt4aNlZA6r0-713iB2VYwiPsIaBU5E2q-BKq2S7ds0z0f4MRxRWAtvdjOx3y7mzsXFZvgIv2_sttCWeHA9i7kQiY577q3yPrCEEszfsHD1LMR2Cz5jKr3iIHOqH4vSBu30lFwCYvpRLeZh2BN31Oc&si=ACC90nwjPmqJHrCEt6ewASzksVFQDX8zco_7MgBaIawvaF4-7sKGa6m2XqRbcuw5BiMXVJsjpDXCDxj9sKyi8LXi1KUwP5rUsBZgpUFn4Glrw6EgVt0YVeI%3D&q=Ultimate+Bilgisayar+ve+İnternet+Cafe+Yorumlar&sa=X&ved=2ahUKEwia7bC4pdOHAxUGBdsEHVjlGAEQ3PALegQIRhAF&biw=1586&bih=762&dpr=1.25

Yapılan bazı yorumları aynen aşağıya koyuyorum.

Game of Life yorumu:

İnternet internet olalı böyle yavaşlık görülmedi lol girelim dedik 1 saatlik güncelleme 1.30 dk gidecek arkadaşlar için derslik iş yapar

İşletmenin cevabı:

Bir tane oyun güncellemesi ile ilgili sorunu işletmeye mal edecek kadar bilgisiz olmanızdan ötürü, sizi memnun edemediğimiz için üzgünüz. Maalesef Sincan da 40 mbit/s üstü internet alt yapısı bulunmuyor. Buda bizim değil internet sağlayıcılarının noksanıdır. 😉

Saatimiz 5 liradır ve bunun karşılığı da maalesef budur. Bizde isterdik size son model oyuncu Bilgisayarlarıyla hizmet verelim ancak o zaman saatimiz en az 25 lira olurdu merak ediyoruz acaba 1 saat oturabilir miydiniz? 🤔 Ne kadar ekmek o kadar köfte! 😊

5 dk sonra kalkmanızın üzerine sormamıza rağmen işimiz var diyerek çıktınız. Hayrola uygunsuz sitelere mi erişemediniz?

Knife Blaster yorumu;

2 el cs attım sağolsun abim ferdi Tayfur dinlememi istedi herhalde son ses ferdi Tayfur verdi

İşletme cevabı:

O an dinlediğiniz, müziğin devamı üstad Orhan Gencebay'ın "Uğrunda Bir Ölmek Kaldı" eseriydi. . 😊 Normalde üstad Ferdi Tayfur'u daha çok dinlerim ve bundan rahatsız olan müşteriye hiçbir zaman ihtiyaç duymam. Buraya olumsuz yorum atmak yerine gelipte müzikten rahatsız olduğunuzu insani biçimde belirtmiş olsanız belki de 4 el CS atardınız.

Faruk Özince 1 yıldız vermiş, yorum yazmamış

İşletme cevabı:

Sizi memnun edemediğimiz sebebide yazarak iletişim kuracak kabiliyete sahip iseniz yardımcı oluruz insana insan gibi değer bulacağınız tek adres Ultimate Bilgisayar Hastanesi dir.

Çınar ege Erdem yorumu:

Biraz fazla eski bilgisayarlar ışıklı deil bildiğiniz eski ofis bilgisayari

İşletme cevabı:

Çınar bey size daha iyi cafe hizmeti vermek isterdik ancak artan maaliyetler ve kur sebebiyle elinizdekiyle yetinmek zorundasınız. Full tam takım Oyuncu Bilgisayar ı koysak saati 25 lira olurdu en az şu yoklukta acaba gelirde 1 saat oturabilir miydiniz?

Maalesef Sincan da 40 mbit/s üstü internet alt yapısı bulunmuyor. Buda bizim değil internet sağlayıcılarının noksanıdır. 😉

5 dk sonra kalkmanızın üzerine sormamıza rağmen işimiz var diyerek çıktınız. Hayrola uygunsuz sitelere mi erişemediniz?

Ufuk ŞENEL 3 yıldız vermiş, yorum yazmamış.

İşletmenin cevabı:

Ufuk bey çok cüzzi harcamalarla büyük beklentiler içerisinde olan ve haliyle bizim kaliteli hizmet politikamıza uyum sağlayamamış bir müşterimizdir. Kendisine değerlendirmesi için teşekkür ederiz.

