Selamlar forum.. ultimate üyeliği aldım ama bir sorum olacak. Örneğin gta V şu anda xbox game pass üzerinden girdiğimde yükle butonu aktif ve yükleme başlarken bir ücret talep etmiyor. Yalnız aynı oyun store'da game pass indirimi ile 155 TL olarak gözüküyor. Tahminim şu. Ücretsiz game pass üzerinden yükle dersem aboneliğim boyunca ücretsiz oynuyorum ama store dan 155e satın alırsam tamamen benim oluyo. Doğru mu teyit eder misiniz?
Tam olarak öyle... Bir de bazı oyunlar gamepassten çıkabiliyor zamanla... Mesela gta5, 7 mayısta gidecek(yerine rdr2 geliyor)... Oyun gittikten sonra oynamak istersen diye gamepassteki oyunları %20 indirimle alabiliyorsun...
GCGorusu
kullanıcısına yanıt
Peki pc de oynama nasıl oluyor? Pc ye ne kurmam gerekli?
quote:
Orijinalden alıntı: jengeese
Peki pc de oynama nasıl oluyor? Pc ye ne kurmam gerekli?
PC için sadece steam gibi bir client kuruluyor
Yalnız xbox listesi ile pc listedsi farklı, bazı oyunlar ortak bazıları değil
Şu listeden bakabilirsin hocam. Bu listede yoksa pc de oynayamazsın
Mesela GTA 5 ve RDR 2 sadece xbox da var. PC ye gelmedi. Büyük ihtimal de gelmeyecek
jengeese
kullanıcısına yanıt
Güncel windows 10 kullanmak gerekiyor... Windows Store uygulamasından gamepass pc dahilindeki oyunları indirip oynayabilirsiniz... Ayrı bir client(steam gibi uygulama) yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme