Şimdi Ara

Ultra-Compact sınıfının en yenileri / en iyileri : Nikon Coolpix S550 - Canon Ixus 970 IS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 yıldır oldukça memnun bir kullanıcısı olduğum Canon Ixus 400 bozulunca , günlük kullanım ve taşıma kolaylığı açısından "ultra-compact" yeni bir dijital fotoğraf makinesi arayışına girdim. Şu anda piyasaya yeni çıkan iki model üzerinde yoğunlaştım. Internetten teknik veriler , fiyat gibi bilgilere ulaşmak mümkün elbette ama benimle benzer araştırma içinde olanlar ve sözünü ettiğim modellerin benzerlerini kullanmış olanlardan gelecek bilgi ve yorumlar da önemli bence. İlgilenenler için bu iki makinenin bilgilerini aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz. Çok kısaca özetlemek gerekirse ;

Ortak özellikleri :

- 10.0 Megapixel
    - 5 optik zoom
    - 2.5" LCD ekran
    - Hareketli görüntü kaydı : 640x480 30 fps

yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkürler.

Nikon Coolpix S550 :

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cps550.asp

Canon Ixus 970 IS :
    http://www.dpreview.com/news/0803/08031302canonsd970IS.asp

• Nikon s600 - Panasonic fx35 e de bi bakın derim.
  • Ultra compact sınıfında 5 optik zoom ; açıkcası bana en çekici gelen özellik ikisinin bir arada olması. sözünü ettiğin modellerin her ikisi de 4 optik zoom. bir de fotoğraf makinası söz konusu olduğunda bende biraz canon / nikon takıntısı var. bu iki markanın optik kalitesi diğerlerinden ileride diye düşünüyorum , her ne kadar markanın her modeline genelleme yapmak doğru olmasa da... yine de alternatif önerilerin için teşekkürler.
  • Optik zoom herşey demek değil.

Nikon s600 - S550 arasında çok ciddi teknolojik/Optik yenilikler/farklar var.

Biraz daha incelemenizi/araştırmanızı öneririm. (En basit örnek mercek farkları 28mm-35mm)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akelei -- 14 Mart 2008; 23:55:20 >
  • en iyi diyemezsiniz.Demeniz için

bütün testleri ve kullanıcı görüşlerini almanız gerekir.Ben Fotoğraflar görmeden demem.Dersem yanıltmış olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.