Gördüğünüz gibi kendisine düşük puan veren müşterisini aşağılayan, küçük gören, ahlaksızca yorum yazan bir işletme. Hele ki uygunsuz sitelere mi erişemediniz demesi ve bunu başka yorumlarda tekrarlaması kendisinin iş ahlakını, karakterini net bir şekilde gösteriyor. Yolunuz düşerse dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 1 Ağustos 2024; 10:42:28 >

• Kendisi bugün cevap yazdı. Tıpkı diğer cevapları gibi aşağılama oldu. Ben de kendisine cevap yazdım. Paylaşıyorum.  Söylediği her şey yalan dolu. Takdir sizlerin.

Bana yazdığı cevap:

Öncelikle işletmemizle alakalı olmayan şahsi bir meseleyi buraya yansıtmış olan malum şahıs daha önce şahsen kullandığımız ve artık ihtiyacımız olmadığı için satmak istediğimiz Microlab Solo 6 ses sisteminin satışındada aynı ölücü stratejisini uyguladı fakat hayata geçiremeyince yani elimizden ucuza alamayınca zaman içerisinde bu durumu epey içerlemiş olacak ki diğer ilanlarımıza da bulaşarak "bu ürünlere bu paralar verilmez" şeklinde yorumlar yapmayı kendine hak görüp fiyat belirleme komisyon başkanıymış gibi ticaretimize engel olma derdine düşmüş bir zavallıdır. Bu şahıs ara ara farklı hesaplardan ve farklı numaralardan bizi rahatsız etmektedir, psikolojik sorunları olduğunu düşünmekteyiz. (Allahtan şifalar dileriz) Kendisine hakaret edilmedi sadece Sahibinden.Com da yer alan 2. Elde satışta bulunan ilanlarımıza yorum yazmaması konusunda daha önceki ilanlarımız için aradığı cep numarasından aranarak uyarıda bulunuldu ve sahibinden.com sitesi ile bu konu görüşülerek malum şahıs her yerden engellendi. Bu bağlamda kendisinin tarafımıza ettiği hakaretler ve işletmemizi karalama kampanyasından ötürü hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Allah cümlemizi akıl ve vicdan sahibi iyi kullarıyla karşılaştırsın yorumu ve cevabını okuyan herkese saygı ve sevgilerimizle...

Benim cevabım:

Öncelikle verdiğiniz aşağılama dolu cevaba hiç şaşırmadım. Daha önce size olumsuz yorum yapan müşterilere yazdığınız cevaplarda olduğu gibi yine aynı üslupta bir cevap yazmışsınız. Aynı şekilde karşılık vereceğim.

Şahsi bir mesele değil. Benim şahsi numaramı şirket hattından arayan sizlersiniz. Sizler ürünlerinize yüksek fiyat çekerek milleti dolandırmaya çalışıyorsunuz. Bunu dile getirenlere hep aynı taktiği uyguluyorsunuz. Elinizdeki hiçbir sistem umurumda bile değil. Elimde hi-fi sistemler mevcut. Bunun ne olduğunu siz bilmezsiniz cahilsiniz, internetten bakarsınız. Siz kimsiniz de bana uyarıda bulunuyorsunuz? Haddinizi bilin. Ben farklı hesaplardan veya farklı numaralardan sizi aramadım. Tek hesap kullanıyorum. Ben sizi hiç aramadım. Siz benim numaramı buldunuz, arayıp hakaret ettiniz. Ben sizi her yerden engelledim. Yalan söyleyecek kadar da karaktersizsiniz. Size olumsuz yorum yapan insanları sürekli aşağılayan, hakaret eden zavallı birisiniz. Yalan söylemek sizin için çıtır çerez olmuş. Olumsuz yorum yapan müşterilerine aşağılayan bir işletmesiniz. Psikolojiniz ciddi anlamda bozuk. Söylediğiniz yalanlara kendiniz inanıyorsunuz. Siz gidin psikolojik destek alın. Sizi Allah'a havale ediyorum. Allah sizi ıslah etsin. (Olumsuz yorum yapan müşterilere verdiği cevaplara bakınız.)

Not: Hakkınızda ettiğim bir hakaret yok. İstediğiniz yere şikayet edin. Erkekseniz eğer, bana telefonda hakaret ettiğinizi kabul edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 15 Ağustos 2024; 13:35:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.